Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βγήκε καμία προκήρυξη, μια απόφαση ανέβηκε με τα προσόντα που θα θέλει η κάθε ειδικότητα για να μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή τι διάβασε τώρα ο άλλος που το παίζει και γνώστης δεν ξέρω 😄 ας μας πει ημερομηνία και λήξη υποβολής αιτήσεων και άμα το βρει σφύρα μου .

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τι έγραψα , δεν έχω λόγο να επιμείνω , πάντως η προκήρυξη όταν βγει θα δίνει περιθώριο 15 μέρες για να καταθέσει κάποιος τα δικαιολογητικά.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Εχω δει ότι το ηλικιακό όριο δεν πρέπει να υπερβαίνει το 28ο έτος.Εγω ενδιαφέρομαι για ΕΠΟΠ και είμαι γεννημένος 15-10-1994,οπότε δεν το έχω υπερβει.Θα μπορώ να κάνω προκήρυξη;Γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosoulas είπε

Καλημέρα παιδιά.Εχω δει ότι το ηλικιακό όριο δεν πρέπει να υπερβαίνει το 28ο έτος.Εγω ενδιαφέρομαι για ΕΠΟΠ και είμαι γεννημένος 15-10-1994,οπότε δεν το έχω υπερβει.Θα μπορώ να κάνω προκήρυξη;Γνωρίζει κάποιος;

Για τον στρατό το έχεις υπερβεί.

Στην προκήρυξη του 2021 τα ηλικιακά όρια ήτανε τα παρακάτω.

(2) Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (Γεννηθέντες από 1-1-1994 έως 31-12-2002). Οι υπηρετούντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ένοπλες Δυνάμεις (Γεννηθέντες από 1-1-1991 έως 31-12-2002).

Μέχρι πέρυσι μπορούσες φέτος όχι.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω μπορείς γιατί είχαμε μπει και υπήρχαν άτομα 28  υπήρχε και ενας 29 αλλά αυτος μπήκε με μεγάλο μέσω.

Εσυ κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κατι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι.. άκου τον φίλο, φαίνεται γνώστης.

Εσύ τώρα μπήκες ΕΠΟΠ και δεν ξέρεις ούτε τα βασικά.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Ναι.. άκου τον φίλο, φαίνεται γνώστης.

Εσύ τώρα μπήκες ΕΠΟΠ και δεν ξέρεις ούτε τα βασικά.

Ας βγει με το καλό η προκήρυξη και ας κάνω την αίτηση.Δεν έχω να χάσω κάτι.Επειδη αυτό το καιρό υπηρετώ πάντως και το είπα σε ένα ταγματάρχη μου είπε ότι γενικά έχουν ανάγκη από άτομα και ότι ίσως και φέτος πάρουν του 1994.Βεβαια ο ταγματάρχης δεν είναι αυτός που αποφασίζει,αλλά ποτέ δε ξερεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως

Δημοσ.

Μα δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση , τέλος πάντων πίστευε ότι θέλεις , δικό σου θέμα να νομίζεις διάφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλαράκι για χαλάρωσε λίγο.Συζητηση κάνουμε.Πολυ βαρύς το παίζεις.Και δε νομίζω διάφορα φωτεινε παντογνώστη,είπα κάτι που άκουσα με τα αυτιά μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το θέμα , εσύ κάτι άκουσες και εγώ σου γράφω τι ισχύει βάσει ΦΕΚ  και της προκήρυξης του 2021 , το 2021 ήτανε έως και 1994 φέτος πάει +1 , τώρα αν εσύ δεν θεωρείς το ΦΕΚ καλύτερη πηγή αλλά προτιμάς να πιστεύεις τι λένε  από εδώ και από εκεί δικό σου πρόβλημα. Σε μερικούς δεν σας αρέσει η αλήθεια θέλετε να βγείτε και από πάνω..και είστε και μέσα στην ειρωνεία , περίμενε να βγει η προκήρυξη και αν δεν μπορείς να συμμετέχεις πήγαινε ζητά τα ρέστα από τον Ταγματάρχη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βγει το ΦΕΚ; Και γω μπορώ να σου πω ένα ΦΕΚ πριν 15 χρόνια που έπαιρναν μέχρι 30.Χεστηκα εάν δεν με πάρουν.Την ειρωνεία την έχεις εσύ.Ο ταγματάρχης δε μου φταιει σε κάτι.Εσυ μας το παίζεις ταγματάρχιδης εδώ πέρα.Καλο βράδυ. Έκανα λάθος διατύπωση.το ΦΕΚ έχει βγει αλλά όπως και το 2020 στην προκήρυξη άλλαξαν τα όρια ηλικίας

Επεξ/σία από nikosoulas
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που είναι ο νεαρός που θίχτηκε η νοημοσύνη του και μου έλεγε ότι του πουλάω και ειρωνεία επειδή του έλεγα τα πράγματα όπως είναι.

Μερικοί μάθετε να ακούτε ανθρώπους που δεν σας ξέρουν και σας λένε την αλήθεια και όχι παπάτζες για να σας χαϊδέψουν τα αυτιά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...