nikos_greece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 καλημέρα παιδια εχω το samsung galaxy A71 με το android 10 και 2 εφαρμογες (viber , ραδιόφωνο ) μου βγαζει αυτο το προβλημα και κλείνει ..εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατάσταση και κανει τα ιδια....τι μπορω να κανω? 1
stark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, nikos_greece είπε καλημέρα παιδια εχω το samsung galaxy A71 με το android 10 και 2 εφαρμογες (viber , ραδιόφωνο ) μου βγαζει αυτο το προβλημα και κλείνει ..εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατάσταση και κανει τα ιδια....τι μπορω να κανω? https://www.theverge.com/2021/3/22/22345696/google-android-apps-crashing-fix-system-webview 1 1
nikos_greece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, chios είπε Αναβάθμισε το Android web view και θα στρώσει. πως το κανω αυτο??? εδω λεει να παω πισω ..
stark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, nikos_greece είπε πως το κανω αυτο??? εδω λεει να παω πισω .. Και σε μένα τώρα βγήκε update από το Play Store. Μάλλον το έφτιαξαν οπότε δεν χρειάζεται να πας πίσω πλέον.
martyras3334 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Αν εχεις chrome καβτον update,γενικως τραβα στο play store και μια ενημερωση ολων
nikos_greece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, stark είπε Και σε μένα τώρα βγήκε update από το Play Store. Μάλλον το έφτιαξαν οπότε δεν χρειάζεται να πας πίσω πλέον. πως θα κανω ανανεωση για να δω αν μου το βγαλει και μενα...γιατι δε μου ηρ8ε ειδοποιηση
stark Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, nikos_greece είπε πως θα κανω ανανεωση για να δω αν μου το βγαλει και μενα...γιατι δε μου ηρ8ε ειδοποιηση Update Android apps manually To update apps individually or in bulk using the Google Play Store app on your mobile device: Open the Google Play Store app . Tap Menu My apps & games. Apps with an update available are labeled "Update." You can also search for a specific app. Tap Update.
nikos_greece Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, stark είπε Update Android apps manually To update apps individually or in bulk using the Google Play Store app on your mobile device: Open the Google Play Store app . Tap Menu My apps & games. Apps with an update available are labeled "Update." You can also search for a specific app. Tap Update. ευχαριστω ...το κανω και σου λεω 13 λεπτά πριν, stark είπε Update Android apps manually To update apps individually or in bulk using the Google Play Store app on your mobile device: Open the Google Play Store app . Tap Menu My apps & games. Apps with an update available are labeled "Update." You can also search for a specific app. Tap Update. ολα εντάξει ....αυτο ήταν....ευχαριστώ
petrikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Εμένα το κάνει παντού , σε πολλές εφαρμογές παρόλο τις ενημερώσεις 1
iwanna84 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Πριν 4 ημέρες εκανε αναβάθμιση έχω το samsung A50 και σήμερα παρουσιάστηκε κι εμενα το ίδιο...ξερει κανεις τι να κανω? Δεν εχει άλλη αναβάθμιση.. μου το κάνει σε όλες τις εφαρμογές. Κατάργησα και επανεγκατεστησα μερικές από τις εφαρμογές και κάνει το ίδιο.... 1
svartevarg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, iwanna84 είπε Πριν 4 ημέρες εκανε αναβάθμιση έχω το samsung A50 και σήμερα παρουσιάστηκε κι εμενα το ίδιο...ξερει κανεις τι να κανω? Δεν εχει άλλη αναβάθμιση.. μου το κάνει σε όλες τις εφαρμογές. Κατάργησα και επανεγκατεστησα μερικές από τις εφαρμογές και κάνει το ίδιο.... 41 λεπτά πριν, petrikos είπε Εμένα το κάνει παντού , σε πολλές εφαρμογές παρόλο τις ενημερώσεις Το Android System Webview είναι στην έκδοση 89.0.4389.10; Επίσης, πρέπει να αναβαθμιστεί και ο Chrome στην τελευταία έκδοση. Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει/ γνώριζε ότι το Android System Webview είναι συστατικό του Android λειτουργικού και όχι απλώς εφαρμογή. Η καλύτερη πρακτική είναι η απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων και η αναβάθμιση των εφαρμογών τουλάχιστον 1 εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης.
iwanna84 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μίλησα με την samsung και μου είπαν να μπω στην ενότητα εφαρμογές/ παιχνίδια μου του play store και να κάνω ενημέρωση της ενότητας google και web view κάντε μια ενημέρωση όλων όσων σας ζητα και ξεμπερδευεται... απο χθες έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα...
tsoukas77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σας, στις εφαρμογες συστηματος το Webview μου το εμφανιζει ως απενεργοποιημενο και δεν μου δινει επιλογη ενεργοποιησης.Τι μπορει να ευθυνεται γι'αυτο; Ευχαριστω, Δημητρης
skiathos7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, svartevarg είπε Το Android System Webview είναι στην έκδοση 89.0.4389.10; Επίσης, πρέπει να αναβαθμιστεί και ο Chrome στην τελευταία έκδοση. Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει/ γνώριζε ότι το Android System Webview είναι συστατικό του Android λειτουργικού και όχι απλώς εφαρμογή. Η καλύτερη πρακτική είναι η απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων και η αναβάθμιση των εφαρμογών τουλάχιστον 1 εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης. εαν απενεργοποιησουμε τελειως την εφαρμογη android system webview οπως και chrome θα υπαρχει προβλημα στη λειτουργικοτητα του κινητου που βοηθαει το android system webview δεν εχω καταλαβει ξερεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα