billymos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σε ολους... Παρατηρησα σημερα οτι καποιες εφαρμογες δεν ανοιγουν.. Δε βγαζει καποιο error, αλλα στην 'φροντιδα συσκευης΄, με ενημερωνει για καποιες εφαρμογες που εχουν εντοπιστει με προβλημα. Δε ξερω αν ειναι τυχαιο, αλλα ολα ξεκινησαν μετα απο ενα update στο RR3 και uninstall στο projectcar go. Παρατηρησα οτι οι εφαρμογες φαινεται να λειτουργουν, αφου κανεις delete τα data. Με το που μπεις στην εφαρμογη και κανεις καποια αλλαγη στα settings, μετα δε ξανανοιγει.... Εχω κανει restart το κινητο, καθαρισμα της μνημης, εχω τρεξει το διαγνωστικο για τη μπαταρια και για ιους, αλλα τιποτα... Εχετε καμια ιδεα? Ευχαριστω για το χρονο σας.
poter77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με την ίδια ακριβως σύσκευη. Και εγώ σήμερα https://www.androidpolice.com/2021/03/22/surprise-app-crashes-are-plaguing-tons-of-android-users-heres-how-to-fix-them/ ακολούθησα τις οδηγίες εδώ και το θέμα λύθηκε. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι το ιδεατό... 1
Weiss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι υπάρχει θέμα από σήμερα με το Android System Webview από ότι φαίνεται. https://www.theverge.com/2021/3/22/22345696/google-android-apps-crashing-fix-system-webview Ελπίζω να βγει fix σύντομα, σε μένα δεν υπάρχει δυνατότητα uninstall Edit : Βγήκε update του chrome που φτιάχνει το πρόβλημα. Απλά κάντε ενημέρωση. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από Weiss 2
billymos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Πραγματι, ολα ΄δουλευουν ρολοι'.... Γιατι, προς στιγμην, αγχωθηκα..
poter77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, billymos είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις... Πραγματι, ολα ΄δουλευουν ρολοι'.... Γιατι, προς στιγμην, αγχωθηκα.. Eμένα μου έσκασε 2 το βράδυ και δεν κοιμήθηκα. Εφτασα μια ανασα από το hard reset ενώ σκεφτόμουν οτι μπορεί να μην υπάρχει λύση 😜
MitsarasAth Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Weiss είπε Ναι υπάρχει θέμα από σήμερα με το Android System Webview από ότι φαίνεται. https://www.theverge.com/2021/3/22/22345696/google-android-apps-crashing-fix-system-webview Ελπίζω να βγει fix σύντομα, σε μένα δεν υπάρχει δυνατότητα uninstall Edit : Βγήκε update του chrome που φτιάχνει το πρόβλημα. Απλά κάντε ενημέρωση. να σαι καλα ρε φιλε , πεδευομουν τοση ωρα γιατθι δεν με αφηνε να κανω rmeove ta updates ουτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για καποιο λογο... παιζει ξανα με το update
GKnewsted Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις εφαρμογές τους λογικά έχουν πρόβλημα με πρόσθετο Android Web View. Θα χρειαστεί να κάνετε την ενημέρωση. Αν δεν εμφανίζεται κάντε restore του chrome σε προηγούμενη ή stock έκδοση. Το crash εμφανίζεται σε εφαρμογές που έχουν την δυνατότητα να ανοίγουν πατώντας σε ένα link εντός της εφαρμογής, embedded web browser χωρίς να ανοίγουν επιπλέον εφαρμογή, όπως εφαρμογές mail Gmail, Yahoo, Outlook ή Instagram, FB κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα