maxdore217 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, omitziz είπε Δεν είναι δουλειά μου. Ε ναι δουλειά σου είναι να λες αηδίες και να το παίζεις έξυπνος! 4
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Συχνότητα ανανέωσης 50hz δεν είναι κάπως χαμηλή για συνδεση pc ; Μη γελάτε βρε στο hardware buster review ειχε συνδέσει το προηγούμενο μοντελο για ολες τις χρησεις Εχεις καρτα γραφικων των 3000 ευρω? εκτος κι αν παιζεις μονο LOL
titikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Την ίδια τηλεόραση στα public με 5 χρόνια εγγύηση
MikeJ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 3 hours ago, titikos said: Την ίδια τηλεόραση στα public με 5 χρόνια εγγύηση Το είδα αλλά είμαι 99% σίγουρος πως δεν ισχύει για τις συγκεκριμένες γιατί από κάτω λέει πώληση μέσω Media Markt και το safety net δε μπαίνει στο καλάθι σε αντίθεση με άλλες που πωλούνται από το public. (Κι ας το έχει σε εικονίδιο) Αν πατήσεις το Μπάνερ που διαφημίζει τα 5 χρόνια εγγύηση δεν τις εμφανίζει τις τηλεοράσεις τους θέματος. Οπότε πιστεύω θα πέσει άκυρο για τη 5ετη. ( Ίσως αν κάποιος έχει όρεξη να βγάλει screenshots και να το τραβήξει μαζί τους, αλλά δύσκολα πιστεύω να βγει άκρη).
titikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Το είδα αλλά είμαι 99% σίγουρος πως δεν ισχύει για τις συγκεκριμένες γιατί από κάτω λέει πώληση μέσω Media Markt και το safety net δε μπαίνει στο καλάθι σε αντίθεση με άλλες που πωλούνται από το public. (Κι ας το έχει σε εικονίδιο) Αν πατήσεις το Μπάνερ που διαφημίζει τα 5 χρόνια εγγύηση δεν τις εμφανίζει τις τηλεοράσεις τους θέματος. Οπότε πιστεύω θα πέσει άκυρο για τη 5ετη. ( Ίσως αν κάποιος έχει όρεξη να βγάλει screenshots και να το τραβήξει μαζί τους, αλλά δύσκολα πιστεύω να βγει άκρη). Πράγματι ισχύει αυτό που λες. Δεν το πρόσεξα. Πάντως σαν τιμή είναι καλή κ έχω διαβάσει καλά σχόλια. Σίγουρα δεν είναι η ντουπερ τηλεόραση αλλά για κάποιον που θέλει απλή χρήση ίσως να αξίζει.
szaf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Λογικά ισχύει και δωροεπιταγή 20€; https://www.mediamarkt.gr/shop/article/oroi-xrisis-kouponion
Antretng Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Θα μου επιτρέψετε να ξεθάψω αυτό το παλιό post ρωτώντας αν την πήρε κάποιος και έχει να μοιραστεί την εμπειρία του; Την έχει το mediamarkt 419 και λόγω επιστροφής πόντων θα μου βγει 335 αλλα δεν βρίσκω καθόλου reviews.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα