jimmysss! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπερα..μιας και πλεον το work from home παει συννεφο θελω την βοηθεια σας.. Μια οικονομικη καρεκλα γραφειου αυστηρα κατω απο 100Ε. Καθομαι αρκετες ωρες και εχω μια τυπου προεδρικη η οποια ειναι αρκετα ωυλη για το γραφειο μου Δεν ξερω τι πρεπει να κοιταξω κλπ Τα φωτα σας γνωστες!
ObeyWario! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 https://www.plaisio.gr/work-karekla-grafeiou-rhino-mauri_2475375 Έχω αυτή ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος Τώρα έχει 79Ε την είχα πάρει 59Ε, αν δεν τη βιάζεσαι ίσως τη πετύχεις σε καλύτερη τιμή
jimmysss! Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε https://www.plaisio.gr/work-karekla-grafeiou-rhino-mauri_2475375 Έχω αυτή ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημένος Τώρα έχει 79Ε την είχα πάρει 59Ε, αν δεν τη βιάζεσαι ίσως τη πετύχεις σε καλύτερη τιμή Σου στηριζει καλα τη μεση? γιατι νιωθω οτι εχω καμπουριασει με τη δικια μου
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, jimmysss! είπε Σου στηριζει καλα τη μεση? γιατι νιωθω οτι εχω καμπουριασει με τη δικια μου Φιλαράκο αν νιώθεις ότι καμπουριάζεις καμία καρέκλα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Η θέση σώματος είναι κάτι εξαιρετικά εύπλαστο και δυναμικό, η σπονδυλική στήλη δεν είναι τόσο ανόητη όσο την προμοτάρουν οι εταιρείες. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το φτιάξεις είναι με γυμναστική.
jimmysss! Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Συμφωνω απλα επιβαρυνει την κατασταση το γεγονος οτι δουλευω 10+ ωρες και η καρεκλα δεν χαμηλωνει αρκετα.. Οποτε μια καρεκλα λιγο πιο ανετη και να χαμηλωνει για να ερχεται στο σωστο υψος πιστευω θα βοηθησει την κατασταση
Nabuko Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 22 ώρες πριν, jimmysss! είπε Σου στηριζει καλα τη μεση? γιατι νιωθω οτι εχω καμπουριασει με τη δικια μου Κάτι κάνεις λάθος τότε. Μήπως έχεις την οθόνη πιο χαμηλά απ' όσο πρέπει?
jimmysss! Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 ειμαι με λαπτοπ οποτε αφου δεν κατεβαινει αρκετα η καρεκλα μου ειναι σαν να την εχω χαμηλα.. Και με βαση που ειχα βαλει επαθα τενοντιτιδα απο την λκηση του λαπτοπ... Ετσι κατεληξα οτι χρειαζομαι νεα καρεκλα που να χαμηλωνει και οσο γινεται να βοηθαει την κατασταση (απο ανατομικης αποψεως)
Nabuko Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, jimmysss! είπε Και με βαση που ειχα βαλει επαθα τενοντιτιδα απο την λκηση του λαπτοπ... Να βάλεις το λάπτοπ πιο ψηλά σε βάση και να πάρεις ένα έξτρα keyboard+mouse είναι λύση που σε βολεύει? Γιατί με 10 ώρες δουλειά την ημέρα δε σε βλέπω καλά 1
jimmysss! Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 με 14' λαπτοπ δυσκολα.. ατιμη δουλεια Απο καρεκλιτσα εχετε να μου προτεινετε κατι;
mobile_32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Και εγώ ψάχνω για καρέκλα γραφείου. Το θέμα για εμένα είναι ότι είναι και κλειστά τα μαγαζιά για να πάω να δω καμία από κοντά....γιατί απαν δεν την δοκιμάσεις δεν μπορείς να έχεις άποψη...
tasanton Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Υπάρχουν παρόμια threads με περισσότερες απαντήσεις και προτάσεις, αν θέλει κάποιος να τσεκάρει: Αναζήτησε 'καρεκλα γραφειου' σε Θέματα (insomnia.gr) Πάντως γνώμη μου είναι ότι οι πραγματικά καλές καρέκλες γραφείου κοστίζουν και μάλιστα πολύ. Είναι εμφανής η διαφορά ποιότητας, ρυθμίσεων, ανατομικού σχεδιασμού σε σχέση με φθηνές καρέκλες της σειράς. Προσωπικά ξεκίνησα κάποτε με IKEA Markus, μια αξιοπρεπή καρέκλα των 200€ με 10 χρόνια εγγύηση, όμως μετά από λίγα χρόνια είδα περιορισμούς όσον αφορά στη στάση του σώματος και τις ρυθμίσεις. Συνέχισα με μια Dromeas VIP με σχεδόν διπλάσια τιμή η οποία αποδείχθηκε ολίγον "παλτό". Εννοώ ότι ποιοτικά ήταν καλή, είχε Χ χρόνια εγγύηση, υποστήριξη, κλπ κλπ, αλλά στο δια ταύτα δεν με βοήθησε στη στάση του σώματος ιδιαίτερα (έχω κάποια θέματα στη σπονδυλική στήλη & μέση). Πρόσφατα πήρα την απόφαση και τα 'σκασα για μια Steelcase Leap. Ε η μέρα με τη νύχτα. Δεν ξέρω αν τα αξίζει τελικά in the long run, αλλά είναι άλλη κατηγορία από μόνη της. 2
valkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 26/3/2021 στις 12:05 ΠΜ, tasanton είπε Πρόσφατα πήρα την απόφαση και τα 'σκασα για μια Steelcase Leap. Ε η μέρα με τη νύχτα. Δεν ξέρω αν τα αξίζει τελικά in the long run, αλλά είναι άλλη κατηγορία από μόνη της. Από που την πήρες αν επιτρέπεται; Από ΕΚΑ Ελλάς;
tasanton Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ναι από ΕΚΑ στα σίδερα Χαλανδρίου. Έκαναν περίπου 3-4 βδομάδες να μου τη φέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα