alexx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Εγω από privetshop το 700αρι παράγγειλα και δεν έχω παραλάβει ακόμα.
GSpiraras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Παρήγγειλα το 600αρι από MGManager και με είχαν πάρει τηλέφωνο ότι είναι bulk συσκευασία και αν ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία (ίσως και λίγο πιεστικά). Τους ζήτησα να την κρατήσουν και περιμένω σήμερα να παραλάβω από τον courier. Φαίνεται ότι εξυπηρετήσαν κάποιες παραγγελίες τουλάχιστον.
xoldboyx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Προσοχη μην ειναι refurb και οχι BULK, ετσι? -δεν λεω οτι ειναι κακα τα refurb, αλλα να παιρνεις αυτο που σου διαφημισαν.
GSpiraras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και ήταν σε ένα σφραγισμένο καφέ κουτί. Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο. Μου φαίνεται λίγο ελαφρύ για σοβαρό 600αρι αλλά φαντάζομαι θα αντικαταστήσει επάξια ένα Chieftec 10ετιας - το οποίο παρεπιπτώντος ήταν εξαιρετικά τίμιο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να παρέλαβαν και άλλοι γιατί σε αυτή την τιμή μόνο φόλες βρίσκεις. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από GSpiraras
Kaboomzer Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Παρέλαβα και γω για να αντικαταστήσω το θρυλικό, αλλά γερασμένο corsair HX620w που κοντεύει 10ετία. Και ευτυχώς που το δοκίμασα σε έναν άλλο υπολογιστή πρώτα προτού ανοίξω και ξεστήσω το main μηχάνημα. Τι θόρυβος είναι αυτός ρε παιδιά! Και τα δικά σας τόσο πολύ ακούγονται; Έχω πολύ καιρό να ακούσω τροφοδοτικό να δουλεύει τόσο δυνατά. Δεν πρόκειται για βλάβη, απλά ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια φουλ. Προς το παρόν θα παραμείνει στο δεύτερο μηχάνημα και ελπίζω το corsair να μην χρειαστεί αλλαγή. Αλλιώς θα το ανοίξω και θα αλλάξω ανεμιστήρα και ας χάσω την εγγύηση, γιατί έτσι δεν παλεύεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα