Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aris73 είπε

Καλησπέρα,

έχεις υπολογίσει δύο κουτιά,

χαιρετώ.

Όπως πάντα, απλός, λιτός και απέρριτος, ευχαριστώ για την παρατήρηση (και ο ts  φαντάζομαι) aris73

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα, θα χρειαστούμε και άλλο pc στον χώρο οπότε ακούω προτάσεις. :P Ιδια εργασία με τον προηγούμενο.

Θα ήθελα να αγοραστούν όλα τα πράγματα από 1 κατάστημα και οσο το δυνατόν πιο συντομα γίνεται ( να υπάρχουν διαθέσιμα ) Διαθέτουμε μεχρι 500 ευρω περίπου ίσως και κατι παραπάνω. Εχω ετοιμάσει κάτι δοκιμαστικά πείτε μου την γνώμη σας και γι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα βρω από το ίδιο κατάστημα , μπορούν να αγοραστούν και μεσο σκρουτζ plus βεβαια αλλα μου δίνει 10 μερες παράδοση σε κάποια πράγματα. 

Screenshot_2.png.c54b2a22d74fcb0f863213910ecf3871.png

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.

Για δουλειά γραφείου να κόβεις τιμολόγια καλός είναι αυτος που προτείνει ο triplex 

Και τα κομμάτια που επέλεξες εσύ είναι ποιο φτηνά γιατί δεν τα έχουν άμεσα διαθέσιμα πιστεύω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Για δουλειά γραφείου να κόβεις τιμολόγια καλός είναι αυτος που προτείνει ο triplex 

Και τα κομμάτια που επέλεξες εσύ είναι ποιο φτηνά γιατί δεν τα έχουν άμεσα διαθέσιμα πιστεύω. 

Τα κομμάτια που δεν υπάρχουν απο τα καταστήματα διαθέσιμα άμεσα είναι ο επεξεργαστής και το τροφοδοτικο. Μπορώ να τα αλλάξω απο αλλα καταστήματα, αλλά δεν θέλω να γίνει η αποστολή από 6 διαφορετικά καταστήματα. Γι αυτο ρώτησα μήπως μπορούμε να κάνουμε κατι παρόμοιο από 1 κατάστημα κατά προτίμηση αλλά να μην ξεφύγουμε πολύ.

*επίσης όπως είπες είναι για δουλειά γραφείου, δεν μπορώ να πάρω έναν υπολογιστή σαν τον συγκεκριμένο που πέρα από τον επεξεργαστή δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο επώνυμο και να ρισκάρω να μείνω χωρίς υπολογιστή γιατί κάηκε π.χ το τροφοδοτικό και στην χειρότερη χάσω και αρχεία κλπ κλπ. 

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο όριο του budget, διαθεσιμότητες μέχρι 3 μέρες, cosmodata με δωρεάν μεταφορικά, +20 ευρώ αν σου κάνουν συναρμολόγηση...

Στα 443.85€(χωρίς συναρμολόγηση και κουτί), overkill για αυτά που θες, απλά εξαντλώ το budget...

MWE 600 V2

10400

b560m pro vdh

Kingston Fury Beast - 16GB DDR4 - 3200MHz

NV1 M.2 NVMe - 250GB

Αν δε σου βγαίνει το budget αλλάζεις μητρική (υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις μητρικές Intel σε τιμές / διαθεσιμότητες), ίσως και λίγο πιο μικρό τροφοδοτικό

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Στο όριο του budget, διαθεσιμότητες μέχρι 3 μέρες, cosmodata με δωρεάν μεταφορικά, +20 ευρώ αν σου κάουν συναρμολόγηση///

Στα 443.85€(χωρίς συναρμολόγηση και κουτί), overkill για αυτά που θες, απλά εξαντλώ το budget...

MWE 600 V2

10400

b560m pro vdh

NV1 M.2 NVMe - 250GB

Αν δε σου βγαίνει το budget αλλάζεις μητρική (υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις μητρικές Intel σε τιμές / διαθεσιμότητες), ίσως και λίγο πιο μικρό τροφοδοτικό

Δεν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για τον 11400; Μιλάω για να γίνει οσο πιο future proof γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Δεν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για τον 11400; Μιλάω για να γίνει οσο πιο future proof γίνεται.

Αν χωράει στο budget γιατί όχι... στις δουλειές που κάνετε θεώρησα πιο καλό μια πιο ακριβή μητρική με στοιχειώδη ψύξη παρά τον 11400.

Διαλέγεις και παίρνεις. Αν θες καλύτερα πράγματα θα πρέπει να κάνει υπομονή λίγες ημέρες(να δουμε σε άλλο μαγαζί).

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αν χωράει στο budget γιατί όχι... στις δουλειές που κάνετε θεώρησα πιο καλό μια πιο ακριβή μητρική με στοιχειώδη ψύξη παρά τον 11400.

Διαλέγεις και παίρνεις. Αν θες καλύτερα πράγματα θα πρέπει να κάνει υπομονή λίγες ημέρες(να δουμε σε άλλο μαγαζί).

Δυστυχώς τον βιάζομαι. Επειδή πέφτει Σ/Κ μπορώ να τον παραγγείλω βέβαια μέχρι και την Δευτέρα μιας και θα πρέπει να παω να κάνω κατάθεση για να γίνει η αποστολή για να τον έχω στην καλύτερη μέχρι Τετάρτη.

Δημοσ.

Mε πολύ υπομονή, ξεζούμισε τα site...

Multicopter και cosmodata μάλλον θα καλύψουν τις ανάγκες σου

https://www.multicopter.gr/product/10741/iy-perifereiakaeksartimata-iymnimesg.s-16gb-ddr4-3000mhz-f4-3000c16d-16gisb-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

https://www.multicopter.gr/product/22093/iy-perifereiakaeksartimata-iymitrikesgigabyte-b560m-ds3h-rev.-1.0-b560m-ds3h-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

Και τα υπόλοιπα + κουτί απο cosmodata

Νομίζω μένεις μέσα στοο budget  ακόμη και με 500 nvme

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickol-us είπε

Mε πολύ υπομονή, ξεζούμισε τα site...

Multicopter και cosmodata μάλλον θα καλύψουν τις ανάγκες σου

https://www.multicopter.gr/product/10741/iy-perifereiakaeksartimata-iymnimesg.s-16gb-ddr4-3000mhz-f4-3000c16d-16gisb-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

https://www.multicopter.gr/product/22093/iy-perifereiakaeksartimata-iymitrikesgigabyte-b560m-ds3h-rev.-1.0-b560m-ds3h-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

Και τα υπόλοιπα + κουτί απο cosmodata

Νομίζω μένεις μέσα στοο budget  ακόμη και με 500 nvme

Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω πρόβλημα να ανέβω σε budget λιγο παραπάνω. Το παρακάτω απο Websupplies πως σου φαίνεται; Screenshot_1.png.ca4fc1a9f80eefc16f825a724ac22382.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω πρόβλημα να ανέβω σε budget λιγο παραπάνω. Το παρακάτω απο Websupplies πως σου φαίνεται; Screenshot_1.png.ca4fc1a9f80eefc16f825a724ac22382.png

πληρωνεις χαβαλε λεφτα σε μητρικη ενω ειναι πιο φθηνη και βαζεις ενα στικ μνημης , οτι χειροτερο εχω δει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

πληρωνεις χαβαλε λεφτα σε μητρικη ενω ειναι πιο φθηνη και βαζεις ενα στικ μνημης , οτι χειροτερο εχω δει

Δυστυχώς η μητρικές είνια φωτιά δεν υπάρχουλ καλές vfm επιλογές, πολύ δίκιο για το single channel...

Όλα άμεσα διαθέσιμα, το πιο vfm μου βγαίνει cosmodata

Cooler Master MWE 550W 80+ bronze

11400

Gigabyte B560M DS3H V2

Nv1 500gb

Μέχρι εδώ 456.55... διαλέγεις κουτί και έκλεισες...(αν θυμάμαι έχει δωρεάν μεταφορικά)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...