Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 400€

Χρήση υπολογιστή : Ο υπολογιστής θα μπει ως δεύτερος σε κατάστημα ώστε να κόβονται τιμολόγια και να προσθέτουν προϊόντα στο eshop που στήνεται τωρα.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: SoftOne και ίσως λίγο Photoshop.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Υπαρχει οθόνη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω πρόβλημα. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εαν υπάρχει η δυνατότητα απο το μαγαζί αλλιως θα το κανει φιλος.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Υπάρχει λειτουργικό

Επεξ/σία από RedPriest
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες υπάρχει λειτουργικό, να προσέξεις γιατί εφόσον πρόκειται για μαγαζί σε περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να πιστοποιείται η αγορά του μέσω τιμολογίου.

Στα του θέματος. Για το budget που διαθέτεις και για τις δουλειές που θα κάνεις, πας μονόδρομο για i3-10100:

cosmodata.PNG.b656e067c3fcaf8ea52ecc52e25bcf6a.PNG

H σύνθεση είναι απο cosmodata και απλά δείχνει πως περίπου να κινηθείς. Μπορείς ίσως να κόψεις λίγα ευρώ απο δω κι απο κει και να χωρέσεις των i5-10400 στο budget σου μα θα πρέπει να βρεις πραγματικά ευκαιρίες με πολύ χαμηλά μεταφορικά.

Edit: όπως πολύ σωστά μου επισήμανε ο niko13 έχω βάλει στην πρόταση 10100 tray, που σημαίνει χωρίς cooler οπότε επιπλέον κόστος. Αν πας για αγορά να επιλέξεις box έκδοση. Παρακάτω σου έχω πρόταση από you Στα 400 με 10100 box

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RedPriest είπε

Ποσό που διαθέτουμε : 400€

Χρήση υπολογιστή : Ο υπολογιστής θα μπει ως δεύτερος σε κατάστημα ώστε να κόβονται τιμολόγια και να προσθέτουν προϊόντα στο eshop που στήνεται τωρα.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: SoftOne και ίσως λίγο Photoshop.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Υπαρχει οθόνη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω πρόβλημα. 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εαν υπάρχει η δυνατότητα απο το μαγαζί αλλιως θα το κανει φιλος.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Υπάρχει λειτουργικό

Το βαζω περισσοτερο να παρεις μια ιδεα μεχρι που πας με 400.δεν εχω βαλει κουτι ομως😁foxstore.Αν το πας μεμονομενα απο διαφορα μαγαζια συνυπολογισε μεταφορικα/αντικαταβολες😁

Screenshot_20210322_210931_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 4
Δημοσ.

Πιστεύετε πως για την χρήση που προορίζεται ειναι μικρο το budget; Θα άξιζε να δωσουμε κατι παραπάνω γι αυτο που εχει να κανει; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Πιστεύετε πως για την χρήση που προορίζεται ειναι μικρο το budget; Θα άξιζε να δωσουμε κατι παραπάνω γι αυτο που εχει να κανει; 

Για μενα εισαι μια χαρα, θα στο λεγαμε😁

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν δυνατότητες για αυτά που θες να κάνει είναι αρκετό ως υπέρ-αρκετο. To μόνο που θα μπορούσες να δεις σαν εναλλακτική είναι κάποιο branded μηχανάκι κι αυτό προτείνετε από πολλούς στο φόρουμ λόγω του after-sales support  εφόσον πρόκειται για μαγαζί (πχ)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Σαν δυνατότητες για αυτά που θες να κάνει είναι αρκετό ως υπέρ-αρκετο. To μόνο που θα μπορούσες να δεις σαν εναλλακτική είναι κάποιο branded μηχανάκι κι αυτό προτείνετε από πολλούς στο φόρουμ λόγω του after-sales support  εφόσον πρόκειται για μαγαζί (πχ)

Και εγω αυτο σκεφτόμουν, βλεπω εχει και παρόμοια specs με αυτά που προτείνατε. 

• Like 1
Δημοσ.

Oι Νικοληδες σου τα ειπαν πολυ ωραια και οπως πρεπει.

Οποια συνθεση απο αυτες που σου προτειναν και να διαλεξεις θα εισαι υπερκαλυμμενος.

Επειδη ανεφερες το photoshop οι μνημες 2x8=16gb

Τιποτε αλλο και θα εισαι κομπλε.

Και μην σκεφτεσαι οτι ειναι λιγα....μια χαρα ειναι μια δεκαετια θα τη βγαλει ειμαι σιγουρος.

Κι εγω +1 και για branded λογω εγγυησης-υποστηριξης.

• Like 3
Δημοσ.

Όπως είπα θα δουλεύει σαν δεύτερος υπολογιστής και θεώρησα πως δεν χρειαζόταν παραπάνω χρήματα μιας και δεν θα τρεχει κατι βαρύ. Το photoshop μονο και μονο για κανα resize και να κάνουμε καμια φωτογραφια για προσφορές κτλπ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Όπως είπα θα δουλεύει σαν δεύτερος υπολογιστής και θεώρησα πως δεν χρειαζόταν παραπάνω χρήματα μιας και δεν θα τρεχει κατι βαρύ. Το photoshop μονο και μονο για κανα resize και να κάνουμε καμια φωτογραφια για προσφορές κτλπ.

Ε τότε μείνει στην αρχική πρόταση, που είναι πιο οικονομική και με περισσότερη ραμ.

• Like 1
Δημοσ.

Χαζευοντας τα καταστηματα ειδα πολυ καλες τιμες στο mmplanet.gr

Το κακο ειναι οτι δεν εχει τροφοδοτικα και κουτια.

Ριξε μια ματια κι εδω.

1390613701_Screenshot_2021-03-22.png.76858221fdc6d47e7d8208620f20e7cc.png

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, nickol-us said:

2η επιλογή, στα ίδια parts απο you.gr

you.PNG.9a9825831350a4eeb72b9d7ff13c7bf4.PNG

niko13

ευτυχώς που δεν έβαλες κουτί γιατί παραλίγο να πετυχαίναμε κι εκεί το ίδιο😄

Καλησπέρα,

έχεις υπολογίσει δύο κουτιά,

χαιρετώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...