pavlovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας Έχω ένα θέμα σε μια εργασία που κάνω με το ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. Δεν μου εμφανίζει στην ίδια ευθεία τα διάγραμματα. Τι εννοώ Πχ Διάγραμμα 1 : Δείκτης γενικής ρευστότητας Διάγραμμα 2: Δείκτης ειδικής ρευστότητας Μου τα εμφανίζει έτσι ενώ ακολούθησα τη διαδικασία που έπρεπε εντός κειμένου για να τα κάνω εισαγωγή λεζάντας. Μήπως ξέρετε πως φτιάχνει αυτό?
Jos3ph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) πες πρόγραμμα , πως κάνεις εισαγωγή ( εικόνα ή δημιουργία ) και διάφορα άλλα. Το βλέπω να μεταφέρεται το θέμα https://ibb.co/m8WmXvK έτσι για να ευθυμίσουμε λίγο , ποιο πίνακα προσπάθησα να ζωγραφίσω ; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Jos3ph
pavlovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Jos3ph είπε πες πρόγραμμα , πως κάνεις εισαγωγή ( εικόνα ή δημιουργία ) και διάφορα άλλα. Το βλέπω να μεταφέρεται το θέμα https://ibb.co/m8WmXvK έτσι για να ευθυμίσουμε λίγο , ποιο πίνακα προσπάθησα να ζωγραφίσω ; Aπό τις αναφορές πάω εισαγωγη λεζαντας και επιλεγω Διάγραμμα και μπαινει πανω απο το πινακα. μετα ομως στο καταλογο διαγραμματων εχω προβλημα με αυτο που ειπα παραπανω
Jos3ph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, pavlovic είπε Aπό τις αναφορές πάω εισαγωγη λεζαντας και επιλεγω Διάγραμμα και μπαινει πανω απο το πινακα. μετα ομως στο καταλογο διαγραμματων εχω προβλημα με αυτο που ειπα παραπανω πες ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς.
pavlovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Jos3ph είπε πες ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς. microsof word 365
Jos3ph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό , υπάρχουν διάφορες λύσεις , εγώ χρησιμοποιώ πίνακα με αόρατες γραμμές και μετά κάνω τις στοιχίσεις των λέξεων. Αν όμως μιλάς για μέσα στο διάγραμμα , δεν έχω ασχοληθεί Αν μπορείς να δουλέψεις σε excel , θα πετύχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μην σε τρελαίνει το οπτικό αποτέλεσμα , πληροφορία δίνεις , δεν ζωγραφίζεις.
pavlovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Δεν υπάρχει εύκολη λύση σε αυτό , υπάρχουν διάφορες λύσεις , εγώ χρησιμοποιώ πίνακα με αόρατες γραμμές και μετά κάνω τις στοιχίσεις των λέξεων. Αν όμως μιλάς για μέσα στο διάγραμμα , δεν έχω ασχοληθεί Αν μπορείς να δουλέψεις σε excel , θα πετύχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μην σε τρελαίνει το οπτικό αποτέλεσμα , πληροφορία δίνεις , δεν ζωγραφίζεις. ΝΑΙ τα διαγραμματα τα εκανα στο excel. O κατάλογος διαγραμματων ( δηλαδη τα περιεχόμενα διαγραμμάτων), πρεπει να ειναι το ενα στοιχισμενο στο αλλο. Δηλαδη: Διάγραμμα 1: Α Διάγραμμα 2: Α Εμένα μου τα βγάζει Διάγραμμα 1 : Α Διάγραμμα 2: Α
Jos3ph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 έχεις ένα πίνακα με 2 σειρές και 4 στήλες και στο βγάζει στραβά ;
pavlovic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Jos3ph είπε έχεις ένα πίνακα με 2 σειρές και 4 στήλες και στο βγάζει στραβά ; ΜΑΛΛΟΝ δεν εχεις καταλαβει το προβλημα μου
Jos3ph Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Κάνε τον πίνακα με 2 σειρές και 4 στήλες , και βάλε την κάθε λέξη και το κάθε σύμβολο χωριστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα