Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosbar128 είπε

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεία. Είναι πιο φθηνό στην εταιρία να βάλει απλά δυνατό hardware με ένα unoptimised software γεμάτο προβλήματα παρά να διαθέσει πορους και εργατοώρες για τον καλό προγραματισμό των συσκευών της ώστε να τρέχουν πάντα άψογα και όλες οι αναβαθμίσεις να κάθονται πάνω τέλεια. Ειδικά όταν βγάζει νέα μοντέλα κάθε μήνα. 

δλδ σαν software ειναι πιο πισω απο τα redmi?  θεωρητικα ιδιο software miui δεν εχουν? τις αναβαθμισεις παντως τις παιρνουν ολα και στην ωρα τους απο οτι διαβαζα για miui 11-12 τον προηγουμενο χρονο

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το Mi11 ηδη αρχισε να πεφτει στα 844 το 256 μοντελο οποτε κατι αντιστοιχο θα γινει και με αυτα. Για επισημη εγγυηση παμε info/kotso κτλ ομως δεν γνωριζω αν καταστηματα οπως terrabytenet δινουν κανονικα 2 χρονια εγγυηση.

Προφανως και η τιμη του θα πεσει ή στην τελικη μπορει καποιος να περιμενει Black Friday/γιορτες να το παρει το Mi11.

Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι οτι αν περιμενεις τοσο για να το παρεις φθηνοτερα,μετα την συσκευη θα την αγορασεις και θα περιμενεις μονο 1 μεγαλη αναβαθμιση να παρει του χρονου το 2022.

Αυτο ειναι δυστηχως το μεγαλο αγκαθι της Xiaomi/Poco,το software και η software υποστηριξη που,ειδικα σε ακριβοτερα μοντελα οπως το Mi11 ειναι απαραδεκτη.

Οπως απαραδεκτο ειναι να εχεις νεα ακριβη ναυαρχιδα με τετοια specs και να πρεπει να περιμενεις μεχρι 6 και 7+μηνες για να παρεις την τελευταια μεγαλη εκδοση.

Και η πλειοψηφια του κοσμου ως γνωστο,δεν καθεται να ασχολειται με custom rom προφανως.

5 λεπτά πριν, nikosbar128 είπε

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεία. Είναι πιο φθηνό στην εταιρία να βάλει απλά δυνατό hardware με ένα unoptimised software γεμάτο προβλήματα παρά να διαθέσει πορους και εργατοώρες για τον καλό προγραματισμό των συσκευών της ώστε να τρέχουν πάντα άψογα και όλες οι αναβαθμίσεις να κάθονται πάνω τέλεια. Ειδικά όταν βγάζει νέα μοντέλα κάθε μήνα. 

Αυτη ειναι η πικρη αληθεια δυστηχως. Καλος ο αρχικος ενθουσιασμος των νεων κινητων οταν πρωτο ανακοινωνονται για τα specs τους,αλλα το παν ειναι η συνολικη εμπειρια χρησης.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και η τιμη του θα πεσει ή στην τελικη μπορει καποιος να περιμενει Black Friday/γιορτες να το παρει το Mi11.

Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι οτι αν περιμενεις τοσο για να το παρεις φθηνοτερα,μετα την συσκευη θα την αγορασεις και θα περιμενεις μονο 1 μεγαλη αναβαθμιση να παρει του χρονου το 2022.

Αυτο ειναι δυστηχως το μεγαλο αγκαθι της Xiaomi/Poco,το software και η software υποστηριξη που,ειδικα σε ακριβοτερα μοντελα οπως το Mi11 ειναι απαραδεκτη.

Οπως απαραδεκτο ειναι να εχεις νεα ακριβη ναυαρχιδα με τετοια specs και να πρεπει να περιμενεις μεχρι 6 και 7+μηνες για να παρεις την τελευταια μεγαλη εκδοση.

Και η πλειοψηφια του κοσμου ως γνωστο,δεν καθεται να ασχολειται με custom rom προφανως.

Αυτη ειναι η πικρη αληθεια δυστηχως. Καλος ο αρχικος ενθουσιασμος των νεων κινητων οταν πρωτο ανακοινωνονται για τα specs τους,αλλα το παν ειναι η συνολικη εμπειρια χρησης.

Συμφωνω οτι αν αργησεις να το παρεις χανεις αρκετα και μεχρι τοτε θα εχουν πεσει αρκετα και τα S21 οποτε ειναι μια η αλλη. Για το software δεν εχουν αναφερει τελευταια κατι για 3 χρονια αναβαθμισεις? Η παει μονο σε εκδοση Miui και οχι τις μεγαλες του android? H samsung παει να το αλλαξει αυτο με τα updates δινοντας 3 μεγαλα και 4 χρονια security updates αλλα εχει ξεφυγει πολυ σε τιμες απο οταν ανεβασε την διαρκεια των αναβαθμισεων. Και οπως ειπες εγω θα ασχοληθω με custom θα βρω την ακρη ο απλος χρηστης θα τα βρει σκουρα. 

Δημοσ.

Τα 200 ευρώ είναι μόνο για την early bird αγορά . Μην περιμένετε τουλάχιστον Ελλάδα αυτές τις τιμές . Ούτε καν Σκρουτζ. Σε ότι αφορά το Α11 εμένα μου κάνε μια φορά random  reboot. Έκανα ένα factory reset κ όλα οκ .

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, teo1966 είπε

Αγορά x3 pro χθες ότι ποιο vfm υπάρχει και θα καλύψει άνετα 2 χρονάκια το f3 όντως βέβαια ποιο ολοκληρωμένο αλλά το ότι δεν έχει 3.5 jack με κάνει πίσω στην αγορά

edit στο goboo που λεγανε οτι θα πωλειται το κινητο ζηταει 20 ευρω και τα εχω καταθεσει ειναι η κρατηση για το κινητο???

Μπορείς να μας πεις από που??? Κοιτάω goboo αλλά δεν βγάζει κάτι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill987 είπε

Μπορείς να μας πεις από που??? Κοιτάω goboo αλλά δεν βγάζει κάτι...

απο εδω ζηταει ενα 20αρικο και μαλλον απο τις 24 και μετα θα ζηταει το υπολοιπο ποσο. το site βεβαια ειναι καινουριο..

το βασιστικα γιατι το ειχαν βαλει στην εικονα στην εκδηλωση

https://www.goboo.com/goods/117800

για το f3 που διαβαζω παντως σχετικα με ενημερωσει που λενε πιο πανω σχεδον ιδια τιμη βγαινει το motorola edge s αλλα εκει οι αναβαθμισεις πρεπει να ειναι κυριολεκτικα με το σταγονομετρο

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα specs,καλες τιμες αλλα κλασσικα αυτες οι συσκευες εχουν τα προβληματα τους σε software/bugs.

Στο Poco F2 Pro και ειδικα στο Poco X3 βλεπω πολλα παραπονα σε γειτονικο forum με διαφορα θεματα με τo τελευταιο μεγαλο update πχ random reboot το κινητο.

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι μεχρι και στο ακριβοτερο Mi 11(αυτο θα κοστιζει 900ευρω στην Ελλαδα),εχει και αυτο bugs.

Bugs υπάρχουν σε όλα τα κινητά και στα Xiaomi τα βρίσκεις/διαβάζεις παραπάνω γιατί στην Ελλάδα παίζει να έχει το 50% των συνολικών πωλήσεων Smartphone

Προσωπικά έχω ένα Mi A1 εδώ και 3 χρόνια και πέρα από ένα bug που όταν πας το Home Screen από Portrait σε Landscape και ένα τμήμα γίνεται μαύρο 5 στις 10 φορές (τρομέρα τυχαίο) δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα.

Ένα X3 NFC που δουλεύω τώρα μου φαίνεται έως τώρα μια χαρά, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Τρομερά τίμιο κινητό για τα λεφτά του. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vargas είπε

Τα 200 ευρώ είναι μόνο για την early bird αγορά . Μην περιμένετε τουλάχιστον Ελλάδα αυτές τις τιμές . Ούτε καν Σκρουτζ. Σε ότι αφορά το Α11 εμένα μου κάνε μια φορά random  reboot. Έκανα ένα factory reset κ όλα οκ .

Το goboo τι λεει? Δεν το ειχα υποψιν μου..ειναι legit? Ξερεις?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή πρώτη φορά ακούω το συγκεκριμένο κατάστημα (goboo), έχει κάποιος αγοράσει από εκεί; αγοράζουμε άφοβα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Συμφωνώ σε όλα εκτός της πενταετίας... δυο, άντε τρία με πολύ προσεχτική χρήση ναι, πέντε στα όρια του απίθανου... 

?

Η μισή Ελλάδα είναι με κάτι redmi note 5/6 που έχουν Snapdragon 636 κτλπ, SoC που είναι 3/4 φορές πιο αδύναμο από αυτό του X3 Pro

Για πλάκα +3 χρόνια στο νερό. Το μοναδικό πρόβλημα που θα έχει σίγουρα είναι η αυτονομία της μπαταρίας που με τα χρόνια θα μειώνεται, αυτό είναι αναπόφεκτο σε όλα τα κινητά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

Το goboo τι λεει? Δεν το ειχα υποψιν μου..ειναι legit? Ξερεις?

Δεν το ξέρω καν φίλε μου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mathews είπε

εχω το redmi note 4 3μιση χρονια και δεν θα βγαλαι αυτο τουλαχιστον 3, περασα προσφατα μια custom rom που κανει oc τον επεξεργαστη απο τα 2 στα 3.1 ghz και παει μια χαρα. Παντως δεν ξερω τι να κανω redmi note 10 pro η f3 απλα οι τιμες ζοριζουν ελλαδα και σκεφτομαι μηπως παρω τωρα στα 300 απλα αν γινει κατι με το τηλεφωνο δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι να καλυφθει η εγγυηση απο το εξωτερικο μηπως γνωριζεις ;

ποια custom rom έβαλες ;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε

Bugs υπάρχουν σε όλα τα κινητά και στα Xiaomi τα βρίσκεις/διαβάζεις παραπάνω γιατί στην Ελλάδα παίζει να έχει το 50% των συνολικών πωλήσεων Smartphone

Αν ισχυε αυτο 100% στην πραξη,τοτε θα επρεπε να διαβαζαμε για αναλογα bugs και σε Samsung μερια που πουλαει ακομα περισσοτερο.Η και σε Huawei και Apple.

Αλλα καθε χρονια αυτη που ειναι πρωτη(απο τις μεγαλες εταιρειες)στα bugs ειναι η Xiaomi ολως τυχαιως.

Λογικο και αναμενομενο οταν κυκλοφορει ποσα μοντελα καθε χρονο και χανεται η μπαλα.

Αυτος ειναι και η κυριος λογος που δεν θελει ο κοσμος να δινει πολλα χρηματα για Xiaomi,ειδικα στα ακριβοτερα μοντελα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...