Προς το περιεχόμενο

Εξαπάτηση σε συμβόλαιο - Βοήθεια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, για να μην χρονοτριβώ ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Πήγαμε με τον πατέρα μου, για να πάρω κινητό με επιδότηση, συνεπώς ανανέωση συμβολαίου. Εκεί λοιπόν ενω είχαμε συμφωνήσει πάγιο στα 120€, ο υπάλληλος έβαλε πως κάναμε συμβόλαιο με πάγιο 170€. Η επιδότηση ήταν 530€ που αναλογεί στο συμβόλαιο με πάγιο 120€ που μας είπαν, αλλά ο τύπος όχι μόνο μας έβαλε σε άλλο πολύ πιο ακριβό για εμάς πρόγραμμα, αλλά μας έδωσε και λιγότερη επιδότηση από αυτό που μας έβαλε ο ίδιος χωρίς να ρωτήσει αν θέλουμε το εν λόγω πρόγραμμα. Μάλιστα μας παρουσίασε 1 πρόγραμμα στα 120€ και ποτέ δεν ειπώθηκε τίποτα για πάγιο στα 170€. Επίσης αντίγραφο του συμβολαίου δεν μας έδωσαν ποτέ. Με την εξυπηρέτηση πελάτων δεν βγάλαμε άκρη, επομένως τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, αφού κατά κάποιο τρόπο εξαπάτησαν τον πατέρα μου ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 22/3/2021 στις 5:41 ΜΜ, SIP1995 είπε

Καλησπέρα σε όλους, για να μην χρονοτριβώ ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Πήγαμε με τον πατέρα μου, για να πάρω κινητό με επιδότηση, συνεπώς ανανέωση συμβολαίου. Εκεί λοιπόν ενω είχαμε συμφωνήσει πάγιο στα 120€, ο υπάλληλος έβαλε πως κάναμε συμβόλαιο με πάγιο 170€. Η επιδότηση ήταν 530€ που αναλογεί στο συμβόλαιο με πάγιο 120€ που μας είπαν, αλλά ο τύπος όχι μόνο μας έβαλε σε άλλο πολύ πιο ακριβό για εμάς πρόγραμμα, αλλά μας έδωσε και λιγότερη επιδότηση από αυτό που μας έβαλε ο ίδιος χωρίς να ρωτήσει αν θέλουμε το εν λόγω πρόγραμμα. Μάλιστα μας παρουσίασε 1 πρόγραμμα στα 120€ και ποτέ δεν ειπώθηκε τίποτα για πάγιο στα 170€. Επίσης αντίγραφο του συμβολαίου δεν μας έδωσαν ποτέ. Με την εξυπηρέτηση πελάτων δεν βγάλαμε άκρη, επομένως τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, αφού κατά κάποιο τρόπο εξαπάτησαν τον πατέρα μου ? 

Αποδείξεις γραπτές όπως ισχυρίζεσαι εσύ ο ίδιος δέν έχεις. Σου το λέω για να απευθυνθείς στήν ΕΕΕΤ , όνομα υπαλλήλου γνωρίζεις ; 

Προσωπικά απο το 2009 που έχουν έρθει πολλές αλλαγές στίς επιδοτήσεις συσκευών , επιλέγω τη δυνατότητα έκπτωσης παγίου ( και εγώ vodafone έχω ) και αγοράζω τη συσκευή που θέλω εγω μέσω ιντερνέτ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...