Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα επεξεργαστή για Cougar MX 330-G

jack124

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φίλοι μου, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε αφορά ψύκτρας.

Έχω σύστημα με

• Επεξεργαστή - Ryzen 5 3600 (με την στοκ ψύκτρα)
  • Κουτί Cougar MX 330-G

Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή και θα ήθελα να βάλω μια άλλη ψύκτρα. Έχετε κάποια να μου προτείνετε που να χωράει σε αυτό το κουτί? Λέει ότι η μέγιστη είναι 155mm υπάρχει κάποια αξιόπιστη ψύκτρα με αυτές τις διαστάσεις?

Λένε στο ίντερνετ ότι χωράνε και κάποιες 157mm. Δεν ξέρω όμως,  έχει κανείς αυτό το κουτί και έχει βάλει κάποια ψύκτρα 3ου ? 

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, έχω βάλει την Arctic Freezer Esports Duo στο κουτί αυτό.

Vfm ψήκτρα και καλό ζευγάρι με τον 3600 (ο οποίος είναι γενικά ζεστό τσιπακι να ξέρεις οπότε μην περιμένεις και θαύματα - σε load gaming κλπ μπορεί να φτάνει έως και 70-75 ανάλογα τι θα κάνεις, με λιγότερο φυσικά θόρυβο από την μανισια), χωράει κανονικά στο κουτί και έχει και ένα μικρό περιθώριο μέχρι το τζαμακι, δεν ακουμπάει δηλαδή.

• Like 2

Μόλις τώρα, raul7 είπε

Καλησπέρα, έχω βάλει την Arctic Freezer Esports Duo στο κουτί αυτό.

Vfm ψήκτρα και καλό ζευγάρι με τον 3600 (ο οποίος είναι γενικά ζεστό τσιπακι να ξέρεις οπότε μην περιμένεις και θαύματα - σε load gaming κλπ μπορεί να φτάνει έως και 70-75 ανάλογα τι θα κάνεις, με λιγότερο φυσικά θόρυβο από την μανισια), χωράει κανονικά στο κουτί και έχει και ένα μικρό περιθώριο μέχρι το τζαμακι, δεν ακουμπάει δηλαδή.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 😍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...