Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έστειλα με αντικαταβολή στο Ναύπλιο ένα λάπτοπ στις 8/3/21 κι ενώ παραδόθηκε την επόμενη (9/3), τα χρήματα δε μου ήρθαν ακόμα! Ξέρει κάποιος γιατί τόση καθυστέρηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, petran66 είπε

Καλησπέρα. Έστειλα με αντικαταβολή στο Ναύπλιο ένα λάπτοπ στις 8/3/21 κι ενώ παραδόθηκε την επόμενη (9/3), τα χρήματα δε μου ήρθαν ακόμα! Ξέρει κάποιος γιατί τόση καθυστέρηση?

Κανονικά τα χρήματα τα παίρνεις 2 μέρες αφού παραλάβουν το δέμα. 

Επεξ/σία από Giorgos9004
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε

Η αλήθεια είναι ότι από τα Ελτα κουριερ της περιοχής μου (Θεσσαλονίκη), όταν το έστειλα, μου είπαν ότι θα τα πάρω σε 10 εργάσιμες περίπου!!! Ίσως λόγω της κατάστασης, Επίσης, δε ξέρω αν παίζει ρόλο, δεν έχουν κάποιο τραπεζ. λογαριασμό μου και θα τα πάρω από τα Ελτα της περιοχής μου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran66 είπε

Κανουν μεχρι και δεκα ημερες,δεν ειμαι σιγουρος για το εργασιμες,αντε μια βολτα να δεις μηπως εχει γινει καποιο λαθος στα στοιχεια.
Εμενα με βρισκει ο ταχυδρομος και μου τα δινει.

2 ώρες πριν, Giorgos9004 είπε

Δεν ειναι κανονας αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Κανουν μεχρι και δεκα ημερες,δεν ειμαι σιγουρος για το εργασιμες,αντε μια βολτα να δεις μηπως εχει γινει καποιο λαθος στα στοιχεια.
Εμενα με βρισκει ο ταχυδρομος και μου τα δινει.

Δεν ειναι κανονας αυτο.

Άρα φίλε μου να υποθέσω ότι είναι φυσιολογικός ο χρόνος που πέρασε? Θα ρωτήσω αύριο αν δεν έχω ειδοποίηση...

Επεξ/σία από petran66
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, petran66 είπε

Άρα φίλε μου να υποθέσω ότι είναι φυσιολογικός ο χρόνος που πέρασε? Θα ρωτήσω αύριο αν δεν έχω ειδοποίηση...

Αν ειναι εργασιμες ναι,αλλα διατηρω μια επιφυλαξη σε αυτο.

Παρε ενα τηλεφωνακι,ή πηγαινε απο τις ταχυμεταφορες να ρωτησεις.

Πιθανοτατα θα στα φερει ο ταχυδρομος,και λογω φορτου εχει μεινει πισω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...