Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/3/2021 στις 4:22 ΜΜ, atrwtos είπε

iT για ξενοδοχεία τη καθήκοντα έχει; γνωρίζει κάποιος να μου πει...Τεχνικος H/Y (με εμπειρία σε υπολογιστές,tablet, smartphone, εγκατάσταση δικτύου ενσυρματο και ασύρματο) μπορεί να δουλέψει; ή θέλουν κάτι ποιο εξειδικευμένο;; και αν ναι τι ακριβώς πρέπει να ξέρει

Εξαρτάται αν είναι "αλυσίδα" ξενοδοχείων ή απλά ένα μόνο.

Από εμπειρία αυτά που έχεις στην παρένθεση είναι τα πολύ βασικά για τα υπόλοιπα θα πρέπει να μιλήσεις με τον ceo να σου πει πχ τι θέλει τώρα αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι αργότερα και αν ναι πως θα γίνει αυτό κτλ.

Πρέπει να κάνεις μια σωστή συζήτηση και μετά να του πεις το πλάνο σου.

Για διακοπές κτλ είναι και θέμα του χαρακτήρα του ceo μπορεί να σου πει βγάλε την δουλειά και κάτσε και 2-3 μέρες εκεί με τα πάντα πληρωμένα αλλά παίζει και το αντίθετο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, coffeex είπε

Εξαρτάται αν είναι "αλυσίδα" ξενοδοχείων ή απλά ένα μόνο.

Από εμπειρία αυτά που έχεις στην παρένθεση είναι τα πολύ βασικά για τα υπόλοιπα θα πρέπει να μιλήσεις με τον ceo να σου πει πχ τι θέλει τώρα αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι αργότερα και αν ναι πως θα γίνει αυτό κτλ.

Πρέπει να κάνεις μια σωστή συζήτηση και μετά να του πεις το πλάνο σου.

Για διακοπές κτλ είναι και θέμα του χαρακτήρα του ceo μπορεί να σου πει βγάλε την δουλειά και κάτσε και 2-3 μέρες εκεί με τα πάντα πληρωμένα αλλά παίζει και το αντίθετο.

Οι CEO δεν ξέρουν τίποτα..χθες είχα μια ακόμα συνέντευξη και μου είπε να κοιτας το wifi αν έχει καλό σήμα αν χαλάσει κάνενας υπολογιστής τέτοια ..ε τέτοια τα χω..μου είπε και αυτός ότι υπάρχει μια υποστήριξει από μια εταιρία του είπα να μιλήσω μαζί τους να δω τη θέλουν τη ζητανε προσόντα κτλ. ε τους πήρε τηλ και είπε θα επικοινωνήσουν μαζι μου τη δευτέρα..όσο για διακοπές που αναφέρετε σε σεζόν εξαρτάτε αν υπάρχει ρεπό..και τις ελεύθερες ώρες ακόμα μπορεί να σε φωνάξουν αν πάει κάτι στραβα τα ξέρω...δεν σκαβεις..δεν κάνεις δουλεια λαντζα,σερβις που τους πάει αίμα..γιατι έχω κάνει..μη τρελαθουμε..σε 3 ξενοδοχεία που δούλεψα ένα 4* δύο 5*..στην πένα μου ήταν..τους ακουγα που γκρινιαζανε ότι ήταν για καφε και των φώναξαν γιατί ο υπολογιστής κολησε..τον καημένο τον λυπήθηκα..τραβα pool σερβις ή και στο εστιατόριο και μετά έλα να μου πεις γιατί γκρινιαζεις;; και παίρνεις και παραπάνω χρήματα..ασε τώρα...

2 ώρες πριν, great είπε

Και κατι αλλο που θυμήθηκα απο εκεινη την εμπειρία, high season δουλευαν 6ημερο.

Αρχοντας!..εδώ έχω κάνει 12 συνεντευξεις από τον ιανουάριο μέχρι σήμερα ένας μόνο ένας μου είπε θα έχεις και ένα ρεπό την εβδομαδα κια εννοείτε ότι έχω ψιλοκλε΄σει σε αυτόν ..θα δουμε τη θα μου πει γιατι δεν ξέρουν ούτε αυτοί πότε θα ανοιξουν..βλεπουμε πάντως από την ποεετ που είχα στείλη ένα μαιλ μου απαντησαν και μου είπαν ....ότι

"τα ρεπο (ημέρες ανάπαυσης) ειναι υποχρεωτικά
ο αριθμός των ημερών ανάπαυσης είναι 2(δύο) τη βδομάδα, ή σε κάθε περίπτωση 26(εικοσι έξι) το τρίμηνο
σε κάθε περίθπτωση επικοινώσησε μαζί μας στο 210 3637756  ώρες 12 -14μμ"

• Like 1
Δημοσ.

πρώτη φορά ακούω για full time δουλεια IT σε ξενοδοχεία, συνήθως έχουν εξωτερικούς συνεργάτες σε αυτό τον τομέα.

Εξαρτάται βέβαια και πόσο μεγάλο είναι το ξενοδοχείο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

πρώτη φορά ακούω για full time δουλεια IT σε ξενοδοχεία, συνήθως έχουν εξωτερικούς συνεργάτες σε αυτό τον τομέα.

Εξαρτάται βέβαια και πόσο μεγάλο είναι το ξενοδοχείο.

εχεις πολυυυυ καιρο να δεις αγγελιες. Φετος οχι τοσο φυσικα λογω καταστασης αλλα πριν απο 4 χρονια που εψαχνα δοθλεια τετοια εποχη μιλαμε γινοτανε χαμός απο resorts τεράστια που ψάχναν IT

το fulltime το λενε αυτοι, end of season γεια σας. O αλλος με ξενοδοχειο στη Σαντορινη resort δεν εχει integraator, γιατ τον θελει απεικο. Χαλασε το wifi , τρεχα. Για αυτο. Eξωτερικους εχουν εαν ειναι ολο το χρονο σε τιποτα Low season ξερεις να ερθει ο φιλος του μαγειρα που ξερει απο κομπιουτερς να κανει restart το PC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...