vsl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εδώ και 1 εβδομάδα, έχει αλλάξει η θέση της αναζήτησης στο Google για Εικόνες, Βίντεο κτλ... Είναι δηλαδή έτσι: αντί για έτσι: Για να πάω π.χ. στα "Εργαλεία", πρέπει να κάνω κλικ ανάμεσα στο "Όλα - Εικόνες" και έπειτα να πάω δεξιά με τα βελάκια! (στο Mozilla έχει μπάρα) Το περίεργο τώρα, είναι ότι αυτή η αλλαγή γίνεται μόνο όταν συνδέομαι με το e-mail που χρησιμοποιώ καθημερινά. Χρησιμοποίησα ένα 2ο e-mail και οι αναζητήσεις ήταν κανονικά από κάτω, όπως επίσης κι όταν αποσυνδέομαι από το Google. (εικόνα 2η) Χρησιμοποιώ καθημερινά τις "κρυμμένες" επιλογές αναζήτησης και είναι αρκετά εκνευριστικό όλο αυτό. Έχει γίνει σε κανέναν από εσάς αυτό το πράγμα; Είναι κάποιο update; Έχω πατήσει κατά λάθος κάποια ρύθμιση; Tι;! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από vsl 2
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Όχι, δεν έχει αλλάξει (σε chrome, edge, firefox). Εσύ πως το κατάφερες αυτό;
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Απ' ότι βλέπω από τα screens, τα εργαλεία είναι στα δεξιά όταν είσαι συνδεμένος σε λογαριασμό ενώ όταν δεν είσαι βγαίνουν από κάτω. Σε ποιον browser και λειτουργικό είσαι; Δοκίμασες σε άλλον; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από micos000
vsl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι το γράφω κιόλας, ότι αυτό γίνεται όταν συνδέομαι με έναν συγκεκριμένο e-mail. Με ένα 2ο που δοκίμασα τα εμφάνιζε κανονικά! (όπως και όταν αποσυνδέομαι) Ναι δοκίμασα και σε edge, firefox (εικόνα 3) και συμβαίνει το ίδιο. Πριν καταλάβω ότι συμβαίνει μόνο όταν συνδέομαι με το e-mail, είχα κάνει επαναφορά ρυθμίσεων στο Chrome, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από vsl
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Οπότε κάποια κάτι έχει γίνει στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Δεν στέλνεις ένα email στο support της google με τα screenshots;
Delas.46 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Η Google φημίζεται για server-side updates(περιορισμένα σε ελάχιστο κόσμο) και σου έτυχε αυτή η αλλαγή. Εφόσον συμβαίνει σε πολλούς browser και μόνο στο account που λες, είναι εγγυημένα αλλαγή της Google και όχι πρόβλημα σου. Αν δεν επέστρεψε ήδη όπως ήταν, θα επιστρέψει. Η άλλη πιο απίθανη περίπτωση είναι να αλλάξει σε όλους και να γίνει όπως σε εσένα.
Candela Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Να κάνω μια ερώτηση λίγο άσχετη: Μπορώ να βρω το προφίλ κάποιου χρήστη Google ( τις αξιολογήσεις του και τις φωτογραφίες του στους χάρτες Google) πληκτρολογώντας κάπου το όνομα του για αναζήτηση ώστε να μου το βγάλει? Γίνεται να γίνει αυτό ή όχι?
ldpssavvas Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Για κάθε Gmail όταν είναι ενεργοποιημένο στον provider μας υπάρχει μία κινητικότητα και ενδιαφέρον για κάποια πράγματα που θέλουμε Άρα για κάθε ερώτημα που τοποθετούμε στη μηχανή αναζήτησης υπάρχουν αυτά που λέμε πλούσια αποτελέσματα Το συγκεκριμένο ερώτημα που έκανες σου επέστρεψε η μηχανή ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα παρά να το έβλεπες μόνο στα οργανικά σου αποτελέσματα Το χρόνο η Google τρέχει χιλιάδες πειράματα και από αυτά περίπου 800 με 1000 ενεργοποιούνται ζωντανά στη μηχανή αναζήτησης Η Google προσπαθεί να κάνει την εμπειρία σου στο ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα σε κάθε σου ερώτημα πιο ευχάριστη πιο στοχευμένη σε αυτό που αναζητάς άρα μην εκπλήσσεσαι ήδη το βλέπεις αυτό Το ίδιο ερώτημα έκανα και εγώ στην αναζήτηση και μου βγάλε με έναν διαφορετικό τρόπο πλούσιο αποτέλεσμα αναλόγως το δικό σου
Candela Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, ldpssavvas είπε Για κάθε Gmail όταν είναι ενεργοποιημένο στον provider μας υπάρχει μία κινητικότητα και ενδιαφέρον για κάποια πράγματα που θέλουμε Άρα για κάθε ερώτημα που τοποθετούμε στη μηχανή αναζήτησης υπάρχουν αυτά που λέμε πλούσια αποτελέσματα Το συγκεκριμένο ερώτημα που έκανες σου επέστρεψε η μηχανή ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα παρά να το έβλεπες μόνο στα οργανικά σου αποτελέσματα Το χρόνο η Google τρέχει χιλιάδες πειράματα και από αυτά περίπου 800 με 1000 ενεργοποιούνται ζωντανά στη μηχανή αναζήτησης Η Google προσπαθεί να κάνει την εμπειρία σου στο ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα σε κάθε σου ερώτημα πιο ευχάριστη πιο στοχευμένη σε αυτό που αναζητάς άρα μην εκπλήσσεσαι ήδη το βλέπεις αυτό Το ίδιο ερώτημα έκανα και εγώ στην αναζήτηση και μου βγάλε με έναν διαφορετικό τρόπο πλούσιο αποτέλεσμα αναλόγως το δικό σου Και το Gmail provider πως το ενεργοποιώ? Μπορώ να πάνω να κάνω αναζήτηση του προφίλ κάποιου χρήστη στους χάρτες Google και να βρω μόνο αξιολογήσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων που έχει γράψει? Για παράδειγμα να πάω να πατήσω έναν χρήστη με όνομα " Giorgos T" και να πατήσω για αναζήτηση την κατηγορία "Βενζινάδικο" και να μου βγάλει τις αξιολογήσεις που έχει γράψει για τα βενζινάδικα? Γίνεται αυτό? 35 λεπτά πριν, ldpssavvas είπε Για κάθε Gmail όταν είναι ενεργοποιημένο στον provider μας υπάρχει μία κινητικότητα και ενδιαφέρον για κάποια πράγματα που θέλουμε Άρα για κάθε ερώτημα που τοποθετούμε στη μηχανή αναζήτησης υπάρχουν αυτά που λέμε πλούσια αποτελέσματα Το συγκεκριμένο ερώτημα που έκανες σου επέστρεψε η μηχανή ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα παρά να το έβλεπες μόνο στα οργανικά σου αποτελέσματα Το χρόνο η Google τρέχει χιλιάδες πειράματα και από αυτά περίπου 800 με 1000 ενεργοποιούνται ζωντανά στη μηχανή αναζήτησης Η Google προσπαθεί να κάνει την εμπειρία σου στο ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα σε κάθε σου ερώτημα πιο ευχάριστη πιο στοχευμένη σε αυτό που αναζητάς άρα μην εκπλήσσεσαι ήδη το βλέπεις αυτό Το ίδιο ερώτημα έκανα και εγώ στην αναζήτηση και μου βγάλε με έναν διαφορετικό τρόπο πλούσιο αποτέλεσμα αναλόγως το δικό σου Αυτό που λες μήπως είναι μόνο για τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο Gmail? Εγώ ρώτησα πως μπορείς να βρεις έναν οποιοδήποτε χρήστη που έχει γράψει αξιολογήσεις στους χάρτες Google και τις αξιολογήσεις του
ldpssavvas Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Στις 20/4/2022 στις 11:13 ΠΜ, Candela είπε Και το Gmail provider πως το ενεργοποιώ? Μπορώ να πάνω να κάνω αναζήτηση του προφίλ κάποιου χρήστη στους χάρτες Google και να βρω μόνο αξιολογήσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων που έχει γράψει? Για παράδειγμα να πάω να πατήσω έναν χρήστη με όνομα " Giorgos T" και να πατήσω για αναζήτηση την κατηγορία "Βενζινάδικο" και να μου βγάλει τις αξιολογήσεις που έχει γράψει για τα βενζινάδικα? Γίνεται αυτό? Αυτό που λες μήπως είναι μόνο για τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο Gmail? Εγώ ρώτησα πως μπορείς να βρεις έναν οποιοδήποτε χρήστη που έχει γράψει αξιολογήσεις στους χάρτες Google και τις αξιολογήσεις του Στην αναζήτηση της Google δεν μπορείς να βρεις προφίλ χρήστη για να δεις τι κριτικές έχει κάνει μπορείς όμως να χτυπήσεις ένα μέρος ή μία επιχείρηση οτιδήποτε άλλο και να σου επιστρέψει πίσω αποτελέσματα με στοιχεία επικοινωνίας και τις κριτικες σε αυτο που αναζητησες Τώρα Δώσε προσοχή σε αυτό όταν πηγαίνεις στις κρητικές βλέπεις τα προφίλ των ανθρώπων που εκαναν κριτική εάν πατήσεις πάνω στο προφίλ τότε θα σου βγάλει το σύνολο των κρητικών που έχει κάνει μέχρι τώρα σε διάφορες επιχειρήσεις. 1
Candela Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, ldpssavvas είπε Στην αναζήτηση της Google δεν μπορείς να βρεις προφίλ χρήστη για να δεις τι κριτικές έχει κάνει μπορείς όμως να χτυπήσεις ένα μέρος ή μία επιχείρηση οτιδήποτε άλλο και να σου επιστρέψει πίσω αποτελέσματα με στοιχεία επικοινωνίας και τις κριτικες σε αυτο που αναζητησες Τώρα Δώσε προσοχή σε αυτό όταν πηγαίνεις στις κρητικές βλέπεις τα προφίλ των ανθρώπων που εκαναν κριτική εάν πατήσεις πάνω στο προφίλ τότε θα σου βγάλει το σύνολο των κρητικών που έχει κάνει μέχρι τώρα σε διάφορες επιχειρήσεις. Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο youtube μπορείς να βρεις το κανάλι κάποιου χρήστη χωρίς να πατήσεις στην αναζήτηση κάποιο βίντεο που έχει ανεβάσει? Για παράδειγμα να πατήσεις το όνομα κάποιου καναλιού " Chris M" στην αναζήτηση. Θα στο βγάλει κατευθείαν το κανάλι? Ή θα πρέπει να έχει ανεβάσει κάποιο βίντεο στο κανάλι του για να στο βγάλει?
ldpssavvas Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 22/4/2022 στις 10:06 ΠΜ, Candela είπε Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο youtube μπορείς να βρεις το κανάλι κάποιου χρήστη χωρίς να πατήσεις στην αναζήτηση κάποιο βίντεο που έχει ανεβάσει? Για παράδειγμα να πατήσεις το όνομα κάποιου καναλιού " Chris M" στην αναζήτηση. Θα στο βγάλει κατευθείαν το κανάλι? Ή θα πρέπει να έχει ανεβάσει κάποιο βίντεο στο κανάλι του για να στο βγάλει? Χτυπώντας στην αναζήτηση του YouTube σου βγάζει αποτελέσματα από κανάλια και βίντεο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα