Stu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Sorry είμαι καινούργιος εδώ και δεν το έχω Έβαλα για πρώτη φορά σε αυτό το σπίτι ίντερνετ (είχε παλιά δεκαετία '90 τηλέφωνο) Ήρθε πριν κάνα μήνα ο τεχνικός σύνδεσε το ρούτερ (τα ποιο πολλά καλώδια διαχωρηστες και τέτοια δεν υπήρχαν) απλώς σύνδεσε το καλώδιο που ερχόταν στο σπίτι με κλεμμες και επάνω στο ρούτερ Το ρούτερ συγχρονηζει στα 10mbps Το ookla speedtest φτάνει τα 8 Και κοίταξε το line attention και είμαι γύρω στο χιλιόμετρο από το καφαο Εσείς τι ταχύτητες πιάνετε με 24αρα Και ενώ η σελίδα της cosmote λέει σε 24αρα δίνουν το plus δεν μου το εδωσαν Κάποια λύση? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Stu Διαγραφή πρωσοπικων δεδομένων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά σβήσε την φωτογραφία με τον αριθμό σου διότι στο ιντερνετ υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι άνθρωποι. Σε δεύτερο χρόνο ξεκίνα με την αποκατάσταση της καλωδίωσης εσωτερικά στο σπίτι και στην συνέχεια δες και για δήλωση βλάβης. Στη σελίδα της Cosmote θα πρέπει να σου αναφέρεις την ελάχιστη και την μέγιστη ταχύτητα του πακέτου σου. Άποψη μου πάντα για το Plus, είναι καλές ορισμένες παρτίδες, ενώ άλλες έχουν θέμα και κυρίως με το Wifi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Ας τα πάρουμε με τη σειρά.. Πάρε τηλέφωνο στο 13788 (τεχνική υποστήριξη - δωρεάν από παντού) και ζήτα να σου αλλάξουν το προφίλ της γραμμής από fastpath σε interleaved Θα ανέβεις σίγουρα σε ταχύτητα και σταθερότητα, καθώς επίσης πες να σου βάλουν το ελάχιστο noise margin που δίνουν.. και ανέβασε στατιστικά μετά την αλλαγή.. Πόσες πρίζες έχεις στο σπίτι; Αυτό που λες με κλέμες, δε μου ακούγεται καλά.. Το καλώδιο που φέρνει το σήμα είναι εναέριο (μονοκατοικία; ), σε τι κατάσταση είναι; Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία από τη πρίζα; Μήπως έγιναν έργα από τον ΟΤΕ στην περιοχή για αναβάθμιση καμπίνων; Ίσως μπορέσεις έτσι να σε βάλουν σε προφίλ 27/2.7 (24αρας VDSL) για να πιάσεις τα μέγιστα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 nikos_kr1 λολ δεν το είδατε 🤣🤣 Θα το κοιτάξω με την εσωτερική καλωδίωση γιατί είναι αρχαία Το περίεργο με την cosmote λέει ότι σε 24αρα σου δίνει δωρεάν το plus και τίποτα δεν ήρθε Η ""πρίζα"" είναι μια και αρχαία Είναι απλώς ένα εναέριο καλώδιο από το καφαο σε κολώνα στο κουτί έξω από το σπίτι και μπαίνει μέσα στο σπίτι (μονοκατοικία) ως καλώδιο Όπως και το τηλεφωνικό καλώδιο που έρχεται στο σπίτι μου τόσο αρχαίο είναι και οι ταχύτητες Στην περιοχή έχουμε μόνο 24αρα ADSL 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Τα καλώδια δύσκολα να έχουν θέμα.. Βάλε φωτογραφίες από πρίζες καλώδιο, κουτί διακλάδωσης εξωτερικά και ΚΑΦΑΟ ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα