Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, περιμένοντας να με καλέσουν για την δεύτερη συνέντευξη από μία εταιρεία, επειδή δεν έχω νέα τους ακόμα, έπιασα δουλειά κάπου αλλού, αν φύγω ή παραιτηθω τώρα, πολύ πριν την συνέντευξη, ο μέλλον εργοδότης μπορεί να το μάθει από κάπου; Πχ από τον Εργανη; Μιλάμε για μια εβδομάδα και μισή και θα προτιμούσα να μην το αναφέρω, κυρίως γιατί θα φύγω για λόγους υγείας και δεν θέλω να το συζητήσουμε στην συνέντευξη. Προφανώς το βιογραφικό που έστειλα δεν το αναφέρει γιατί τότε δεν ίσχυε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν γίνει πρόσληψη και είσαι νόμιμα στην τωρινή σου δουλεία, μπορεί να το δει από τα ένσημα. Αλλά δεν νομίζω να ασχοληθεί.

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.

Ναι είμαι νόμιμα, απλά ανησυχώ μην μου κάνει την κλασική ερώτηση "Μιλά για τον εαυτό σου" και θεωρησει ότι το απεκριψα, άρα αν ασχοληθεί θα το δει κατά την πρόσληψη, άρα καλύτερα να μην το πω από μόνος μου αλλά αν με ρωτήσει να μην πω ψέματα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ARRASS είπε

Ναι είμαι νόμιμα, απλά ανησυχώ μην μου κάνει την κλασική ερώτηση "Μιλά για τον εαυτό σου" και θεωρησει ότι το απεκριψα, άρα αν ασχοληθεί θα το δει κατά την πρόσληψη, άρα καλύτερα να μην το πω από μόνος μου αλλά αν με ρωτήσει να μην πω ψέματα. 

Για συνέντευξη εργασίας πας, όχι ανάκριση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσοχή μόνο οτι πρέπει να είσαι άνεργος για να γίνει νέα πρόληψη και αν όντως είναι να σε προσλάβουν θα παραιτηθείς (η να σε απολύσουν) πρώτα.

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alan2 είπε

προσοχή μόνο οτι πρέπει να είσαι άνεργος για να γίνει νέα πρόληψη και αν είναι να σε προσλάβουν θα παραιτηθείς (η να σε απολύσουν) πρώτα.

Ναι έχεις δίκιο πρέπει να παραιτηθω απλά έχω μπει στον πειρασμό να με απολυσουν, έχω να πάω τρεις μέρες, πως μπορώ να το καταφέρω; Να πάω και να σερνομαι δεν το εχω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ARRASS είπε

Ναι έχεις δίκιο πρέπει να παραιτηθω απλά έχω μπει στον πειρασμό να με απολυσουν, έχω να πάω τρεις μέρες, πως μπορώ να το καταφέρω; Να πάω και να σερνομαι δεν το εχω....

Είσαι σίγουρος οτι θα προσληφθείς στη νέα εργασία? Μην φύγεις πρίν το σιγουρέψεις.

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι άλλα είμαι σίγουρος ότι πρέπει να φύγω, έχω κάποιο πρόβλημα υγείας...

Επεξ/σία από ARRASS
  • Confused 1
Δημοσ.

Και στην νέα δουλειά που θέλεις να πας δεν θα το έχεις αυτό το πρόβλημα υγείας;;; Για πες για τι είδους δουλειές μιλάμε για να 'μαστε μέσα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, MajinBu είπε

Και στην νέα δουλειά που θέλεις να πας δεν θα το έχεις αυτό το πρόβλημα υγείας;;; Για πες για τι είδους δουλειές μιλάμε για να 'μαστε μέσα.

Θα το έχω αλλά ευελπιστώ να βελτιώσω λίγο την υγεία μου. Τελικά σταμάτησα σήμερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...