greekgreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή ,επειδή βρήκα ταινίες 4Κ και Blu-ray σε .iso ,έψαξα για πρόγραμμα που να τα επεξεργάζεται. Γενικά βρήκα τις ρυθμίσεις . Αν το έχει "δουλέψει" κάποιος ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα αν μπορώ : 1)Να μειώσω τον κόκκο που έχουν κάποιες ταινίες κατά τη μεταραπή σε .mkv κ.τ.λ. 2)Με το DVDFab 12 ανέβασα την ανάλυση κάποιες ταινίες από Blu-ray σε 4Κ. Δεν ξέρω αν το sdr γίνεται hdr. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από greekgreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, greekgreek είπε [...] 2)Με το DVDFab 12 ανέβασα την ανάλυση κάποιες ταινίες από Blu-ray σε 4Κ. Δεν ξέρω αν το sdr γίνεται hdr. Μην το κάνεις. Δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από το ότι μεγαλώνει το αρχείο. Σε όλα τα άλλα χάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Μην το κάνεις. Δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από το ότι μεγαλώνει το αρχείο. Σε όλα τα άλλα χάνεις. Και εμένα δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Αντίθετα από .iso παλιάς ταινίας 4K HDR τη μετέτρεψα σε 1080p HDR. Εκεί μου άρεσε το αποτέλεσμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Προς τα κάτω μπορείς να πας. Προς τα πάνω όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα