Peugeot208 Δημοσ. Κυριακή στις 08:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:18 μμ Μόλις τώρα, imr είπε Ειχες συμπληρωσει χιλιομετρα η στα 5 χρονια ειναι οι αλλαγες? Θεωρητικά είναι στα 6 χρόνια. Αλλά εγώ είμαι λίγο κάφρος στις επιταχύνσεις, οπότε μου ήρθε νωρίτερα. Γενικά, είναι λάθος στην αρχιτεκτονική του κινητήρα. Πήγαν και έβαλαν τον ιμάντα να περνάει από το λάδι για να λιπαίνεται, με αποτέλεσμα τα ρινίσματα του ιμάντα να καταλήγουν στο κάρτερ. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο άλλο θέμα. 2
paylidis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Στις 15/2/2025 στις 2:25 ΠΜ, VASILISKI είπε Ακούω και μαθαίνω διάφορα για τον κινητήρα της Peugeot puretech 1.2 100.. δεν είναι και τόσο αξιόπιστος αλλά μου αρεσει σαν αυτοκίνητο.. τα αλλά δυο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αξιοπιστία τους απλά δεν έχω βρει κάτι που να μου ταιριάζει ..προέρχομαι από φιέστα 2015 για Peugeot πήγαινα αλλά έχω αλλάξει τελείως εικόνα .. έως 15 χιλιάρικα διαθέτω.. επίσης βενζίνη ή πετρέλαιο προτείνετε ?? Ακούω και μαθαίνω διάφορα για τον κινητήρα της Peugeot puretech 1.2 100.. δεν είναι και τόσο αξιόπιστος αλλά μου αρεσει σαν αυτοκίνητο.. τα αλλά δυο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την αξιοπιστία τους απλά δεν έχω βρει κάτι που να μου ταιριάζει ..προέρχομαι από φιέστα 2015 για Peugeot πήγαινα αλλά έχω αλλάξει τελείως εικόνα .. έως 15 χιλιάρικα διαθέτω.. επίσης βενζίνη ή πετρέλαιο προτείνετε ?? εαν ειναι το ιδιο μοτερ με το 1.2 110 της citroen τοτε εχε κατα νου οτι ραγίζει κεφαλαρια (περα απο τη καφρίλα με τον ιμαντα)... εαν εισαι τυχερός και το δουν εντος εγγυησης στο ακτικαθιστουν με βελτιωμενο κωδικο που (θεωρητικά παντα) δεν εχει θεμα... Το μπατζερ σου ειναι καλό, στειλε μου αν θες ενα πμ να σου προτεινω κατι.. Υγ το πετρέλαιο έχει το θέμα με την αντλία adblue. Εξίσου πονεμένη ιστορία κ δε γλυτωνεις εύκολα μιας και ξαναχαλάει ακόμα και να την αλλάξεις…
VASILISKI Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ Στις 16/2/2025 στις 8:18 ΜΜ, Peugeot208 είπε Θεωρητικά είναι στα 6 χρόνια. Αλλά εγώ είμαι λίγο κάφρος στις επιταχύνσεις, οπότε μου ήρθε νωρίτερα. Γενικά, είναι λάθος στην αρχιτεκτονική του κινητήρα. Πήγαν και έβαλαν τον ιμάντα να περνάει από το λάδι για να λιπαίνεται, με αποτέλεσμα τα ρινίσματα του ιμάντα να καταλήγουν στο κάρτερ. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο άλλο θέμα. Παιδιά και το φορντ φιέστα περνάει ο ιμάντας του μέσα από το λάδι αλλά αυτός ο κακός χαμός για τον κινητήρα του Peugeot δεν έχει.. επίσης βραβευμένος κινητήρας για πολλές χρονιές ο χίλιαρης της φορντ.. τι να πω κρίμα για την Peugeot γιατί έχει βγάλει πολύ όμορφο αυτοκίνητο , αν εξαιρέσεις ότι δεν βλέπεις το κοντέρ σου λόγω τιμονιού ..
mp123 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Εμπειρία για τον κινητήρα 1.0 που φοράνε τα aygo, c1, 108 που είναι ακριβώς τα ίδια λόγο συνεργασίας; τώρα μιλάμε για χρονολογία 16 και μετά. Λέω να πάρω κάτι τέτοιο στο παιδί.Επισεις το αυτόματο κιβώτιο σε αυτά βγάζει κάτι; Τα αυτοκίνητα μηχανικά είναι ακριβώς ται ίδια κατασκευασμενα στην Τσεχία.
imr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 23 minutes ago, mp123 said: Εμπειρία για τον κινητήρα 1.0 που φοράνε τα aygo, c1, 108 που είναι ακριβώς τα ίδια λόγο συνεργασίας; τώρα μιλάμε για χρονολογία 16 και μετά. Λέω να πάρω κάτι τέτοιο στο παιδί.Επισεις το αυτόματο κιβώτιο σε αυτά βγάζει κάτι; Τα αυτοκίνητα μηχανικά είναι ακριβώς ται ίδια κατασκευασμενα στην Τσεχία. Είναι κλασικό δεν πάει δεν σπάει. Δεν ξερω για το αυτοματο αλλά επειδή έψαχνα και εγώ για λίγο ο μηχανικός μου λέει τα καλύτερα για την 3αδα 1
mp123 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 23 λεπτά πριν, imr είπε Είναι κλασικό δεν πάει δεν σπάει. Δεν ξερω για το αυτοματο αλλά επειδή έψαχνα και εγώ για λίγο ο μηχανικός μου λέει τα καλύτερα για την 3αδα Αν δεις στο καρ η διαφορά του αιγκο από τα άλλα 2 παίζουν στα 1.5 με 2κ.πιο φτηνό το πεζό. Βασικά ολόιδια είναι.Οκ αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω. Παίζει και το ι10 αλλά επειδή το είχα η κατανάλωση πάει στα 7/100 δεν θα το προτιμήσω.
imr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 11 minutes ago, mp123 said: Αν δεις στο καρ η διαφορά του αιγκο από τα άλλα 2 παίζουν στα 1.5 με 2κ.πιο φτηνό το πεζό. Βασικά ολόιδια είναι.Οκ αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω. Παίζει και το ι10 αλλά επειδή το είχα η κατανάλωση πάει στα 7/100 δεν θα το προτιμήσω. Ναι ολοιδια ειναι, δεν υπαρχει λογος για μενα να πας στα toyota 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις