zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Όποιο είναι σε καλύτερη κατάσταση και για μένα όποιο έχει και λίγο μεγαλύτερους χώρους. Δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να μεταφέρεις κόσμο ή πράγματα. Επίσης θα προτιμούσα πεντάθυρο. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από zio10 1
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους. Μου δίνει γνωστός μου, για να το ξεφορτωθεί, bmw z3 1800cc , υποτίθεται χωρίς προβλήματα με 350κ χιλιόμετρα για 1000 ευρώ. Θα με βάλει μέσα οικονομικά ή έχει λογικά αναλώσιμα? (είναι με αέριο) 1
turbat0s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε για 1000 ευρώ Πάρτο να κάνεις το χαβαλέ σου. Όταν βγάλει βλάβη μεγαλύτερη της αξίας αγοράς τότε το πετάς. 1
mp123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε ξεφορτωθεί, bmw z3 1800cc , υποτίθεται χωρίς προβλήματα με 350κ χιλιόμετρα για 1000 ευρώ. (είναι με αέριο) Εγώ θα τα έτρωγα με Ρωσίδες. Τουλάχιστον θα είχα κάτι καλό να θυμαμε. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από mp123
turbat0s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ θα τα έτρωγα με Ρωσίδες. Καλή σκέψη και αυτή, προφανώς ό,τι χρειάζεται ο καθένας 2
mp123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Καλή σκέψη και αυτή, προφανώς ό,τι χρειάζεται ο καθένας Τώρα στην σύνταξη μου λείπουν αυτά. Ανυγουει στο θέμα μας. 1 κ για το ζ3 με τίποτα.Μονο αν έχεις λεφτά για πέταμα .πολλα χλμ άσε και που με το αέριο παίζεις με την τύχη σου .
imr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 9 hours ago, GeorgeHellas said: Καλησπέρα σε όλους. Μου δίνει γνωστός μου, για να το ξεφορτωθεί, bmw z3 1800cc , υποτίθεται χωρίς προβλήματα με 350κ χιλιόμετρα για 1000 ευρώ. Θα με βάλει μέσα οικονομικά ή έχει λογικά αναλώσιμα? (είναι με αέριο) Τα αναλωσιμα και η συντηρηση λογικα ειναι, το θεμα ειναι ποσο ακομα θα αντεξει το μοτερ μεχρι να θελει αλλαγη η rebuild. Εκτος απο το κοστος που μπορει να φτασει την τιμη ενος "καλου" μτχ ειναι και το τρεξιμο και αν εισαι διατεθμενος να τρεξεις. Αν ειναι γενικα προσεγμενο (εξωτερικο, σαλονι, χωρις σαπια κτλ) εγω θα το χτυπαγα
GeorgeHellas Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:42 μμ Σας ευχαριστώ!! Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή! 1
paylidis Δημοσ. Κυριακή στις 05:29 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 05:29 μμ 14 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Καλησπέρα σε όλους. Μου δίνει γνωστός μου, για να το ξεφορτωθεί, bmw z3 1800cc , υποτίθεται χωρίς προβλήματα με 350κ χιλιόμετρα για 1000 ευρώ. Θα με βάλει μέσα οικονομικά ή έχει λογικά αναλώσιμα? (είναι με αέριο) 3 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Σας ευχαριστώ!! Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή! Εγώ θα κάνω την ανατροπή κ θα πω παρτο. Στο κάτω κάτω αν δεις κ αρχίσει να ζητάει το δίνεις στα ίδια Με 1000€ πλέον δε πας 4 μέρες σε νησί το καλοκαίρι καλά καλά 😎 1
GeorgeTrzs Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ 17 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Καλησπέρα σε όλους. Μου δίνει γνωστός μου, για να το ξεφορτωθεί, bmw z3 1800cc , υποτίθεται χωρίς προβλήματα με 350κ χιλιόμετρα για 1000 ευρώ. Θα με βάλει μέσα οικονομικά ή έχει λογικά αναλώσιμα? (είναι με αέριο) Αναλώσιμα έχει σαν την σειρά 3 μάλλον την Ε36...καμία ματιά στην κουκούλα ρίξε μήπως περνάει νερά μέσα... Εγώ θα το έπαιρνα πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις