Grim Ripper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σε αυτά τα χρήματα πάντως παίρνεις το επόμενο Civic από αυτό που είχες (2012+) αλλά νομίζω έχουν τον ίδιο κινητήρα. 1339cc / 100hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Grim Ripper said: Σε αυτά τα χρήματα πάντως παίρνεις το επόμενο Civic από αυτό που είχες (2012+) αλλά νομίζω έχουν τον ίδιο κινητήρα. 1339cc / 100hp Ναι το έχω δει, δεν ειναι ιδανικό, αλλά μετά πάμε σε 1800 που δεν κάνουν σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, MaIdoror είπε Ναι το έχω δει, δεν ειναι ιδανικό, αλλά μετά πάμε σε 1800 που δεν κάνουν σίγουρα... Το επόμενο από το δικό μας (έχω του 2008) δεν ήρθε σχεδόν καθόλου με τον 1.8 κινητήρα. Το παραεπόμενο (2017+) το ξεχνάς πάντως μιας και είναι αρκετά εκτός budget. Μετά αν θες πάλι Honda κοιτάς για το Jazz που έχει αρκετούς χώρους για την κατηγορία του. Δεν σε ψήνει κανένα Ford Focus; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, Grim Ripper said: Το επόμενο από το δικό μας (έχω του 2008) δεν ήρθε σχεδόν καθόλου με τον 1.8 κινητήρα. Το παραεπόμενο (2017+) το ξεχνάς πάντως μιας και είναι αρκετά εκτός budget. Μετά αν θες πάλι Honda κοιτάς για το Jazz που έχει αρκετούς χώρους για την κατηγορία του. Δεν σε ψήνει κανένα Ford Focus; Θα προτιμούσα να συνεχίσουμε την παράδοση με τα ιαπωνικά να πω την αλήθεια, μια φορά φύγαμε (megane) και ημασταν στο συνεργείο συνέχεια (αν και είχε ωραία γκάζια). Το Jazz επίσης με ψήνει αλλά δεν βρίσκεις εύκολα (ελληνικής αντιπροσωπείας, ατρακάριστο κλπ.). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι ξεφεύγει σε τιμή από το μπάτζετ σου, εγώ θα το βάλω πάντως μπας και το δει και κάνας άλλος, ή αν μπορέσεις να κάνεις την υπέρβαση: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331132755-honda-civic Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από oykas2001 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, oykas2001 said: Ξέρω ότι ξεφεύγει σε τιμή από το μπάτζετ σου, εγώ θα το βάλω πάντως μπας και το δει και κάνας άλλος, ή αν μπορέσεις να κάνεις την υπέρβαση: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331132755-honda-civic Tα έχω δει στο car, απλά όντως ξεφεύγουμε αρκετά και δυστυχώς τρέχουν και άλλα έξοδα. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 αναμεσα σε GLC και XC90 τι θα επιλεγατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 mercedes με διαφορα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε mercedes με διαφορα... το λες σαν αξιοπιστία ή γενικα σαν αυτοκινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, marios1515 είπε το λες σαν αξιοπιστία ή γενικα σαν αυτοκινητο? σαν συνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkrc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 33 minutes ago, marios1515 said: αναμεσα σε GLC και XC90 τι θα επιλεγατε? Αν ψάχνει χώρους το Volvo σίγουρα γιατί είναι και μια κατηγορία πάνω. Αλλιώς Mercedes κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, paylidis είπε σαν συνολο Ξερεις αν βγαζουν καποια συγκεκριμενα προβληματα αυτα τα volvo? επισης ειχες γραψει οτι εχεις κατι που μετραει το παχος της βαφης για να δεις αν ειναι βαμμενο. Τι ακριβως ειναι αυτο και απο που μπορω να το αγορασω? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από marios1515 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, marios1515 είπε Ξερεις αν βγαζουν καποια συγκεκριμενα προβληματα αυτα τα volvo? επισης ειχες γραψει οτι εχεις κατι που μετραει το παχος της βαφης για να δεις αν ειναι βαμμενο. Τι ακριβως ειναι αυτο και απο που μπορω να το αγορασω? Τα βολβο γενικα απο την περιοδο που τα πηραν οι κινεζοι εχουν χασει πολυ σε αξιοπιστια. επισης πασχουν φοβερα σε σερβις, τοσο εντος οσο και εκτος αντιπροσωπείας... για παχυμετρο βαφης ριξε εδω μια ματια https://www.skroutz.gr/c/1597/Diafora-Organa-Metrisis/f/1018977_1339968/metritis-pachous-ylikon-psifiako.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1515 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Τα βολβο γενικα απο την περιοδο που τα πηραν οι κινεζοι εχουν χασει πολυ σε αξιοπιστια. επισης πασχουν φοβερα σε σερβις, τοσο εντος οσο και εκτος αντιπροσωπείας... για παχυμετρο βαφης ριξε εδω μια ματια https://www.skroutz.gr/c/1597/Diafora-Organa-Metrisis/f/1018977_1339968/metritis-pachous-ylikon-psifiako.html?order_by=pricevat&order_dir=asc ποιο προτεινεις απ ολα? γιατι τα βλεπω σε μεγαλο ευρος τιμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, marios1515 είπε ποιο προτεινεις απ ολα? γιατι τα βλεπω σε μεγαλο ευρος τιμων μεχρι εκει που αντεχει η τσεπη σου, καποια ειναι επαγγελματικα, το δικο μου πρεπει να ειναι της ταξης των 30-40€ δε το εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις