Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου - γνώμες ιδέες

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, gus90 said:

Έχει κανείς άποψη για Volvo V40 Cross Country; αξίζει σαν σκέψη για αγορά μοντέλο 18΄-19΄ με 50000-70000 χλμ γύρω στις 20000 €;

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι πολλά λεφτά για μεταχ 5ετιας. Με αντίστοιχα χρήματα παίρνεις καινούργιο ίδιας κατηγορίας (xceed, C3 aircross που παίζει τώρα προσφορά κτλ). 

Το μεταχ για μένα έχει νόημα η να πας σε μεγαλύτερη κατηγορία που δεν φτάνεις σε καινούργιο ή σε παλαιότερο αλλά σημαντικά πιο φτηνο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω για αγορά αυτοκινήτου diesel ,2017 και μετά, κατηγορίας i30,opel astra,auris.

Δεν με νοιάζουν τόσο τα κυβικά ,όσο το μετά(ξέρω μεταχειρισμένο είναι και λίγο λαχείο),για την οικογένεια το θέλω. Με φοβίσανε για τα astra ότι μπορεί να βγάζουν κάποια θέματα με αρκετά μεγάλο κόστος(π.χ καδένα χρονισμού)

Επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο θα ήθελα την βοήθειά σας για αυτά και  παρόμοια μοντέλα αυτής της κατηγορίας.

Το μπατζετ είναι περίπου 14000ευρω.Ευχαριστώ!

@modus7 με τοσα λεφτα υπαρχει καποιος λογος που δεν κοιτας για καινουριο? Να τα δωσεις προκαταβολη δηλ. και μετα μια μικρη δοση? Δεν θες να μπλεξεις να φανταστω με δοσεις κτλπ?

Μου μοιαζουν αρκετα λεφτα για μεταχειρισμενο και μαλιστα για πετρελαιο που αν δεν ξερεις που εχει κινηθει μπορει να βγαλει θεματακια και μαλιστα πολυ κοστοβορα. 

• Like 1

Ένας λόγος που δεν πάω σε καινούργιο εκτός του οικονομικού είναι επίσης ότι δεν έχω πάρκινγκ και στην περιοχή μου πέρα ότι είναι δύσκολο να βρω, θα το βρω κάποια στιγμή με ζημιές.

Επίσης χρειάζομαι αυτοκίνητο σχετικά άμεσα και έχω ακούσει ότι η παραλαβή πλέον φτάνει και το έναν χρόνο.

• Like 1

Καταλαβα,

θα κοιταγα κατι σε i30 πραγματι οπως λες μιας και του 17-18 μοντελα που υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα ήταν μέχρι πριν λιγο διαστημα εντος εγγυησης ή ειναι ακομα οποτε υποθετω οτι ο ιδιοκτητης το εχει προσεγμενο μηχανικα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι,

Εχει κανείς εικόνα για

Fiat Tipo 2019

1.3 MULTIJET DIESEL EURO-6 CLIMA 95PS  52.000 χλμ (με βιβλιο service)
Επεξ/σία από modus7

9 hours ago, modus7 said:

Καλησπέρα και πάλι,

Εχει κανείς εικόνα για

Fiat Tipo 2019

1.3 MULTIJET DIESEL EURO-6 CLIMA 95PS  52.000 χλμ (με βιβλιο service)

Πόσο? 

Το 19 ήταν από τα πιο φτηνά αυτοκίνητα με χάλια ποιότητα κατασκευής. 

23 λεπτά πριν, modus7 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση!

13300 ευρω

παιζει καπου τοσο να είχε και καινούργιο...

για εμενα δεν αξιζει σαν αγορά, καλυτερα βαλε κατι παραπανω κ δες για καινουργιο

• Like 4

6 hours ago, modus7 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση!

13300 ευρω

Και εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά. Αν πας σε γκρουπ FIAT βλέπω υπάρχουν  επιλογές(giulietta, 500x) με τον 1.6 JTDM-2 120 PS που βγήκε το 2016 και από όσα είχα ψάξει παλιότερα είναι φοβερό μοτέρ. 

7 ώρες πριν, paylidis είπε

παιζει καπου τοσο να είχε και καινούργιο...

για εμενα δεν αξιζει σαν αγορά, καλυτερα βαλε κατι παραπανω κ δες για καινουργιο

Tοσο ειχε με κατι προσφορές ως 1.3 multijet.

Νομίζω ειχε κανα 16άρι ως 1.6 που τότε είχε διαφορά κανα 4αρι χιλιάρικα διαφορά από τη Τζουλιέτα.
Ποιος ιδιώτης θα πήγαινε σε αυτό.

Και πούλαγε μόνο σε νοικιάρικα που αγόραζαν βάσει τιμής.

Εχω μπει σε ταξί στην Τουρκία, μιλάμε για αυτοκίνητο αίσχος αλλά κράταγε καλά σε αυτό το τρενάκι του τρόμου με ρόδες που είχα μπει.

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης νέου αυτοκινήτου καθώς RIP το CIVIC που είχαμε (1300. facelift 2009) στις πλημμύρες... 

Ψάχνουμε κάτι αντίστοιχο σε ιαπωνικό/κορεάτικο (π.χ. Auris, i30) ή το ίδιο, μέχρι 14-15000 το (πάρα) πολύ. Έχει κανείς εικόνα ή πρόσφατη εμπειρία από εμπόρους;

Π.χ. στην stock center βρίσκω πράγματα, αλλά πόσο αξιόπιστη είναι; Για ΑΜ έχω ακούσει τα χειρότερα.

Γενικά μια εικόνα πάνω-κάτω ποιοι είναι αξιόπιστοι έχετε;

Eπίσης με Auris έχει κανείς εμπειρία (προβλήματα, καταναλώσεις κλπ.);

Επεξ/σία από MaIdoror
  • Sad 2

Ευχομαι το αμαξι να ηταν η μονη ζημια σας και να μην ειχατε χειροτερα...

το auris ειναι μια τιμια επιλογή, αποφευγεις τον 1.33, υποθετω με το ποσο που ανεφερες οτι εισαι για το επομενο μοντελο βεβαια (πχ 2013+)

το SS απο όσο ξερω ειναι οκ...

για τα υπολοιπα περι αξιοπιστιας δεν εχω αποψη, το i30 αυτης της εποχης βγαζει παντως ενα προβλημα στο τιμονι σχετικα σοβαρο

• Like 1
  • Thanks 1

10 minutes ago, paylidis said:

Ευχομαι το αμαξι να ηταν η μονη ζημια σας και να μην ειχατε χειροτερα...

το auris ειναι μια τιμια επιλογή, αποφευγεις τον 1.33, υποθετω με το ποσο που ανεφερες οτι εισαι για το επομενο μοντελο βεβαια (πχ 2013+)

το SS απο όσο ξερω ειναι οκ...

για τα υπολοιπα περι αξιοπιστιας δεν εχω αποψη, το i30 αυτης της εποχης βγαζει παντως ενα προβλημα στο τιμονι σχετικα σοβαρο

Eυχαριστώ, είμαστε καλύτερα από άλλους σίγουρα...

Ο 1,33 σέρνεται ή βγάζει θέματα; Γιατί και στο Civic o 1300 δεν τραβούσε.

Το I30 ποιας γενιάς το έχει το θέμα; Της πρώτης ή του 2011;

Μόλις τώρα, MaIdoror είπε

Eυχαριστώ, είμαστε καλύτερα από άλλους σίγουρα...

Ο 1,33 σέρνεται ή βγάζει θέματα; Γιατί και στο Civic o 1300 δεν τραβούσε.

Το I30 ποιας γενιάς το έχει το θέμα; Της πρώτης ή του 2011;

ο 1.33 καιει λαδια και σπαει...

το i30 και στις 2 γενιες ξερω περιπτωσεις με προβλημα, ομοιως και το ceed της ιδιας περιοδου

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...