Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καποιες ford έχουν πχ βελμαρ

καλα οι ιδιώτες είναι και αυτοί άλλη περίπτωση, συμπεριλαμβανομένου και το εαυτού μου-προφανώς όταν καινουργιο έχει ανεβει 10000 και είναι 2 χρόνων θα στο πουλήσω όσο το πήρα γιατί έτσι είναι η αγορά… προφανώς επίσης θα το πουλήσω πάνω από τον μάντρα που έχει σαπάκι κατά 90%. Από εκεί κ πέρα το παράδειγμα που θέτεις ναι είναι γελοίο, 14000 για 12 έφηβο αμάξι. Ίσως στα 11 να ήταν οκ. Αλλά και οι αγοραστές από τη μεριά τους (όχι εσυ, γενικά) είναι τσίρκο… κάνουν προσφορές που στο μάντρα αν τις έλεγαν θα τους έπαιρνε με τις κλωτσιές. 

Κοίτα κάτι κουλά του τύπου 32.000ε για σειρά 1 , 3 ετών με 50.000χλμ ενώ 31.000ε έχει καινούρια απλά με 5 μήνες αναμονή τα κατακρίνω και εγώ και απορώ ποιος θα το αγοράσει ακριβώς στην ίδια τιμή.

Αντίστοιχα υπάρχουν μεταχειρισμένα , ακριβότερα απο ετοιμοπαράδοτα καινούρια.

Τώρα , εγώ έβαλα το δικό μου 23 χιλιάρικα και καινούριο έχει πάει 29 . Σε μάντρα μου είπαν 21 και για να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω άλλα 8 με 10 χιλιάρικα

Αλλά στα παλιά το έχουν ξεφτιλίσει

• Like 3
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κοίτα κάτι κουλά του τύπου 32.000ε για σειρά 1 , 3 ετών με 50.000χλμ ενώ 31.000ε έχει καινούρια απλά με 5 μήνες αναμονή τα κατακρίνω και εγώ και απορώ ποιος θα το αγοράσει ακριβώς στην ίδια τιμή.

Αντίστοιχα υπάρχουν μεταχειρισμένα , ακριβότερα απο ετοιμοπαράδοτα καινούρια.

Τώρα , εγώ έβαλα το δικό μου 23 χιλιάρικα και καινούριο έχει πάει 29 . Σε μάντρα μου είπαν 21 και για να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω άλλα 8 με 10 χιλιάρικα

Αλλά στα παλιά το έχουν ξεφτιλίσει

Καλά δε διαφωνώ αυτά είναι καφριλες. Κ δε θα πουληθούν!
Οταν όμως το δικό μου πχ έχει πάει 42 με τον εξοπλισμό που έχει επάνω ποσό θα το έδινα με 16000 χλμ; Χονδρικα 33…και θα ήταν λογικό. *

εσυ μπορείς να το τσιμπήσεις 1-1.5 χιλιάρικο ακόμα κατά τη γνώμη μου…ειδικά εφοσον πλέον δεν έχεις παρακράτηση για να ψήσεις τον αγοραστή λόγω της καλύτερης τιμής. Κάτω απο 24 δε θα το έδινα προσωπικά το δικό σου 

*υγ: δε το δίνω παράδειγμα είναι 😂 αν το δώσω θα είναι όταν έρθει η ώρα να αλλάξει μοντέλο προτού χάσει αξία 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, paylidis said:

Καποιες ford έχουν πχ βελμαρ

καλα οι ιδιώτες είναι και αυτοί άλλη περίπτωση, συμπεριλαμβανομένου και το εαυτού μου-προφανώς όταν καινουργιο έχει ανεβει 10000 και είναι 2 χρόνων θα στο πουλήσω όσο το πήρα γιατί έτσι είναι η αγορά… προφανώς επίσης θα το πουλήσω πάνω από τον μάντρα που έχει σαπάκι κατά 90%. Από εκεί κ πέρα το παράδειγμα που θέτεις ναι είναι γελοίο, 14000 για 12 ετων-έφηβο αμάξι. Ίσως στα 11 να ήταν οκ. Αλλά και οι αγοραστές από τη μεριά τους (όχι εσυ, γενικά) είναι τσίρκο… κάνουν προσφορές που στο μάντρα αν τις έλεγαν θα τους έπαιρνε με τις κλωτσιές. 

Εντωμεταξύ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Έχει ο άλλος μια τιμή και τον παίρνεις τηλ και του προτείνειw να το ρίξει 2κ ξέρω εγώ? Άντε για 500€ να το καταλάβω. Eγώ δεν έχω πάρει ούτε ενα τηλ σε ιδιώτη γιατί αφενός είναι πανάκριβα και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να του παζαρέψω 1-2κ την τιμή, άμα είναι έτσι δεν θα έβαζε αυτήν την τιμή. Θα έβαζε χαμηλότερο.

Ρώτησα για την ΑΜ γιατί βρήκα ένα focus του 2017 με 109κ χιλιομετρα στα 11.850€ που την θεωρώ τίμια τιμή αν όντως έχει αυτά τα χιλιόμετρα το αμάξι και είναι ατρακάριστο. Αλλά με αυτά που είπε και ο @tsofras ξενέρωσα. Θεωρούσα ότι αυτή και το στοκατζίδικο είναι τουλάχιστον safe.

Kάνε έναν κόπο να μου πεις μια γνώμη στο πως μπορόυμε να τσεκάρουμε τα χιλιόμετρα σε αμάξι εισαγωγής. Τα μηχανολογικά και το τρακάρισμα το πας σε μάστορα. Τα χιλιόμετρα υπάρχει safe τρόπος?

1 hour ago, majnun said:

Κοίτα και τη Citroen Omega.

Γενικά, παλιά είχε σωστά αμάξια ή για να το θέσω και αλλιώς δεν έλεγε ψέματα.

Τώρα είχε γεμίσει με εισαγωγής και αυτή, οπότε δε γνωρίζω.

Την κοίταξα. Έχει ή πολύ καινούρια από το 2019 και μετά ή πολύ παλιά. Εγώ ψάχνω γύρω στο 2016-2018 στα μοντέλα που έγραψα και πιο πάνω.

Επεξ/σία από golden33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, golden33 είπε

Εντωμεταξύ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Έχει ο άλλος μια τιμή και τον παίρνεις τηλ και του προτείνειw να το ρίξει 2κ ξέρω εγώ? Άντε για 500€ να το καταλάβω. Eγώ δεν έχω πάρει ούτε ενα τηλ σε ιδιώτη γιατί αφενός είναι πανάκριβα και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να του παζαρέψω 1-2κ την τιμή, άμα είναι έτσι δεν θα έβαζε αυτήν την τιμή. Θα έβαζε χαμηλότερο.

Ρώτησα για την ΑΜ γιατί βρήκα ένα focus του 2017 με 109κ χιλιομετρα στα 11.850€ που την θεωρώ τίμια τιμή αν όντως έχει αυτά τα χιλιόμετρα το αμάξι και είναι ατρακάριστο. Αλλά με αυτά που είπε και ο @tsofras ξενέρωσα. Θεωρούσα ότι αυτή και το στοκατζίδικο είναι τουλάχιστον safe.

Kάνε έναν κόπο να μου πεις μια γνώμη στο πως μπορόυμε να τσεκάρουμε τα χιλιόμετρα σε αμάξι εισαγωγής. Τα μηχανολογικά και το τρακάρισμα το πας σε μάστορα. Τα χιλιόμετρα υπάρχει safe τρόπος?

Όχι αμ. Ότι χειρότερο. Μαζί με κάποια των βπ. Στο εισαγωγής ότι ειπώθηκε. ΚΤΕΟ εξωτερικού και έλεγχος στην αντιπροσωπεία για σέρβις/χλμ. 

δε ξέρω με ποια λογική λειτουργούν, σου λέει ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα… και για 500€ προσωπικά σε τέτοια νούμερα δε θα χάλαγε συμφωνία, αλλά μιλάμε πχ για 2-3-4 χιλιάρικα συνήθως που απλά θέλουν μπινελίκι. Οι πιο πολλοί μάλιστα για να γλυτώσουν το μπινελίκι (κ να μη ξοδευτούν λόγω καρμιριας) στέλνουν sms 😂

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
8 minutes ago, paylidis said:

Όχι αμ. Ότι χειρότερο. Μαζί με κάποια των βπ. Στο εισαγωγής ότι ειπώθηκε. ΚΤΕΟ εξωτερικού και έλεγχος στην αντιπροσωπεία για σέρβις/χλμ. 

δε ξέρω με ποια λογική λειτουργούν, σου λέει ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα… και για 500€ προσωπικά σε τέτοια νούμερα δε θα χάλαγε συμφωνία, αλλά μιλάμε πχ για 2-3-4 χιλιάρικα συνήθως που απλά θέλουν μπινελίκι. Οι πιο πολλοί μάλιστα για να γλυτώσουν το μπινελίκι (κ να μη ξοδευτούν λόγω καρμιριας) στέλνουν sms 😂

Ευχαριστώ πολύ. Αν βρω τίποτα της προκοπής θα επανέλθω για να ακούσω την άποψή σας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Μου έχουν στείλει 3 SMS ότι με 20.000 έρχομαι και το κλείνουμε.

Ήρθε και άλλος ένας και μου λέει με 21 το κλείνω τώρα, του λέω 21 μου το παίρνει ο μαντράς.

Και μου κάνει, ε οκ γιατί να κάνεις μάγκα τον μαντρά?

Για να γλιτώσω αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή του λέω.

Συμφώνησε και έφυγε 😂

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Περισσότερο από την τιμή αγοράς Γιώργο δεν μου πάει η καρδιά να το βάλω. Ήδη νιώθω λίγο άσχημα που το έχω λίγο χαμηλότερα, αλλά έτσι είναι η κατάσταση τώρα.

Δεν θέλω να βγάλω, να μου φτάσουν για το επόμενο θέλω 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tsofras είπε

κακώς , η αγορά διαμορφώνεται βάσει του καινούριου

30 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ήρθε και άλλος ένας και μου λέει με 21 το κλείνω τώρα, του λέω 21 μου το παίρνει ο μαντράς.

Συμφώνησε και έφυγε 😂

τουλάχιστον είσαι σε νορμάλ κλίμακα , όταν έδινα το παλιό για 400€ έκανα αξέχαστες γνωριμίες 😁

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Συμφώνησε και έφυγε 😂

Περισσότερο από την τιμή αγοράς Γιώργο δεν μου πάει η καρδιά να το βάλω. Ήδη νιώθω λίγο άσχημα που το έχω λίγο χαμηλότερα, αλλά έτσι είναι η κατάσταση τώρα.

Εμ τα βλέπεις… δε παίζονται…

για εμένα είσαι λάθος - η κοινωνία δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο, money makes the world go round, και πρακτικά κανένας δε θα πει μπράβο το παλικάρι, αλλά ακριβώς το αντίθετο…! Η αγορά καλως ή κακώς έχει ανεβει, προσωπικά θα την ακολουθούσα, ομοίως αν ήταν στα κάτω και ήθελα να πουλήσω πάλι θα την ακολουθούσα. Κοινώς το δικό σου θα το έδινα 24500…!

Και κάτι να ευθυμήσουμε…

image.png.06bfaeeebd498ed6ad85a6a0ae428dca.png

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κοινώς το δικό σου θα το έδινα 24500…!

Διαισθάνομαι ότι το δίνει παρακάτω, γιατί κατα βάθος αισθάνεται ενοχές για το ότι θα δώσει σε κάποιον ένα αμάξι με κλίκι κλάκα στο κιβώτιο, τα μπρος πίσω, τα σβησίματα εν κινήσει κλπ κλπ

Το ιδανικό θα ήταν να το πάρει μαντράς στα 23Κ που είναι κάτι απρόσωπο, παρά να εμφανιστεί ένα καλό παιδί και να του το πασάρει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Διαισθάνομαι ότι το δίνει παρακάτω, γιατί κατα βάθος αισθάνεται ενοχές για το ότι θα δώσει σε κάποιον ένα αμάξι με κλίκι κλάκα στο κιβώτιο, τα μπρος πίσω, τα σβησίματα εν κινήσει κλπ κλπ

Το ιδανικό θα ήταν να το πάρει μαντράς στα 23Κ που είναι κάτι απρόσωπο, παρά να εμφανιστεί ένα καλό παιδί και να του το πασάρει

Και πάλι ρε σύ έχει εγγύηση… εγώ θα τους το άφηνα εκει μέχρι να φτιάξουν τα πάντα και να πάρω εγγράφως ότι τα έφτιαξαν. Εδώ το κάθισμα μου έτριζε και τους είπα αν δε το φτιάξετε δε το παίρνω πίσω, τι καλά μέσα σε μια ημέρα βρήκαν τι έφταιγε και το έφτιαξαν ενώ σε δυο συνεχομενες επισκέψεις πριν μου είχαν πει δε το ακούμε κλπ τη μια και μια λίπανση καναμε στη δεύτερη και είναι οκ……!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, paylidis said:

η κοινωνία δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο, money makes the world go round, και πρακτικά κανένας δε θα πει μπράβο το παλικάρι, αλλά ακριβώς το αντίθετο…!

Εγώ πάντως αν βρω το αμάξι που ψάχνω σε λογική τιμή απο ιδιώτη όχι μόνο μπράβο και χίλια ευχαριστώ θα του πώ....λαμπάδα θα του ανάψω.😁

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, paylidis είπε

εγώ θα τους το άφηνα εκει μέχρι να φτιάξουν τα πάντα και να πάρω εγγράφως ότι τα έφτιαξαν.

Μάλλον πρέπει να πάτε μαζί στη seat 😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Nabuko said:

Μάλλον πρέπει να πάτε μαζί στη seat 😁

Γενικα ο @paylidis πρεπει να ειναι μανουλα στις διαπραγματευσεις. Μηπως να σε βαλω να παιρνεις ιδιωτες τηλ να ριξουν την τιμη paylidi? 😆

Επεξ/σία από golden33
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γενικά στις διαπραγματεύσεις μπορώ να πω ότι το έχω, και το κάνω για την ευχαρίστηση, ουδεμία σχέση επαγγελματικά. 😂

Απλα μου αρέσει να επιτυγχανω το vfm σε όλες τις συναλλαγές μου 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Έχει κανείς άποψη για Citroen C4 '16 Puretech 1.2 e-THP 130 ίπποι?

και για

Opel Astra 2016 1.4 Turbo 125 ίπποι?

Επεξ/σία από golden33
  • Δημιουργία νέου...