Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, golden33 είπε

Καλημέρα. Έχουμε άποψη για την μεγάλη εταιρεία μεταχειρισμένων που οι δυο τις λεξεις ξεκινανε απο A και Μ (δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονοματα). Δίνει και γραπτη εγγύηση χιλιομέτρων.

Όχι μακριά , δίνει εγγύηση και καλά και μετά σε υποχρεώνουν να πάρεις κάποιο άλλο πάλι απο αυτούς αν βρείς κάτι.

Την έχουν πατήσει πολλοί , το έλεγα και σε έναν φίλο μου , τελικά πήγε πήρε , έτυχε και το πήγε για κάποιο λόγο μετά συνεργείο , ήταν τρακαρισμένο άσχημα, πήγε και το άλλαξε με ένα άλλο φθηνότερο αλλά τον υποχρέωσαν να πάρει απο εκεί άλλο αμάξι

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

Όχι μακριά , δίνει εγγύηση και καλά και μετά σε υποχρεώνουν να πάρεις κάποιο άλλο πάλι απο αυτούς αν βρείς κάτι.

Την έχουν πατήσει πολλοί , το έλεγα και σε έναν φίλο μου , τελικά πήγε πήρε , έτυχε και το πήγε για κάποιο λόγο μετά συνεργείο , ήταν τρακαρισμένο άσχημα, πήγε και το άλλαξε με ένα άλλο φθηνότερο αλλά τον υποχρέωσαν να πάρει απο εκεί άλλο αμάξι

Δεν υπάρχει μια σοβαρή εταιρεία μεταχειρισμένων στην Ελλάδα? Για όνομα του Θεού δηλαδή. Έχεις κάποια να προτείνεις?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μια σοβαρή εταιρεία μεταχειρισμένων στην Ελλάδα? Για όνομα του Θεού δηλαδή. Έχεις κάποια να προτείνεις?

Να δούμε αν έχει κάποιος γιατί εγώ ένα μεταχειρισμένο έχω αγοράσει στη ζωή μου.

Και για άλλη γνωστή (στοκατζίδικο κέντρο στα Ελληνικά) που δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο , ακριβώς ίδιο συμβάν στον αδερφό της γυναίκας μου με τρακαρισμένο i10 . Βέβαια εκεί έδινα εγγύηση και επιστροφή χρημάτων και το πήγε πίσω μετά απο 1 μήνα και πήρε όλα τα λεφτά

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωτηρία με τις μάντρες. Μόνο εξονυχιστικό έλεγχο συνεργείο, αντιπροσωπεία και ΚΤΕΟ για χλμ και λαμαρίνα για τράκαρες κ πάλι είναι λαχείο. 

• Like 3
Δημοσ.

πάντως ότι και να πάρεις θα έχει 2 χρόνια εγγύηση εκτός αν γράφει ένα έτος , οτιδήποτε λιγότερο είναι παράνομο , φυσικά δεν είναι μπλέξεις γιαυτό καλό έλεγχο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, paylidis said:

Δεν υπάρχει σωτηρία με τις μάντρες. Μόνο εξονυχιστικό έλεγχο συνεργείο, αντιπροσωπεία και ΚΤΕΟ για χλμ και λαμαρίνα για τράκαρες κ πάλι είναι λαχείο. 

Αυτό εννοείται θα γίνει. Αν είναι ελληνικό είναι εύκολο να δούμε χιλιόμετρα από ΚΤΕΟ και αντιπροσωπείες. Αν είναι εισαγωγής υπάρχει τρόπος να το τσεκάρουμε? Το μηχανικό κομμάτι και το αν είναι τρακαρισμένο είναι σχετικά εύκολο. Αν είναι εισαγωγής πως τσεκάρουμε τα χιλιόμετρα?

Επίσης ξέρει κανείς αν έχει η επίσημη ford πουθενά μεταχειρισμένα? Στο σαϊτ της λέει στις αντιπροσωπείες. Άρα ναι παίρνω τηλ. μία μία τις επίσημες να δω αν έχει κάτι?

Επεξ/σία από golden33
Δημοσ.
7 minutes ago, golden33 said:

Αυτό εννοείται θα γίνει. Αν είναι ελληνικό είναι εύκολο να δούμε χιλιόμετρα από ΚΤΕΟ και αντιπροσωπείες. Αν είναι εισαγωγής υπάρχει τρόπος να το τσεκάρουμε? Το μηχανικό κομμάτι και το αν είναι τρακαρισμένο είναι σχετικά εύκολο. Αν είναι εισαγωγής πως τσεκάρουμε τα χιλιόμετρα?

Επίσης ξέρει κανείς αν έχει η επίσημη ford πουθενά μεταχειρισμένα? Στο σαϊτ της λέει στις αντιπροσωπείες. Άρα ναι παίρνω τηλ. μία μία τις επίσημες να δω αν έχει κάτι?

Μπορείς να ζητήσεις το χαρτί εκτελωνισμού συνήθως τα εκτελωνιζουν με πολλά χιλιόμετρα και τα γυρνανε μετά για μικρότερο τέλος. 

Με αριθμό πλαισίου στην αντιπροσωπεία για να δεις ιστορικό σέρβις. 

Το καλύτερο είναι ο καλός έλεγχος και η κατάσταση του αυτοκινητου, τα χιλιομετρα από μόνα τους δεν λένε πάντα την αλήθεια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, golden33 είπε

Αν μπείς στο site έχει λίστα , αλλά λίγα πράγματα και ακριβά

Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

Αν μπείς στο site έχει λίστα , αλλά λίγα πράγματα και ακριβά

Το Pdf λες? Ολα και ολα 10 εχει.

Τι να πω....η αγορα μεταχειρισμενων ειναι καταστροφη. Και οι ιδιωτες μια απο τα ιδια...πουλανε σε οτι τιμη θελουν. Θα μου πεις θα στο βαλει φθηνα γιατι εσυ δεν εχεις πολλα λεφτα? Οχι αλλα τουλαχιστον να υπαρχει μια λογικη....οχι giulietta του 2011 14κ δλδ ελεος.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, golden33 είπε

Τι να πω....η αγορα μεταχειρισμενων ειναι καταστροφη. Και οι ιδιωτες μια απο τα ιδια...πουλανε σε οτι τιμη θελουν. Θα μου πεις θα στο βαλει φθηνα γιατι εσυ δεν εχεις πολλα λεφτα? Οχι αλλα τουλαχιστον να υπαρχει μια λογικη....οχι giulietta του 2011 14κ δλδ ελεος.

Δυστυχώς με τις τιμές και τις αναμονές έχουν ξεφύγει. Εδώ το δικό μου κάνει πλέον 6500ε επάνω

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δυστυχώς με τις τιμές και τις αναμονές έχουν ξεφύγει. Εδώ το δικό μου κάνει πλέον 6500ε επάνω

Μάλλον θεωρείται feature το γκλινγκ γκλανγκ!! Έλα αν ήταν too much το σβήνω, εξάλλου και το δικό μου το αυτόματο όλο λόξιγγα έχει😂 Να γελάσουμε λίγο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

Μάλλον θεωρείται feature το γκλινγκ γκλανγκ!! Έλα αν ήταν too much το σβήνω, εξάλλου και το δικό μου το αυτόματο όλο λόξιγγα έχει😂 Να γελάσουμε λίγο

όχι ρε μαν τι να το σβήσεις , ξένοι είμαστε εδω μέσα ? (καλά ξένοι είμαστε αλλά τα λέμε καιρό 🤣 )

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα και τη Citroen Omega.

Γενικά, παλιά είχε σωστά αμάξια ή για να το θέσω και αλλιώς δεν έλεγε ψέματα.

Τώρα είχε γεμίσει με εισαγωγής και αυτή, οπότε δε γνωρίζω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες ford έχουν πχ βελμαρ

καλα οι ιδιώτες είναι και αυτοί άλλη περίπτωση, συμπεριλαμβανομένου και το εαυτού μου-προφανώς όταν καινουργιο έχει ανεβει 10000 και είναι 2 χρόνων θα στο πουλήσω όσο το πήρα γιατί έτσι είναι η αγορά… προφανώς επίσης θα το πουλήσω πάνω από τον μάντρα που έχει σαπάκι κατά 90%. Από εκεί κ πέρα το παράδειγμα που θέτεις ναι είναι γελοίο, 14000 για 12 ετων-έφηβο αμάξι. Ίσως στα 11 να ήταν οκ. Αλλά και οι αγοραστές από τη μεριά τους (όχι εσυ, γενικά) είναι τσίρκο… κάνουν προσφορές που στο μάντρα αν τις έλεγαν θα τους έπαιρνε με τις κλωτσιές. 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...