imr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Είδε στα στοκ κ τις αντιπροσωπείες είναι ψιλόακριβά (λογικό). Οι ιδιώτες από την άλλη είναι απειροελάχιστοι. Προσωπικα πρότεινα να φτιάξει μια αναζήτησή με οτι ακριβως θέλει κ να τη βλέπει κάθε μέρα… Αυτό, μερικές αναζητήσεις αποθήκευση και bookmark επιλεγμένους εμπόρους και έλεγχο για το τι καινούργιο φέρνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/8/2022 στις 9:07 ΜΜ, zio10 είπε Λάστιχα οκ μπορεί να θέλει άλλα αμορτισέρ δύσκολο νομίζω. γτ δυσκολο? μετα τα 70-80000 χλμ σχεδον σιγουρα θα θελει , αλλο αν νομιζουμε οτι δεν το νοιωθουμε. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε γτ δυσκολο? μετα τα 70-80000 χλμ σχεδον σιγουρα θα θελει , αλλο αν νομιζουμε οτι δεν το νοιωθουμε. Τι να σου πω εγώ και στο προηγούμενο αμάξι που είχα με 160 χιλιάδες χιλιόμετρα δεν είχα αλλάξει ούτε ένιωθα κάτι ούτε μου είπαν σε συνεργείο ή ΚΤΕΟ ότι θέλουν αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, zio10 είπε Τι να σου πω εγώ και στο προηγούμενο αμάξι που είχα με 160 χιλιάδες χιλιόμετρα δεν είχα αλλάξει ούτε ένιωθα κάτι ούτε μου είπαν σε συνεργείο ή ΚΤΕΟ ότι θέλουν αλλαγή. Καλα το κτεο αστο... εχω περασει κτεο με 2 σκασμένα μπροστά αμορτισερ (aka 0 λειτουργια) και τα 2 πισω χωρις επαναφορά κ τα βρηκαν και αψογα... 😅 (τα αλλαξα την αμεσως επομενη ημέρα - το ηξερα οτι ηθελαν αλλαγη και τα ειχα παραγγειλει αλλα αργησαν να ερθουν και ειχα εξαντλησει τα περιθωρια κτεο)... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, zio10 είπε Τι να σου πω εγώ και στο προηγούμενο αμάξι που είχα με 160 χιλιάδες χιλιόμετρα δεν είχα αλλάξει ούτε ένιωθα κάτι ούτε μου είπαν σε συνεργείο ή ΚΤΕΟ ότι θέλουν αλλαγή. οδηγωντας το ιδιο αμαξι για τοσα χιλιομετρα δεν μπορεις να καταλαβεις ευκολα γτ σταδιακα συνηθιζεις. Μετα απο 160000 οχι απλα θες αμορτισερ επιβαλεται. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, NTC Labs είπε οδηγωντας το ιδιο αμαξι για τοσα χιλιομετρα δεν μπορεις να καταλαβεις ευκολα γτ σταδιακα συνηθιζεις. Μετα απο 160000 οχι απλα θες αμορτισερ επιβαλεται. Μπορεί να μη θυμάμαι και καλά και να είχαν όντως αλλαχτεί, δεν μπορώ να θυμηθώ και δεν υπάρχει και το βιβλίο σέρβις πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Το νούμερο σαν νούμερο δεν λέει τίποτα... Γιατί 160χιλχλμ στην εθνική ταξίδια δεν είναι τα ίδια με 80χιλχλμ στο κέντρο της Αθήνα... Για να δεις πραγματικά σε τι κατάσταση πρέπει να βγούν και να μετρηθούν σε μετρητή πάγκου. Και επειδή το κόστος είναι σαν να βάζεις καινούρια, βάζεις καινούρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Αυτό που έχω δει πάντως είναι τα γερμανικά να κρατάνε στην πράξη διπλά χιλιόμετρα από γαλλικά και μισή φορά παραπάνω από ιταλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Ποσό εύκολα μπορεί να παραποιήσει το χαρτί του ΚΤΕΟ ένας μαντράς; Στα χιλιόμετρα κυρίως αναφέρομαι όπου συνήθως αναγράφονται και τα χιλιόμετρα στους προηγούμενους ελέγχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ποσό εύκολα μπορεί να παραποιήσει το χαρτί του ΚΤΕΟ ένας μαντράς; Στα χιλιόμετρα κυρίως αναφέρομαι όπου συνήθως αναγράφονται και τα χιλιόμετρα στους προηγούμενους ελέγχους. Το ιδανικότερο σενάριο είναι η ύπαρξη ενημερωμένου book service ή αντιγράφων από τα service με διανυθέντα χλμ και ημερομηνία συν τα αντίγραφα ΚΤΕΟ , για το ΚΤΕΟ μπορείς να σκεφτείς κι εσύ "πονηρά" και να πάρεις ένα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ που φαίνεται ως τελευταίο και να ζητήσεις αντίγραφο ή επιβεβαίωση χλμ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ποσό εύκολα μπορεί να παραποιήσει το χαρτί του ΚΤΕΟ ένας μαντράς; Στα χιλιόμετρα κυρίως αναφέρομαι όπου συνήθως αναγράφονται και τα χιλιόμετρα στους προηγούμενους ελέγχους. Μπορεί να το παραποιησει αλλά είναι και πολύ εύκολο να διασταυρωθεί οπότε για ελληνικό κτεο δυσκολα θα έμπαινε στη διαδικασία. Πιο πιθανο να παραποιηθουν έγγραφα κτεο εισαγωγης Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από imr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
summit1_1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ποια η γνώμη σας για μεταχειρισμένο C4 16' + (facelift) με τιμές να παίζουν στα 11000 +/- βάζω και ένα βίντεο review που δεν κράζει ότι δεν είναι golf. το βίντεο μιλάει για το μοντέλο χωρίς facelift. . Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από summit1_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakura22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Παιδιά έχουν αρχίσει να πέφτουν λίγο οι τιμές στα μεταχειρισμένα ή είναι ιδέα μου; Δεν το παρακολουθώ συστηματικά αλλά μου φαίνεται πως αυτή είναι η τάση (μετά το ξέφρενο ράλι ανόδου της τελευταίας διετίας). Κάνω λάθος; Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά αξιόπιστα μοντέλα για αυτοκίνητο πόλης (+1-2 ταξίδια εκτός/έτος) με 6-7.000 ευρώ, το πολύ δεκαπενταετίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Εχει ειπωθεί αρκετές φορές και σε αυτό το τόπικ πως το αξιόπιστο στο μεταχειρισμένο ειναι σχετικό. Ενα "ευαίσθητο" αυτοκίνητο καλοσυντηρημένο μπορει να αποδειχθει σκυλί, ένα κακοσυντηρημένο Yaris να σε πεθάνει στα προβλήματα. Πρώτα δες τι βρίσκεις με το μπάτζετ σου και μετά σκέφτεσαι τα μοντέλα. Τα καλυτερα all-rounders σε μικρά για να το βγαζεις και που και που έξω ειναι το Polo και το Fiesta. Αλλά με το μπάτζετ που εχεις δεν εχω καθολου εικονα σε τι κατάσταση και χλμ μπορεις να βρεις either of those. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellwarrior Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπερα σας, Ειχα σχολιασει προσφατα στο αλλο θεμα, οτι κοιταγα να παρω το νεο civic με leasing αλλα αυτο δυστυχως εφυγε.. ακλαφτο. Οι οροι που θελανε στο συμβολαιο, δεν ειναι κατι που προτιθεμαι να υπογραψω. Γιαυτο το λογο, αποφασισα να ξανακοιταξω την αγορα των μεταχειρισμενων, με μεγαλυτερο απο περυσι budget. Συγκεκριμενα, κοιταω για κατι κυριως εως 15-20κ. Καποια αυτοκινητα που εχω δει ειναι τα εξης: Car.gr - Seat Ibiza '19 FR Car.gr - Mercedes-Benz A 200 '14 Στη mercedes, κοιτουσα κυριως το μοντελο, δε ξερω ακομα χρονολογια/εκδοση και το κοιταω καθως ενα φιλος επιμενει οτι ειναι πολυ καλα αυτοκινητα. Κοιτουσα επισης μηπως εφερνα καποιο απο αυτα: Car.gr - Honda Civic '20 22000KM 182hp Automatic sunroof Car.gr - Honda Civic '18 SPORT 1.5 TURBO 182PS ΕΛΛΗΝΙΚΟ Απο γερμανια, για να βγει πιθανως φθηνοτερα. Σε γενικες γραμμες κανω περιπου 11-13κ χιλιομετρα/ετος κυριως σε ταξιδια και εκτος κινησης καθως δουλευω απο το σπιτι. Θα εξεταζα προφανως και αυτοματα, αλλα με τοσα που εχω διαβασει εδω κατα καιρους - δεν ειμαι σιγουρος ποσο αξιοπιστο ενα μεταχειρισμενο αυτοματο ειναι. Καθε γνωμη/συμβουλη, καλοδεχουμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις