Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου - γνώμες ιδέες

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, telis είπε

Πάντως οι απαντήσεις σε θέματα αγοράς μεταχειρισμένου έχουν καταντήσει κουραστικές:

- Μην πάρεις από μάντρα είναι σάπια, τρακαρισμένα και με γυρισμένα χιλιόμετρα

- Μην πάρεις από εξωτερικό θα σου δώσουν τα τρακαρισμένα, δεν ξέρεις πόσο θα πληρώσεις για εκτελωνισμό, θα την πατήσεις γενικώς

- Μην πάρεις από ιδιώτη, τα πουλάνε ακριβά

Οκ, κάποιος πρέπει να πάρει αυτοκίνητο για να κάνει την δουλειά του, δεν γίνεται να διαβάζει τα παραπάνω συνεχώς

Να πάρει ο καθένας ότι θέλει , να γνωρίζει όμως ότι μπορεί να είναι σάπιο, με γυρισμένα χιλιόμετρα και αν θέλει να δώσει πάνω απο 15.000ε πιθανόν να τον συμφέρει να το αγοράσει καινούριο

Δεν είμαστε στις εποχές που έβρισκες μεταχειρισμένο 2ετίας με 8000ε κάτω αλλά με τιμή σαν καινούριου και με 5ετίας+ με μικρή μείωση αξίας

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Να πάρει ο καθένας ότι θέλει , να γνωρίζει όμως ότι μπορεί να είναι σάπιο, με γυρισμένα χιλιόμετρα και αν θέλει να δώσει πάνω απο 15.000ε πιθανόν να τον συμφέρει να το αγοράσει καινούριο

Δεν είμαστε στις εποχές που έβρισκες μεταχειρισμένο 2ετίας με 8000ε κάτω αλλά με τιμή σαν καινούριου και με 5ετίας+ με μικρή μείωση αξίας

Οι περισσότεροι αναφέρουν όσα σημείωσα σχεδόν δογματικά. Είναι κουραστικό. 

Όσο για αυτό που λες αν δώσεις 15κ για να πάρεις μεταχειρισμένο και μπορεί να συμφέρει το καινούργιο, είναι τεράστια κουβέντα αν μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο.

Καλα η κατασταση στην αγορα μεταχειρου ειναι για γελια, ψαχνω τωρα για μια φιλη και αυτοκινητα που περσι-προπερσι τα επαιρνες με 8000-8500 πλεον ειναι στα 11000 (και αν)...

(μονο στους μαντράδες εχει λιγο φθηνότερα, συνηθως 500-1000€ κατω, αλλα για αρχη θα προσπαθησουμε να τους αποφυγουμε)

• Like 1

Παρεπιπτόντως εάν κάποιος αδερφός petrolhead πουλάει κάτι από το 2010-11 κ μετά ας στείλει ένα πμ μπας και της κάνει…

Όχι εσυ θωμα! Μη σου μπαίνουν ιδέες 😂

3 ώρες πριν, paylidis είπε

Παρεπιπτόντως εάν κάποιος αδερφός petrolhead πουλάει κάτι από το 2010-11 κ μετά ας στείλει ένα πμ μπας και της κάνει…

Όχι εσυ θωμα! Μη σου μπαίνουν ιδέες 😂

Τι ακριβώς ψάχνει?  Μεγάλο μικρό? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κάνα Civic hatchback (5door) 2008-2011 1.4/100hp αν υπάρχει σε λογική τιμή και όχι από scalpers στείλετε κανένα pm. 😛

Δύσκολοι καιροί για αμάξια βέβαια.

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 2

11 ώρες πριν, paylidis είπε

Ότι αξιοπρεπες κάτσει μέχρι 7-7.5Κ

Πολυ δυσκολα τα πραγματα, γενικα να δει σε κατι σε πολυμορφικο που ειναι εκτος μοδας και ειναι ακομα σε νορμαλ τιμες.

Σε αυτα τα λεφτα ισως βρει καποιο focus, πριν 2 μηνες που κοιταζα επαιζαν αρκετα μεχρι 8

12 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Και κάνα Civic hatchback (5door) 2008-2011 1.4/100hp αν υπάρχει σε λογική τιμή και όχι από scalpers στείλετε κανένα pm. 😛

Δύσκολοι καιροί για αμάξια βέβαια.

Εχει στην stock center 2 1.8

Το ενα εχει και υγραεριο και το εχει καιρο, δεν ξερω τι παιζει αλλα ειναι απο τους καλους εμπορους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, imr είπε

Πολυ δυσκολα τα πραγματα, γενικα να δει σε κατι σε πολυμορφικο που ειναι εκτος μοδας και ειναι ακομα σε νορμαλ τιμες.

Σε αυτα τα λεφτα ισως βρει καποιο focus, πριν 2 μηνες που κοιταζα επαιζαν αρκετα μεχρι 8

focus fiesta mito clio polo ibiza fabia παιζουν... οριακα ισως καποιο Α1... Το corsa το φοβαμαι... Α κ Yaris με το κυαλι...

Επεξ/σία από paylidis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, imr είπε

Εχει στην stock center 2 1.8

Το ενα εχει και υγραεριο και το εχει καιρο, δεν ξερω τι παιζει αλλα ειναι απο τους καλους εμπορους

Το 1.4 ψάχνω, μου έστειλε ένα από stock center ένας γνωστός μου εχθές αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη το αμάξι οπότε δεν βολεύει. 😛

Αέριο το αποφεύγω, καλύτερα να το έβαζα εγώ εφόσον δω ότι όντως το χρειάζομαι και κάνει για το αμάξι.

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1

2 ώρες πριν, paylidis είπε

focus fiesta mito clio polo ibiza fabia παιζουν... οριακα ισως καποιο Α1... Το corsa το φοβαμαι... Α κ Yaris με το κυαλι...

Καλά Yaris είναι 'premium' στην Ελλάδα. Αν της κάνουν τα μικρά θα βρει κάποιο από τα υπόλοιπα. 

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Το 1.4 ψάχνω, μου έστειλε ένα από stock center ένας γνωστός μου εχθές αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη το αμάξι οπότε δεν βολεύει. 😛

Αέριο το αποφεύγω, καλύτερα να το έβαζα εγώ εφόσον δω ότι όντως το χρειάζομαι και κάνει για το αμάξι.

Κοίτα το έξτρα κόστος για το 1.8 δεν είναι τόσο μεγαλύτερο, γιατί θέλεις μόνο 1.4? ειδικά αφού θα του βάλεις αεριο

• Like 1

15 λεπτά πριν, imr είπε

Κοίτα το έξτρα κόστος για το 1.8 δεν είναι τόσο μεγαλύτερο, γιατί θέλεις μόνο 1.4? ειδικά αφού θα του βάλεις αεριο

Για 1.8 έχω ήδη επιλογή από γνωστό αλλά αργεί ακόμη, δεν έχω σκοπό να βάλω αέριο, τα τέλη κυκλοφορίας εδώ μου κάθονται και δεν τα γουστάρω ενώ του 1.4 (135€) τα προτιμώ κατά πολύ.

• Like 1

37 λεπτά πριν, imr είπε

Καλά Yaris είναι 'premium' στην Ελλάδα. Αν της κάνουν τα μικρά θα βρει κάποιο από τα υπόλοιπα. 

ψοφια πραγματα δυστυχως... εφαγα καμια ωρα ψαχνοντας και δεν παιζει πολυ σοβαρο μεταχειρο απο ιδιωτη (τα περισσότερα 2ο-3ο χερι εισαγωγής ειναι)

3 ώρες πριν, paylidis είπε

ψοφια πραγματα δυστυχως... εφαγα καμια ωρα ψαχνοντας και δεν παιζει πολυ σοβαρο μεταχειρο απο ιδιωτη (τα περισσότερα 2ο-3ο χερι εισαγωγής ειναι)

Δες και επιλεγμενες μαντρες με καλο ονομα (πχ stock center η καποιες αντιπροσωπειες)

Μετα το πρωτο χερι ιδιωτη η επομενη καλυτερη επιλογη ειναι ειτε leasing ειτε απο αντιπροσωπεια που μπορει να δωσουν ενα γενικο service και μια εγγυηση.

14 λεπτά πριν, imr είπε

Δες και επιλεγμενες μαντρες με καλο ονομα (πχ stock center η καποιες αντιπροσωπειες)

Μετα το πρωτο χερι ιδιωτη η επομενη καλυτερη επιλογη ειναι ειτε leasing ειτε απο αντιπροσωπεια που μπορει να δωσουν ενα γενικο service και μια εγγυηση.

Είδε στα στοκ κ τις αντιπροσωπείες είναι ψιλόακριβά (λογικό). Οι ιδιώτες από την άλλη είναι απειροελάχιστοι. Προσωπικα πρότεινα να φτιάξει μια αναζήτησή με οτι ακριβως θέλει κ να τη βλέπει κάθε μέρα…

• Like 1

• Δημιουργία νέου...