paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322482989-volkswagen-golf-sportsvan?fbclid=IwAR2sZzn7IGzmUwIz630em8T0JzYPXeCd1lQt9P5R53NZr74969j9Tp0RmGQ Βρήκα και αυτό!!! Ξεφευγει ελάχιστα το μπάτζετ αλλά φαίνεται πένα και του 17 μοντέλο μα δεν ειναι καν τετρακινητο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, paylidis είπε μα δεν ειναι καν τετρακινητο... Ναι αλλά όταν πέφτουν τα καθίσματα πίσω γίνεται βαν ξαπλωνεις για πλάκα επίσης τετρακίνητα τελικά με λιγότερο από 1800 cc δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, NobodyRankXV είπε Ναι αλλά όταν πέφτουν τα καθίσματα πίσω γίνεται βαν ξαπλωνεις για πλάκα επίσης τετρακίνητα τελικά με λιγότερο από 1800 cc δύσκολο Τότε αλλάζουν τα δεδομένα και μπαίνουν πολλά αμάξια στο παιχνίδι περα από αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Τότε αλλάζουν τα δεδομένα και μπαίνουν πολλά αμάξια στο παιχνίδι περα από αυτο Ακριβώς έγραψα πως τελικά στην χειρότερη ας μην είναι τετρακίνητο καθώς θέλουν να αποφύγουν μεγαλύτερο από 1600cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Ακριβώς έγραψα πως τελικά στην χειρότερη ας μην είναι τετρακίνητο καθώς θέλουν να αποφύγουν μεγαλύτερο από 1600cc Αν θες για χώρους δες και το 5008 που έστειλα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Ακριβώς έγραψα πως τελικά στην χειρότερη ας μην είναι τετρακίνητο καθώς θέλουν να αποφύγουν μεγαλύτερο από 1600cc για πιο λογο ομως να μη προτιμησουν ενα 1800; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για την ιστορία κατέληξαν σε tiguan !! Είναι στην φάση που βλέπουν κάποια από κοντά και όποιο τους κάτσει καλύτερα. Χθες είδανε ένα 1400cc / 150hp 4χ4 του 10 με 140000 χλμ κοντά στα 10κ και μάλλον θα πάρουν εκείνο. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από NobodyRankXV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Προσοχή στα μοτέρ στο Tiguan, ο twincharger μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ακριβό σπορ! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από and_64 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, and_64 είπε Προσοχή στα μοτέρ στο Tiguan, ο twincharger μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ακριβό σπορ! Ωχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Ωχ Προσοχή θέλει στα σέρβις και καλό έλεγχο πριν την αγορα. Έχε και κάτι στην άκρη για σετ καδενας και μια χαρά θα είναι. Υπόψιν ότι στο tiguan το 10ρι/100 το έχει εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, imr είπε Προσοχή θέλει στα σέρβις και καλό έλεγχο πριν την αγορα. Έχε και κάτι στην άκρη για σετ καδενας και μια χαρά θα είναι. Υπόψιν ότι στο tiguan το 10ρι/100 το έχει εύκολα. Ναι αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξερεις τι εκανε ο προηγούμενος! Σε μενα το νεο σετ καδενας (μαζί με παξιμαδι μεταβλητου ομως που οι περισσότεροι δεν αλλαζουν και μετα ξαναχτυπάει) με τους νεους υποτίθεται βελτιωμένους κωδικούς έχει γράψει λίγο πάνω απο 100κ χλμ χωρίς κανένα θέμα, ομως το αυτοκίνητο συντηρείται ευλαβικά με αλλάγές λαδιών καθε 7.5κ χλμ και με 300v λάδι, οχι castrol. Επίσης οι αντλίες νερού που ειναι ενα σώμα με την μαγνητική του κομπρέσσορα είναι άλλο ενα πολυέξοδο κομμάτι του μοτέρ που σε μένα προσωπικά εχει χαλάσει 4 φορέςστα σχεδόν 180κ χλμ που το έχω στη κατοχή μου (ίσως παίζει ρόλο και το dsg σε αυτό αλλά και το πόδι μου που είναι σχετικά βαρύ!) Η 1 που δεν ήταν γνησιο ανταλλακτικό, τα έφτυσε πολύ γρήγορα καμία όμως δεν έβγαλε πανω απο 70κ χλμ Δυστυχώς είτε χαλάσει το κομμάτι της αντλίας είτε της μαγνητικής και δεν δίνει πίεση ο κομπρέσσορας πρέπει να αλλαχτεί ολο και με εργατικά και αναλώσιμα παίζει πέριξ των 400€, συνήθως πιο πάνω... Ολα αυτά βέβαια σε golf που το μοτέρ τρώει και λιγότερη πίεση γιατι με το βάρος και την 4κίνηση(?) του tiguan σίγουρα ζορίζεται περισσότερο και όντως πίνει και παραπάνω βενζίνη Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, and_64 είπε Ναι αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξερεις τι εκανε ο προηγούμενος! Σε μενα το νεο σετ καδενας (μαζί με παξιμαδι μεταβλητου ομως που οι περισσότεροι δεν αλλαζουν και μετα ξαναχτυπάει) με τους νεους υποτίθεται βελτιωμένους κωδικούς έχει γράψει λίγο πάνω απο 100κ χλμ χωρίς κανένα θέμα, ομως το αυτοκίνητο συντηρείται ευλαβικά με αλλάγές λαδιών καθε 7.5κ χλμ και με 300v λάδι, οχι castrol. Επίσης οι αντλίες νερού που ειναι ενα σώμα με την μαγνητική του κομπρέσσορα είναι άλλο ενα πολυέξοδο κομμάτι του μοτέρ που σε μένα προσωπικά εχει χαλάσει 4 φορέςστα σχεδόν 180κ χλμ που το έχω στη κατοχή μου (ίσως παίζει ρόλο και το dsg σε αυτό αλλά και το πόδι μου που είναι σχετικά βαρύ!) Η 1 που δεν ήταν γνησιο ανταλλακτικό, τα έφτυσε πολύ γρήγορα καμία όμως δεν έβγαλε πανω απο 70κ χλμ Δυστυχώς είτε χαλάσει το κομμάτι της αντλίας είτε της μαγνητικής και δεν δίνει πίεση ο κομπρέσσορας πρέπει να αλλαχτεί ολο και με εργατικά και αναλώσιμα παίζει πέριξ των 400€, συνήθως πιο πάνω... Ολα αυτά βέβαια σε golf που το μοτέρ τρώει και λιγότερη πίεση γιατι με το βάρος και την 4κίνηση(?) του tiguan σίγουρα ζορίζεται περισσότερο και όντως πίνει και παραπάνω βενζίνη Κλασική η αντλία νερού και εμένα έβγαλε το leon 3 στις 50.000χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, tsofras είπε Κλασική η αντλία νερού και εμένα έβγαλε το leon 3 στις 50.000χλμ Το Leon δεν είχε τον twincharger όμως, είναι εντελώς διαφορετικη σε αυτό το μοτέρ γιατί είναι ένα πράγμα που κάνει 2 δουλειες, η μια πλευρά κομπλαρει τον κομπρεσορα (από ρελαντί μέχρι τις 3.5κ στροφές γιατί το τούρμπο κοιμάται σε αυτό το φασμα) και η άλλη είναι η αντλία νερού. Το καλό είναι πως είναι Φιξ όπως έγραψα και πιο πάνω και ότι χαλάσει από τα 2 σήμαινει ότι πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, and_64 είπε Ναι αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξερεις τι εκανε ο προηγούμενος! Σε μενα το νεο σετ καδενας (μαζί με παξιμαδι μεταβλητου ομως που οι περισσότεροι δεν αλλαζουν και μετα ξαναχτυπάει) με τους νεους υποτίθεται βελτιωμένους κωδικούς έχει γράψει λίγο πάνω απο 100κ χλμ χωρίς κανένα θέμα, ομως το αυτοκίνητο συντηρείται ευλαβικά με αλλάγές λαδιών καθε 7.5κ χλμ και με 300v λάδι, οχι castrol. Επίσης οι αντλίες νερού που ειναι ενα σώμα με την μαγνητική του κομπρέσσορα είναι άλλο ενα πολυέξοδο κομμάτι του μοτέρ που σε μένα προσωπικά εχει χαλάσει 4 φορέςστα σχεδόν 180κ χλμ που το έχω στη κατοχή μου (ίσως παίζει ρόλο και το dsg σε αυτό αλλά και το πόδι μου που είναι σχετικά βαρύ!) Η 1 που δεν ήταν γνησιο ανταλλακτικό, τα έφτυσε πολύ γρήγορα καμία όμως δεν έβγαλε πανω απο 70κ χλμ Δυστυχώς είτε χαλάσει το κομμάτι της αντλίας είτε της μαγνητικής και δεν δίνει πίεση ο κομπρέσσορας πρέπει να αλλαχτεί ολο και με εργατικά και αναλώσιμα παίζει πέριξ των 400€, συνήθως πιο πάνω... Ολα αυτά βέβαια σε golf που το μοτέρ τρώει και λιγότερη πίεση γιατι με το βάρος και την 4κίνηση(?) του tiguan σίγουρα ζορίζεται περισσότερο και όντως πίνει και παραπάνω βενζίνη Ε ναι εγώ αν ξαναεπερνα 1.4tsi θα κοίταγα αν είχα στην άκρη 1500. Για καδενα, αντλία και πολλαπλασιαστές. Εκτός από αυτά (εάν δεν το έχει ρημάξει ο προηγούμενος δεν βγάζει κάτι σοβαρο). Για μένα το μεγάλο πρόβλημα του tiguan είναι η κατανάλωση. Φίλος με το tiguan είχε σταθερά 1-2 λίτρα/100 παραπανω κατανάλωση από εμένα με το sirocco 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους ! Θα ήθελα την βοήθειά σας αν είναι εύκολο, μιας και πρόκειται να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με απόλυτο ταβάνι τα 5000 ευρώ. Θα ήθελα να είναι μέχρι 1400 cc (τέλη 135 ευρώ), επίσης να είναι οικονομικό σε κατανάλωση καύσιμου, να μην βγάζει εύκολα ζημιές ή να έχει οικονομικά ανταλλακτικά. Θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθήσει κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις από μένα πάνω στο αντικείμενο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις