k_onstantinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, atrigane είπε Το άκουσα και'γω, υποτίθεται ότι θέλουν να τα μειώσουν.. Το αντίθετο κατάλαβα εγώ, ότι θα θελήσουν να τα αυξήσουν. 3 ώρες πριν, tsofras είπε Έχεις σκοπό να αγοράσεις αμάξι μεγαλύτερο των 10 ετών? Χλωμό να πάνε όλα με ρύπους γιατί πως θα μετρήσουν όλα τα αυτοκίνητα? Ναι, το σκέφτομαι. Έτσι όπως πάνε οι τιμές των καινούργιων και με τη μετάβαση από βενζίνη σε ηλεκτρικά σκεφτόμουν μήπως πάρω πχ κανένα Subaru Forester του 09-10 για κανά 2 χρόνια και μετά πάω για καινούργιο. Γι' αυτό ρώτησα μη τη φάμε στα τέλη/ εφορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε Subaru Forester Στο 2λιτρο θαχεις τέλη 630-690ευρώ το χρόνο. Καλά το 2.5λιτρο ξεφεύγει. 930 νομίζω. Άντε και καλα οργώματα με το εργαλείο! ΥΓ. Πίνει πολύ έτσι; Έχετο υπόψην σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_onstantinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, atrigane είπε Στο 2λιτρο θαχεις τέλη 630-690ευρώ το χρόνο. Καλά το 2.5λιτρο ξεφεύγει. 930 νομίζω. Άντε και καλα οργώματα με το εργαλείο! ΥΓ. Πίνει πολύ έτσι; Έχετο υπόψην σου Ναι, έχει κολλητός του '09 και ξέρω τι εργαλείο είναι. Του έχει βάλει και γκάζι και μετριάζει το θέμα της κατανάλωσης. Οκ, άρα καταλαβαίνω δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι και να μας πουν τώρα πληρώνεται βάσει ρύπων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stred Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 https://www.car.gr/used-cars/fiat/500x/2018.html?gearbox_type=automatic&make=124&model=3619&pg=1®istration-from=2018®istration-to=2019®istration=2018&rg=3&sort=mia Fiat 500X '18 τα δίνανε τότε με δώρο το αυτόματο dct.. έχει κανείς άποψη από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει; Βέβαια ξέρω πως είναι πολύ νέο μοντέλο για να αξιολογηθεί σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, stred είπε https://www.car.gr/used-cars/fiat/500x/2018.html?gearbox_type=automatic&make=124&model=3619&pg=1®istration-from=2018®istration-to=2019®istration=2018&rg=3&sort=mia Fiat 500X '18 τα δίνανε τότε με δώρο το αυτόματο dct.. έχει κανείς άποψη από θέμα αξιοπιστίας τι παίζει; Βέβαια ξέρω πως είναι πολύ νέο μοντέλο για να αξιολογηθεί σωστά.. Μου φαινονται ακριβα, εφόσον καινουργια είχαν κατω απο 20000 απο όσο θυμαμαι (ισως ψαχνοντας στο αρχικο νημα του Tsofras να βρουμε ακριβως τιμες, ειχαν αναφερθει). Σαν αυτοκίνητο δεν εχω ακουσει κατι ουτε θετικο ουτε αρνητικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου φαινονται ακριβα, εφόσον καινουργια είχαν κατω απο 20000 απο όσο θυμαμαι (ισως ψαχνοντας στο αρχικο νημα του Tsofras να βρουμε ακριβως τιμες, ειχαν αναφερθει). Σαν αυτοκίνητο δεν εχω ακουσει κατι ουτε θετικο ουτε αρνητικο.. Για τα κιβώτια πάντως έχουν ακουστεί θέματα και στο Fiat και στο Jeep που φοράνε το ίδιο αν δεν κάνω λάθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stred Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 OPEL CORSA 1.3 DTE Easytronic https://www.car.gr/classifieds/cars/view/28936777-opel-corsa Μιας και ψάχνω μόνο αυτόματο το μάτι μου έπεσε στα corsa..αν διάβασα καλά το easytronic είναι κάτι σαν αυτόματο μηχανικό όμως.. έχει κανείς εμπειρία; Θεωρείται αξιόπιστο; Γενικά μια γνώμη για τα κορσακια; Έλεγα για yaris hybrid αλλά επειδή το 70% των χιλιομέτρων μου είναι Αττική μήπως ένα μικρό diesel είναι πιο οικονομικό..επίσης τα yaris γενικά είναι πιο ακριβά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Έχει κάποιος εμπειρία από nissan pixo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkrc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα νοικιάσει μια φορά σε νησί το Suzuki Alto (που είναι το ίδιο, μόνο η μούρη αλλάζει λίγο). Αδιάφορο οδηγικά (προφανώς θα μου πεις, τι περίμενες από μικρό αμάξι, σε νησί κι όλας). Άνετο, δεν κοπάναγε η ανάρτηση, ευκολοδήγητο, οικονομικό πολύ. Νταξ πολύ πλαστικούρα μέσα αλλά δεν σε νοιάζει σε αυτή την κατηγορία. Φάουλ για μένα (όχι απλά φάουλ, deal-breaker...) ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα, ευτυχώς βλέπω σιγά σιγα ότι φεύγει αυτή η μόδα-γυφτιά με τα ανακλινόμενα πίσω παράθυρα σε 5πορτα αυτοκίνητα. Το είχαμε δει λίγο όταν κοιτάγαμε μτχ αμάξι για την μάνα μου, αλλά καταλήξαμε σε Picanto, με τα παράθυρα να είναι ο βασικός λόγος. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από lefkrc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, lefkrc είπε Είχα νοικιάσει μια φορά σε νησί το Suzuki Alto (που είναι το ίδιο, μόνο η μούρη αλλάζει λίγο). Αδιάφορο οδηγικά (προφανώς θα μου πεις, τι περίμενες από μικρό αμάξι, σε νησί κι όλας). Άνετο, δεν κοπάναγε η ανάρτηση, ευκολοδήγητο, οικονομικό πολύ. Νταξ πολύ πλαστικούρα μέσα αλλά δεν σε νοιάζει σε αυτή την κατηγορία. Φάουλ για μένα (όχι απλά φάουλ, deal-breaker...) ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα, ευτυχώς βλέπω σιγά σιγα ότι φεύγει αυτή η μόδα-γυφτιά με τα ανακλινόμενα πίσω παράθυρα σε 5πορτα αυτοκίνητα. Το είχαμε δει λίγο όταν κοιτάγαμε μτχ αμάξι για την μάνα μου, αλλά καταλήξαμε σε Picanto, με τα παράθυρα να είναι ο βασικός λόγος. Σκυλί το Alto , το κρατήσαμε 9 χρόνια και έκανε Αθήνα - Μαρούσι 20 φορές το μήνα. Εκτός απο service δεν αλλάξαμε ούτε βίδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Και Splash που πήρε πρόσφατα φίλος μου (μτχ) , τζάμπα αμάξι δε ζητά τίποτα (απλά δεν τα πάνε καλά με υγραέριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Εκτός από car που αλλού κοιτάτε για αγγελίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, zio10 είπε Εκτός από car που αλλού κοιτάτε για αγγελίες; Facebook marketplace 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Το autoaggelies.gr είναι του autotriti; Θεωρείται ενημερωμένο; Γιατί βλέπω στιν ίδιο έμπορο πιο πολλά αυτοκίνητα εκεί από το car. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Με τα daihatsu είμαστε οκ σε μεταχειρισμένα από άποψη ανταλλακτικών; Βρίσκω κάποια cuore που έχουν ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις