Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, paylidis said:

Για το 2 Active tourer εχουμε καμια αποψη; 2015-16 και επειτα... πχ:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339320819-bmw-216-active-tourer

Γενικα θα φοβομουν το πετρελαιο λογω των επαναλαμβανόμενων incidents με φωτίες σε αυτα τα μοτερ-οποτε μάλλον βενζινη, αλλα κατι άλλο;

Για σενα? 

Θα προτιμουσα κατι σε a4 με τον 1.6tdi ου ειναι αθανατος

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, imr είπε

Για σενα? 

Θα προτιμουσα κατι σε a4 με τον 1.6tdi ου ειναι αθανατος

Για συγγενη... για εμενα θα ηταν πολυ μικρο 😛 

γενικά θα ηθελα να αποφυγω πετρελαιο... βενζινη και ας ειναι κ χιλιαρι/3κυλ..

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, paylidis said:

Για συγγενη... για εμενα θα ηταν πολυ μικρο 😛 

γενικά θα ηθελα να αποφυγω πετρελαιο... βενζινη και ας ειναι κ χιλιαρι/3κυλ..

Ειπα και εγω 🤣

Station ψαχνει? ενα προβλημα με αυτα ειναι οτι τα περισοτερα ειναι εισαγωγης

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, imr είπε

Ειπα και εγω 🤣

Station ψαχνει? ενα προβλημα με αυτα ειναι οτι τα περισοτερα ειναι εισαγωγης

οχι στεισον απλα, κατι με χώρους καιμια στοιχείωδη ανεση για αυτο το BMW (ομοιως Β class merc και μικρα SUV)

Tο εισαγωγης δε μας χαλαει αρκει να ειναι καθρό...

Για την ωρα για καποιο λογο εχει κολλησει στη σειρά 2... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Για το 2 Active tourer εχουμε καμια αποψη;

Bmw fan και μου ανακατεύεται το στομάχι όταν το βλέπω. 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Haha 2
Δημοσ.
37 minutes ago, paylidis said:

οχι στεισον απλα, κατι με χώρους καιμια στοιχείωδη ανεση για αυτο το BMW (ομοιως Β class merc και μικρα SUV)

Tο εισαγωγης δε μας χαλαει αρκει να ειναι καθρό...

Για την ωρα για καποιο λογο εχει κολλησει στη σειρά 2... 

Β class πολυ καλυτερα στα πολυμορφικα, δεν υπαρχουν και πολλα επιλογες επιλογες δυστυχως στην κατηγορια.

Αλλιως κοιταζει σε suv που εκει οκ υπαρχουν απειρες επιλογες.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Bmw fan και μου ανακατεύεται το στομάχι όταν το βλέπω. 

κ εμενα, αλλα περι ορεξεως... Επισης ειναι εξωφρενικα φθηνό (απο εξωτερικο παιρνεις με 5.5-6Κ-οποτε σου ερχεται με τελωνειο μεταφορικά κλπ στα 7-8Κ)

19 λεπτά πριν, imr είπε

Β class πολυ καλυτερα στα πολυμορφικα, δεν υπαρχουν και πολλα επιλογες επιλογες δυστυχως στην κατηγορια.

Αλλιως κοιταζει σε suv που εκει οκ υπαρχουν απειρες επιλογες.

συμφωνω απλα ξεφευγει...

η αληθεια ειναι οτι δε βρισκω κατι μεμπτο στο 2αρι (περαν της εμφανισης αλλα ψαχνω κανεναν κατοχο μπας κ πει καμια γνωμη)

Δημοσ.
2 hours ago, paylidis said:

κ εμενα, αλλα περι ορεξεως... Επισης ειναι εξωφρενικα φθηνό (απο εξωτερικο παιρνεις με 5.5-6Κ-οποτε σου ερχεται με τελωνειο μεταφορικά κλπ στα 7-8Κ)

συμφωνω απλα ξεφευγει...

η αληθεια ειναι οτι δε βρισκω κατι μεμπτο στο 2αρι (περαν της εμφανισης αλλα ψαχνω κανεναν κατοχο μπας κ πει καμια γνωμη)

Εμένα μ αρέσει η 2αρα (αυτή η 2αρα). Βέβαια είμαι εξαίρεση γιατί αρέσουν τα πολύμορφικα. 

Όταν πήρα το cmax για B class έψαχνα κυρίως. Αν έβρισκα 2αρα θα την είχα προτιμήσει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BMW Fan και μου αρέσει πάρα πολύ το 2. Βέβαια όχι τόσο γυμνό όσο αυτό της αγγελίας. Και μακριά από τα τόσα χλμ.

Οπωσδήποτε τουλάχιστον LED φώτα.

Από 2015 και μετά οι μικροί κινητήρες της BMW, είτε βενζίνη είτε diesel έχουν αξιοπιστία. Τώρα βέβαια με τόσα χιλιόμετρα φορτωμένο ε σίγουρα θα βγάλει θεματάκια. 300.000 χλμ έχουν προσδόκιμο ζωής τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Επίσης βασίζεται στο πάτωμα των Countryman, X1, X2 κλπ, οπότε δοκιμασμένο τόσα χρόνια.

ΥΓ: @paylidis Πού βρήκες 5,5-6K από Γερμανία? Εκτός αν μιλάμε για εξωφρενικά χιλιόμετρα τύπου 200Κ+.

Επεξ/σία από Parolos4
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Parolos4 είπε

BMW Fan και μου αρέσει πάρα πολύ το 2. Βέβαια όχι τόσο γυμνό όσο αυτό της αγγελίας. Και μακριά από τα τόσα χλμ.

Οπωσδήποτε τουλάχιστον LED φώτα.

Από 2015 και μετά οι μικροί κινητήρες της BMW, είτε βενζίνη είτε diesel έχουν αξιοπιστία. Τώρα βέβαια με τόσα χιλιόμετρα φορτωμένο ε σίγουρα θα βγάλει θεματάκια. 300.000 χλμ έχουν προσδόκιμο ζωής τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Επίσης βασίζεται στο πάτωμα των Countryman, X1, X2 κλπ, οπότε δοκιμασμένο τόσα χρόνια.

ΥΓ: @paylidis Πού βρήκες 5,5-6K από Γερμανία? Εκτός αν μιλάμε για εξωφρενικά χιλιόμετρα τύπου 200Κ+.

Μου βρήκε ένας γνωστός ένα βενζινη με 155Κ από το μαρκετπλεις θα πάει να το δει τη Κυριακή το πρωί. Κατά τα αλλά σε αυτά τα ποσά έχουν πολλά χλμ. 

Ιδανικα μια βενζινη με κάτω από 170Κ θεωρω θα ήταν καλή επιλογή. 

συμφωνώ για τα φώτα led κλπ αλλά δε νοιάζει τους ενδιαφερόμενους καθόλου…

• Δημιουργία νέου...