Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου - γνώμες ιδέες

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

εγω με τα falken ειμαι 1-1, στο ενα αμαξι εκατσαν κουκλα (105 αλογα), στο αλλο που ηρθαν απο το εργοστασιο δε του ταιριαζουν, γλυστρανε, ειναι οριακα μαπα... θεωρω οτι σε 150 αλογα αμαξι ηθελε κατι καλυτερο, να κολλαει στο δρομο...

στα 72 μια χαρα θα σου ειναι

Ναι μωρέ. Έτσι και αλλοθως η γυναίκα ως 80 πάει και εγώ οπότε το οδηγαω το πολύ 100 110 . Ότι οδηγαω προσαρμοζομε ανάλογα 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σκέφτομαι να πάρω από Γερμανία ένα Forester. Δίλιτρο, τετρακίνητο, αυτόματο, Euro 6. Μοντέλο 2017+

Έχω άνθρωπο στην Γερμανία να το ελέγξει πλήρως, μπεκ, αντλίες, σέρβις τα πάντα όλα. Θα βγει Ελλάδα με πινακίδες περίπου 21k

Το αυτοκίνητο θα είναι 2ο, έχω ήδη εταιρικό Fiesta για κάθε ημέρα και έχω ξεμείνει με ένα superb του 2006 και ένα Nissan Terano 4Χ4 πραγματικό κατσίκι.

Δηλαδή έχω 3 αυτοκίνητα συνολικά, και θέλω να διώξω τα 2 προσωπικά και να μείνω με το Forester. Ο λόγος που το διαλέγω είναι γιατί θέλω να κάνω άνετα ταξίδια (που κάνω με το Superb) αλλά και να βγαίνω εκτός δρόμου (Terano).

Ok με το Terano έτσι όπως το έχω πας για εντελώς τρελά-etreme εκτός δρόμου,δεν θέλω κάτι αντίστοιχο.

Απλά το Forester είναι πάρα πολύ καλό στην τετρακίνηση και με μια 4αδα εκτός δρόμου πας πραγματικά και με αυτό σχεδόν παντού.

Άντε πείτε καμιά γνώμη

• Like 1

Στις 24/2/2024 στις 1:55 ΜΜ, telis είπε

Σκέφτομαι να πάρω από Γερμανία ένα Forester. Δίλιτρο, τετρακίνητο, αυτόματο, Euro 6. Μοντέλο 2017+

Έχω άνθρωπο στην Γερμανία να το ελέγξει πλήρως, μπεκ, αντλίες, σέρβις τα πάντα όλα. Θα βγει Ελλάδα με πινακίδες περίπου 21k

Το αυτοκίνητο θα είναι 2ο, έχω ήδη εταιρικό Fiesta για κάθε ημέρα και έχω ξεμείνει με ένα superb του 2006 και ένα Nissan Terano 4Χ4 πραγματικό κατσίκι.

Δηλαδή έχω 3 αυτοκίνητα συνολικά, και θέλω να διώξω τα 2 προσωπικά και να μείνω με το Forester. Ο λόγος που το διαλέγω είναι γιατί θέλω να κάνω άνετα ταξίδια (που κάνω με το Superb) αλλά και να βγαίνω εκτός δρόμου (Terano).

Ok με το Terano έτσι όπως το έχω πας για εντελώς τρελά-etreme εκτός δρόμου,δεν θέλω κάτι αντίστοιχο.

Απλά το Forester είναι πάρα πολύ καλό στην τετρακίνηση και με μια 4αδα εκτός δρόμου πας πραγματικά και με αυτό σχεδόν παντού.

Άντε πείτε καμιά γνώμη

Μια χαρά, παίδες αυτό θα κάνω, ευχαριστώ για την συμμετοχή σας 😁

• Haha 6

Άντε πείτε καμιά γνώμη

H μονη μου ανησυχια-ενσταση ειναι τα 21Κ για ενα αμαξι 7 ετων οχι κ τοσο εμπορικο στην ελλαδα... κ δεδομενου οτι το θες για fun car δε ξερω εαν τα αξιζει βεβαια ξερεις καλυτερα τη τσεπη σου. εγω δε θα το επαιρνα πχ

3 ώρες πριν, telis είπε

Μια χαρά, παίδες αυτό θα κάνω, ευχαριστώ για την συμμετοχή σας 😁

Χαχαχα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν το ξέρω καθόλου το αμάξι. Οπότε ότι και αν γράψω θα είναι αερολογια

Άντε πείτε καμιά γνώμη

Απ ότι φαίνεται τα κρατάτε τα οχήματα σας για χρόνια οπότε η μεταπωλητική αξία δεν παίζει τόσο ρόλο. εφ' όσον είναι και δεύτερο αυτοκίνητο η αυξημένη κατανάλωση επίσης δεν είναι κάτι που μάλλον σας απασχολεί.

Άρα τα αρνητικά του δεν φαίνεται να σας απασχολούν.

Μάλλον σωστή κίνηση να διώξετε 2 οχήματα και να πάρετε ένα πιο σύγχρονο που να καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σας. Δείτε την επιλογή να βάλετε ελαστικά με all season με ένδειξη M+S για να σας καλύψει όσο γίνεται σε όλες τις χρήσεις σας.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Έχει κανένας γνώμη για γνωστό έμπορο στις Αχαρνές ( Δημοκρατίας). Λογικά εισαγωγής είναι τα περισσότερα, αλλά γράφει ότι δίνει εγγύηση και έχει σχετικά νορμάλ τιμές. Αξίζει την βόλτα ή θα πάω τσάμπα?

• 5 μήνες μετά...

Έχει κανείς άποψη για το Suzuki SX4? Φαίνεται σχετικά τίμια και οικονομική λύση στα 5.000€... 90% των χιλιομέτρων θα είναι εκδρομές εκτός πόλης, οπότε που παίζουν οι καταναλώσεις;

17 minutes ago, Nikolas883 said:

Έχει κανείς άποψη για το Suzuki SX4? Φαίνεται σχετικά τίμια και οικονομική λύση στα 5.000€... 90% των χιλιομέτρων θα είναι εκδρομές εκτός πόλης, οπότε που παίζουν οι καταναλώσεις;

Μικροί χώροι σχετικά, δεν κάνει για offroad γιατί θα διαλυθεί αλλά κατά τα αλλα αρκετά τίμιο. 

Αδερφάκι του fiat sedici τα έφτιαχναν μαζί στην Ουγκαρια. Τα γιατί θα τα βρίσκεις πιο φτηνά για το ίδιο αυτοκινητο

Σαν ατμοσφαιρικό 1.6 θα καιει, για οικονομία μονόδρομος η μετατροπή σε αέριο. Βλέπω πολλά με αέριο οπότε υπόθετο ότι το παίρνουν αξιοπιστα

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μία γνώμη θα ήθελα γιατί έριχνα μια ματιά τώρα στο Opel Mokka Edition Plus αυτόματο που θεωρητικά είναι η φουλ έκδοση βενζίνης αυτή τη στιγμή.

Κοστίζει 25.400 σε λευκό χρώμα και με την επιλογή π.χ. μαύρου η γκρί χρώματος πάει στα 26 χιλιάρικα.

Σε αυτό που θα ήθελα μία γνώμη είναι ότι δεν βρίσκω και πολλά suv μέχρι τα 26Κ που να προσφέρει αυτά τα εξτραδάκια στον εξοπλισμό που προσφέρει η συγκεκριμένη έκδοση του Mokka. Εννοείται ότι θα πάω να το δώ πάλι από κοντά και για test drive.Το είχαμε δεί εσωτερικά αλλά δεν θυμάμαι και πολλά γιατί έχει περάσει καιρός.Αξιζει η καθόλου να το δώ η είναι τελείως χάλια?

Οπως έχω ξαναπεί δεν μου αρέσουν τα Opel απλά τα ξαναβλέπω πάλι όλα απο την αρχή για να αρχίσω να κάνω ξεκαθάρισμα πάλι.Ακόμη όμως και μέχρι τα 30Κ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει γι'αυτα που θέλουμε.Θα πρέπει να ξεφύγουμε από τα 30Κ και θέλω να το αποφύγουμε.

Το C3 Aircross βγαίνει 28+ στην καλη έκδοση και το Frontera πρέπει να πας στην Full Extra έκδοση για να έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν τα αξίζει πιστεύω.Για το Mg Zs Hybrid μου αρέσει γι'αυτα που προσφέρει αλλά φοβάμαι να γίνει ο brother beta tester.Κι εγώ Είδα και το C3 έτσι απο περιέργεια και βγαίνει στα 25Κ κι αυτό αυτόματο στην πλούσια έκδοση.Παραπάει.

Ξέρω πλαστικούρα θα είναι μέσα το Mokka αλλά δεν περιμένω κιόλας να πάρουμε με τόσα χρήματα και premium εσωτερικό.Εξωτερικα μου αρέσει κι εμένα και τον brother .Το 2008 το αδερφάκι του στην ουσία που είχα κάνει td κι έβγαινε στα 30Κ δεν μ'ενθουσιασε οδηγικά αλλά ούτε το icockpit.Το εσωτερικό μου άρεσε αρκετά.

Ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη έκδοση του Mokka?

Υ.Γ. Είμαι απο κινητό και θα προσπαθήσω να βάλω το pdf που δείχνει τον εξοπλισμό.10Oct'24_MOKKA_MY'24_Pricelist_181024.pdf

@HERTHAN Στην θεση σου θα κοιταγα οπωσδηποτε το XCeed. Στα 28k παιρνεις την 2η εκδοση που εχει πολυ πραγμα μεσα. Συν τα 7 χρονια εγγυηση + 5 χρονια service. 

• Like 1

12 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Μία γνώμη θα ήθελα γιατί έριχνα μια ματιά τώρα στο Opel Mokka Edition Plus αυτόματο που θεωρητικά είναι η φουλ έκδοση βενζίνης αυτή τη στιγμή.

Κοστίζει 25.400 σε λευκό χρώμα και με την επιλογή π.χ. μαύρου η γκρί χρώματος πάει στα 26 χιλιάρικα.

Σε αυτό που θα ήθελα μία γνώμη είναι ότι δεν βρίσκω και πολλά suv μέχρι τα 26Κ που να προσφέρει αυτά τα εξτραδάκια στον εξοπλισμό που προσφέρει η συγκεκριμένη έκδοση του Mokka. Εννοείται ότι θα πάω να το δώ πάλι από κοντά και για test drive.Το είχαμε δεί εσωτερικά αλλά δεν θυμάμαι και πολλά γιατί έχει περάσει καιρός.Αξιζει η καθόλου να το δώ η είναι τελείως χάλια?

Οπως έχω ξαναπεί δεν μου αρέσουν τα Opel απλά τα ξαναβλέπω πάλι όλα απο την αρχή για να αρχίσω να κάνω ξεκαθάρισμα πάλι.Ακόμη όμως και μέχρι τα 30Κ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει γι'αυτα που θέλουμε.Θα πρέπει να ξεφύγουμε από τα 30Κ και θέλω να το αποφύγουμε.

Το C3 Aircross βγαίνει 28+ στην καλη έκδοση και το Frontera πρέπει να πας στην Full Extra έκδοση για να έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν τα αξίζει πιστεύω.Για το Mg Zs Hybrid μου αρέσει γι'αυτα που προσφέρει αλλά φοβάμαι να γίνει ο brother beta tester.Κι εγώ Είδα και το C3 έτσι απο περιέργεια και βγαίνει στα 25Κ κι αυτό αυτόματο στην πλούσια έκδοση.Παραπάει.

Ξέρω πλαστικούρα θα είναι μέσα το Mokka αλλά δεν περιμένω κιόλας να πάρουμε με τόσα χρήματα και premium εσωτερικό.Εξωτερικα μου αρέσει κι εμένα και τον brother .Το 2008 το αδερφάκι του στην ουσία που είχα κάνει td κι έβγαινε στα 30Κ δεν μ'ενθουσιασε οδηγικά αλλά ούτε το icockpit.Το εσωτερικό μου άρεσε αρκετά.

Ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη έκδοση του Mokka?

Υ.Γ. Είμαι απο κινητό και θα προσπαθήσω να βάλω το pdf που δείχνει τον εξοπλισμό.10Oct'24_MOKKA_MY'24_Pricelist_181024.pdf

Υστερεί πολύ σε χώρους και νομίζω ανακοινώθηκε facelift μοντέλο. Γι αυτό ίσως η πιο χαμηλή τιμή. Το 2008 του γκρουπ που είναι στην ίδια πλατφόρμα είναι κλάσης ανώτερο και με καλύτερους χώρους.

• Like 1

5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@HERTHAN Στην θεση σου θα κοιταγα οπωσδηποτε το XCeed. Στα 28k παιρνεις την 2η εκδοση που εχει πολυ πραγμα μεσα. Συν τα 7 χρονια εγγυηση + 5 χρονια service. 

30K βγαινει στην δευτερη εκδοση το αυτοματο και δεν θα θελαμε με τιποτα να δωσουμε 30Κ για το Xceed που το ειχα αποκλεισει κιολας μετα απο συζητησεις κι εδω μεσα αλλα και οταν το ειχαμε δει κι απο κοντα.

5 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Υστερεί πολύ σε χώρους και νομίζω ανακοινώθηκε facelift μοντέλο. Γι αυτό ίσως η πιο χαμηλή τιμή. Το 2008 του γκρουπ που είναι στην ίδια πλατφόρμα είναι κλάσης ανώτερο και με καλύτερους χώρους.

Ναι το 2008 ειναι ανωτερο το ειχα δει.Απλα ειναι 4-5Κ ακριβοτερο στην μεσαια εκδοση.

Απλα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο με τα χαρακτηριστικα της εκδοσης του Mokka γι'αυτο και ρωτησα καμια γνωμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 25/10/2024 στις 3:26 ΜΜ, HERTHAN είπε

30K βγαινει στην δευτερη εκδοση το αυτοματο και δεν θα θελαμε με τιποτα να δωσουμε 30Κ για το Xceed που το ειχα αποκλεισει κιολας μετα απο συζητησεις κι εδω μεσα αλλα και οταν το ειχαμε δει κι απο κοντα.

Ναι το 2008 ειναι ανωτερο το ειχα δει.Απλα ειναι 4-5Κ ακριβοτερο στην μεσαια εκδοση.

Απλα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο με τα χαρακτηριστικα της εκδοσης του Mokka γι'αυτο και ρωτησα καμια γνωμη.

το εχει κολλητος μου το Μοκκα. 
Την Φουλ πουλ-μουρ εκδοση 2021, αυτοματο.. 

ειχε το προηγουμενο μοντελο το οποιο ηταν καλυτερο σε ολα, απλα γρινιζε οτι εκλεινε 5ετια χρησης κ ηθελε να το δωσει.. 

σαν αμαξι ειναι ωραιο, μοντερνο, αλλα εως εκει. 

ειναι μικροτερο, χαμηλοτερο, πιο κλειστοφοβικο, με το χαζο piano black μεσα σε ολη την κονσολα... πρεπει να το δεις 3 χρονια μετα πως ειναι απο σκονες κ γρατζουνιες.. ενα κλειδι, ενα ποτηρι θερμος, αρκουν για μικροζημιες.. 

μονο το ΕΑΤ8 κιβωτιο το σωζει το οποιο ειναι απολαυστικο. 

pass απο εμενα

• Like 1
  • Thanks 2

• Δημιουργία νέου...