paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου - γνώμες ιδέες Γραφετε τις αναγκες σας και το budget σας, ανεβαζουμε αγγελίες κοκ... Κόσμια και ωραία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Είδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσα ένα Honda Civic (2006-2011), λέτε να σημαίνει τίποτα; Ωραίο θέμα, θα μου είναι χρήσιμο σε κάποιο καιρό (σύντομα εύχομαι). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Είδα στον ύπνο μου ότι οδηγούσα ένα Honda Civic (2006-2011), λέτε να σημαίνει τίποτα; Ωραίο θέμα, θα μου είναι χρήσιμο σε κάποιο καιρό (σύντομα εύχομαι). Θα βρεθεί στις επιλογές σου ένα type r 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα βρεθεί στις επιλογές σου ένα type r 😂 Όχι ευχαριστώ, το κοντινότερο ήταν ένα Type R του '08 (νομίζω) στα 8000€ το οποίο μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση η τιμή. 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Οικογένεια με 2 6χρονα και λέμε σιγά σιγά να αλλάξουμε το Opel meriva που πια έκλεισε τα 16 του χρόνια. Σαν χώρους μας βολεύει το meriva, αν είχε και 20 άλογα παραπάνω και καλύτερο κλιματισμό θα ήταν ιδανικό. Οπότε κοιτάμε κάτι σε αυτούς τους χώρους το ελάχιστο και με τιμή ας πούμε περίπου στα 12χιλ ως βάση με όχι και πολύ προς τα πάνω. Ακούω γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, theoilia είπε Ακούω γνώμες Dacia Sandero καινούριο. Αλλά είναι Dacia Σε μτχ Citroen C4 Cactus Ford Ecosport Peugeot 2008 Renault Captur Ford Grand cmax. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το c4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Dacia Sandero καινούριο. Αλλά είναι Dacia Σε μτχ Citroen C4 Cactus Ford Ecosport Peugeot 2008 Renault Captur Ford Grand cmax. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το c4 Το C4 δεν έχει καλούς χώρους σε Πορτ μπαγκαζ και δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα , το προηγούμενο captur λένε ότι ήταν άθλιο οδηγικά Το EcoSport επίσης μικρό Πορτ μπαγκαζ και μειων ότι ανοίγει ολόκληρη η πόρτα του Πορτ μπαγκαζ επειδή είχε σχεδιαστεί να έχει την ρεζέρβα. +1 στο cmax αν και δεν ξέρω αν είχε βγάλει θέματα 31 λεπτά πριν, theoilia είπε Οικογένεια με 2 6χρονα και λέμε σιγά σιγά να αλλάξουμε το Opel meriva που πια έκλεισε τα 16 του χρόνια. Σαν χώρους μας βολεύει το meriva, αν είχε και 20 άλογα παραπάνω και καλύτερο κλιματισμό θα ήταν ιδανικό. Οπότε κοιτάμε κάτι σε αυτούς τους χώρους το ελάχιστο και με τιμή ας πούμε περίπου στα 12χιλ ως βάση με όχι και πολύ προς τα πάνω. Ακούω γνώμες Καύσιμο? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30186806-ford-b-max 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Καύσιμο βενζίνη και από αυτά που γράψατε μόνο το cmax έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών,τα άλλα έχουν μικρότερο. Το grand cmax μου αρέσει να πω την αλήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, theoilia είπε Καύσιμο βενζίνη και από αυτά που γράψατε μόνο το cmax έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών,τα άλλα έχουν μικρότερο. Το grand cmax μου αρέσει να πω την αλήθεια. Μας λες και έναν αριθμό σε λίτρα που σε καλύπτει ? Επίσης σε station wagon θα πήγαινες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 410 έχει το meriva και ναι θα πήγαινα σε station αρκεί να πίσω και την σύζυγο που ως κλασική Ελληνίδα τα λέει νεκροφόρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Σε κάλυπταν τα 410 ή χρειάζεσαι παραπάνω ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, paylidis είπε Σε κάλυπταν τα 410 ή χρειάζεσαι παραπάνω ; Το λέω και στην αρχή,τα 410 είναι το ελάχιστο που κοιτάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, theoilia είπε Το λέω και στην αρχή,τα 410 είναι το ελάχιστο που κοιτάω Tiguan? ειναι στα 520 αν δεν απατώμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoilia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Με 12χιλ; Και χωρίς να γνωρίζω στα σίγουρα ο 1.4 δεν είναι προβληματικός με κατανάλωση λαδιού; αλλά ναι αν βρεθεί κάτι είναι πολύ καλή επιλογή για τα θέλω μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Ο 1.4/150 εχει θέμα... Ο 1.4/122 (ή 125 δε θυμαμαι ακριβως) που φόραγε το f/l ειναι κομπλέ παιζουν κάποια F/L στα λεφτα σου (το ακριβο εξ αυτών με πολυ καλα εξτρα, βλεπω πχ κ αυτοματο παρκαρισμα), προσοχη στον εμπορο/κατασταση/χλμ https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312509845-volkswagen-tiguan https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35768803-volkswagen-tiguan https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312923340-volkswagen-tiguan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις