Προς το περιεχόμενο

Οθόνη Υπολογιστή

airdimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους τους υπέροχους φίλους. Θα ήθελα να αγοράσω μία οθόνη υπολογιστή για οικιακή χρήση, για τον γιό μου για να παρακολουθεί webex τα μαθήματα, λίγη χρήση σε εφαρμογές γραφείου και περισσότερο youtube.Δεν προορίζεται για παιγνίδια, μέσω  ίντερνετ η οτιδήποτε άλλο!!Δεν γνωρίζω κατά πόσο ρολο παίζει η κάρτα γραφικών του υπολογιστή τον οποίο τα χαρακτηριστικά παραθέτω!!!Δεν θέλω επίσης να υπερβαίνει τα 150-180 Ευρώ.

Intel HD Graphics
Manufacturer Intel
Model HD Graphics
Device ID 8086-0102
Revision A
Subvendor Intel (8086)
Current Performance Level Level 0
Technology 32 nm
Driver version 9.17.10.4229
Count of performance levels : 1
Level 1 - "Perf Level 0"
GPU Clock 847 MHz

Αν μπορούσατε να μου πείτε ποιά θα ήταν η ιδανική!!

Σας ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από airdimitris
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, airdimitris είπε

Καλησπέρα σε όλους τους υπέροχους φίλους. Θα ήθελα να αγοράσω μία οθόνη υπολογιστή για οικιακή χρήση, για τον γιό μου για να παρακολουθεί webex τα μαθήματα, λίγη χρήση σε εφαρμογές γραφείου και περισσότερο youtube.Δεν προορίζεται για παιγνίδια, μέσω  ίντερνετ η οτιδήποτε άλλο!!Δεν γνωρίζω κατά πόσο ρολο παίζει η κάρτα γραφικών του υπολογιστή τον οποίο τα χαρακτηριστικά παραθέτω!!!Δεν θέλω επίσης να υπερβαίνει τα 150-180 Ευρώ.

Intel HD Graphics
Manufacturer Intel
Model HD Graphics
Device ID 8086-0102
Revision A
Subvendor Intel (8086)
Current Performance Level Level 0
Technology 32 nm
Driver version 9.17.10.4229
Count of performance levels : 1
Level 1 - "Perf Level 0"
GPU Clock 847 MHz

Αν μπορούσατε να μου πείτε ποιά θα ήταν η ιδανική!!

Σας ευχαριστώ πολύ

Δεν αναφερεις μεγεθος κ πηρα πρωτοβουλια για 24 k 27 ιντσες.Αφου δεν προοριζεται για gaming δεν χρειαζεται να πας τοσο ψηλα σε τιμη. Απλα κοιτα να ειναι ips panel κατα τη γνωμη μου. Μια προταση 24 inch https://www.skroutz.gr/s/24563088/BenQ-GW2475H-Monitor-23-8-FHD.html#reviews k 27 https://www.skroutz.gr/s/25724760/Samsung-F27T350FHU-Monitor-27-FHD.html#reviews

Αν εχεις καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις δηλαδη να εχει ενσωματωμενα ηχεια  η ρυθμιζομενο υψος ενημερωσε να το ξαναδουμε

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

Καλησπέρα σε όλους.Ευχαριστώ τον φίλο για την απάντηση έλεγα για αυτήν που έχει κ ips panel αλλά δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερη η χειρότερη από αυτήν που μου προτείνεις!!!!https://www.skroutz.gr/s/8247860/LG-25UM58-P-Gaming-Monitor-25-FHD.html?from=favorites_popup

Ευχαριστώ κ πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, airdimitris είπε

Καλησπέρα σε όλους.Ευχαριστώ τον φίλο για την απάντηση έλεγα για αυτήν που έχει κ ips panel αλλά δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερη η χειρότερη από αυτήν που μου προτείνεις!!!!https://www.skroutz.gr/s/8247860/LG-25UM58-P-Gaming-Monitor-25-FHD.html?from=favorites_popup

Ευχαριστώ κ πάλι.

Αυτη που κοιτας λεγεται ultrawide δηλ σαν κανονικο μονιτορ αλλα τραβηγμενο σε μηκος,αν σου κανει μια χαρα ειναι. Δες ενα βιντεο  απλα να σιγουρευτεις πως θα σε βολεψει σαν μεγεθος κ σουλουπι 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

Σας ευχαριστώ πολύ νομίζω αυτήν βόλεψε ποιο καλά τον μικρό. Το βίντεο πολύ κατατοπιστικό. Σας ευχαριστώ και πάλι να είστε πάντα καλά.

• Like 1

Μόλις τώρα, airdimitris είπε

Σας ευχαριστώ πολύ νομίζω αυτήν βόλεψε ποιο καλά τον μικρό. Το βίντεο πολύ κατατοπιστικό. Σας ευχαριστώ και πάλι να είστε πάντα καλά.

Ευχαριστω κ εγω πολυ, να την χαρει ο μικρος😁

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...