Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 5 χρόνια είχα συμβόλαιο με τη Νόβα, στον 1,5+ χρονο με ενημερώνουν ότι μπορώ να έχω δωρεάν τα κανάλια HD κ αν θέλω να τα ενεργοποιήσω να μπω απ' το σάιτ να το κάνω.. Το έκανα λοιπόν αλλά δεν είδα τα μικροσκοπικά γράμματα που έλεγαν ότι ανανεώνω κιόλας.. Μόλις πέρασαν τα δυο χρόνια που ειμουν δεσμευμένος στο συμβόλαιο το σταμάτησα . Τώρα με παίρνουν από εισπρακτική ότι χρωστάω 200 €κ αν δεν.. θα γίνει δικαστήριο. Να πληρώσω η θα γίνει δικαστήριο κ θα μου βγουν περισσότερα ;

Επεξ/σία από xrist0s4
Δημοσ.

Όταν πήρες τηλέφωνο για διακοπή δε στο ανέφεραν  για τα έξοδα αποδέσμευσης…; Από γνωστούς που ξέρω ότι έκοψαν τα συμβόλαιο τους πριν τη λήξη τους  δεν πλήρωσαν τίποτα και το δικαστήριο είναι για εκφοβιστικούς λόγους αλλά  κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις. Αύριο το πρωί μπορεί να θελήσει να τα διεκδικήσει η εταιρία και να τα ζητήσουν μαζί με τα έξοδα της δικής…Εγώ σε κάποια αντίστοιχη  περίπτωση έκανα διακανονισμό και μου κόψανε αρκετά…

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Πριν 5 χρόνια είχα συμβόλαιο με τη Νόβα, στον 1,5+ χρονο με ενημερώνουν ότι μπορώ να έχω δωρεάν τα κανάλια HD κ αν θέλω να τα ενεργοποιήσω να μπω απ' το σάιτ να το κάνω.. Το έκανα λοιπόν αλλά δεν είδα τα μικροσκοπικά γράμματα που έλεγαν ότι ανανεώνω κιόλας.. Μόλις πέρασαν τα δυο χρόνια που ειμουν δεσμευμένος στο συμβόλαιο το σταμάτησα . Τώρα με παίρνουν από εισπρακτική ότι χρωστάω 200 €κ αν δεν.. θα γίνει δικαστήριο. Να πληρώσω η θα γίνει δικαστήριο κ θα μου βγουν περισσότερα ;

Να είσαι σίγουρος ότι χρωστάς γιατί παίζει και μια απάτη μου τηλεφωνούν από μια δικηγορική εταιρεία και σου λένε ότι χρωστάς ένα σχετικά χαμηλό ποσό από σύνδεση που όντως είχες στη nova και για να μη πάει δικαστικά να το καταθέσεις.

Με πήραν 2-3 φορές και αφού τους είπα ότι σίγουρα δε χρωστάω και ας το πάνε δικαστικά σταμάτησαν.

Δημοσ.

Χρωστάω σίγουρα αλλά δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι ότι μου ανανέωσαν με ένα κλικ.. χωρίς υπογραφή.. θα πάρω τηλ να το ψάξω , ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Χρωστάω σίγουρα αλλά δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι ότι μου ανανέωσαν με ένα κλικ.. χωρίς υπογραφή.. θα πάρω τηλ να το ψάξω , ευχαριστώ

Εφόσον ηχογραφουνται οι κλήσεις αν δέχτηκες τηλεφωνικώς νομικά το ίδιο είναι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Εφόσον ηχογραφουνται οι κλήσεις αν δέχτηκες τηλεφωνικώς νομικά το ίδιο είναι. 

Στο τηλ με ενημερωσαν οτι μπορω να εχω δωρεραν τα καναλια hd και αν τα θελω να μπω απ το σαιτ να τα ενεργοποιησω.Δεν μου ειπαν οτι γινεται αυτοματα ανανεωση συμβολαιου...Αυτο πρεπει να το εγραφε με μικρα γραμματα στους ορους που ειναι ενα κατεβατο και παταμε πολλες φορες αποδοχη χωρις να διαβαζουμε . Σαν να επεσα σε ψιλο παγιδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...