Kozanitis1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, panagiotislivanis είπε Τους πήρε τηλέφωνο και δηλώσαμε βλάβη με αποσύνδεσης ευτυχώς έπιασα σε μια πολύ ευγενική κοπέλα και μου είπε ότι θα έρθει τεχνικός να δει μήπως χρειαστεί να αλλάξουμε καλώδιο , Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη Ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μηπως δεν εισαι μαξ 50 μετρα απο το καφαο κ παιρνεις απο αλλο πιο μακρια; Γιατι το attrnuation σου ειναι στο 16.0 κ εμενα που ειναι κ εμενα 16 ειμαι περιπου 400 μετρα απο το καφαο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotislivanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μόλις ειδοποίησα ότι λύθηκε το πρόβλημα μου έκανα και επανεκκίνηση στο router δεν άλλαξε τίποτα όμως ακριβώς την ίδια έχουν μείνει όλα τι προτείνετε να κάνω; Στις 27/3/2021 στις 1:03 ΠΜ, malias4 είπε Μηπως δεν εισαι μαξ 50 μετρα απο το καφαο κ παιρνεις απο αλλο πιο μακρια; Γιατι το attrnuation σου ειναι στο 16.0 κ εμενα που ειναι κ εμενα 16 ειμαι περιπου 400 μετρα απο το καφαο Ρε φίλε το καφάο είναι 50 μαξ Στο ίδιο τετράγωνο και μου είπαν ότι είμαι στο Κοντινότερο Θα έχει αποτέλεσμα να δημιουργώ εικονικές αποσύνδεσης βγάζω το καλώδιο του dsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Φαίνεται ότι αποσυνδέεται, κάνε το καλύτερα κλείνοντας ρεύμα η βγάζοντας το φις από την τηλεφωνική πρίζα.. Έχεις επιβεβαιώσει να δεις σε ποιο καφαο είσαι; Άσε τι λένε η οικοδομή εχει κατανεμητή; αν η σύνδεση γίνεται σε κάποιο χωνευτο έξω, ίσως έχει πάρει υγρασία και οξειδώθηκαν τα καλώδια Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotislivanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Φαίνεται ότι αποσυνδέεται, κάνε το καλύτερα κλείνοντας ρεύμα η βγάζοντας το φις από την τηλεφωνική πρίζα.. θα δοκιμασω αυτο με το φις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Πιθανο να μη παιρνεις απο αυτο το καφαο που νομιζεις αλλα απο αλλου, αυτο δειχνει το 16 att. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotislivanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Πιθανο να μη παιρνεις απο αυτο το καφαο που νομιζεις αλλα απο αλλου, αυτο δειχνει το 16 att. μπορει αλλα υποτιθετε θα το βλεπανε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Αυτοι δε ξερουν για πιο καφαο μιλας εσυ. Κυκλοφορει ενα excell στο ιντερνετ με ολα τα καφαο και τις διευθυνσεις. Θα δεις σε πιο πεφτεις, θα εχει αριθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotislivanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Gogotsa είπε Αυτοι δε ξερουν για πιο καφαο μιλας εσυ. Κυκλοφορει ενα excell στο ιντερνετ με ολα τα καφαο και τις διευθυνσεις. Θα δεις σε πιο πεφτεις, θα εχει αριθμο. Ξέρεις που μπορώ να το βρω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Όπως έχει ειπωθεί ξανά Βρες τον κατανεμητή της οικοδομής Κάπου θα γράφει ένα τριψήφιο κωδικό και ίσως κάποια διψήφια από κάτω Εμάς μας νοιάζει το τριψήφιο Κάνε μια βόλτα στη γειτονιά και βρες το κουτί του ΟΤΕ με τον ίδιο κωδικό.. Δες αν είναι παλιό ή αν έχει αναβαθμιστεί (βγάλε μία φωτό να δούμε) Θεωρητικά η γραμμή σου οριακά θα ήταν για 50.. Έχουμε δει και 50αρες με 16-17 εξασθένηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotislivanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Όπως έχει ειπωθεί ξανά Βρες τον κατανεμητή της οικοδομής Κάπου θα γράφει ένα τριψήφιο κωδικό και ίσως κάποια διψήφια από κάτω Εμάς μας νοιάζει το τριψήφιο Κάνε μια βόλτα στη γειτονιά και βρες το κουτί του ΟΤΕ με τον ίδιο κωδικό.. Δες αν είναι παλιό ή αν έχει αναβαθμιστεί (βγάλε μία φωτό να δούμε) Θεωρητικά η γραμμή σου οριακά θα ήταν για 50.. Έχουμε δει και 50αρες με 16-17 εξασθένηση μεχρι να βρω το νουμερο μπορω να σας διξω το καφαο που ειναι αυτο αυτο εχω στο τετραγονο μου τσεκαρω σε λιγο αν ειναι το ιδιο νουμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό φίλε μου είναι οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home) Κάνε έναν έλεγχο εδώ, μήπως στη διεύθυνση σου υποστηρίζεται οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, να ξεμπερδεύεις, μπαίνε συχνά να βλέπεις μήπως δώσουν διαθεσιμότητα.. Με κουπόνι βγαίνει 29ευρώ το μήνα τα 100mbps.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Συζητάμε μερες και δεν ξέρουμε απο που παίρνεις. Αυτο που εχεις στην φωτο δεν λεει τίποτα, μπορεί να ειναι μια οποιοδηποτε καμπίνα άσχετη με σενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotislivanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 ναι το ξερω το ακριβος διπλα τετραγονο εχει εμενα δεν εχει ενω ειναι στο δικομου τετραγονο κατανεμητή λεει 337 και απο κατω 08-10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραία, κάνε μια βόλτα στη γειτονιά, προσπάθησε να εντοπίσεις κουτί ΟΤΕ (καφαο) με κωδικό 337 (βγάλε το φωτό) - (τα άλλα είναι θέσεις στις ρεγκλέτες-δε μας απασχολούν) Πιθανότατα θα είναι στις άκρες του τετραγώνου σου, χωρίς να υπόσχομαι όμως.. Με λίγο ψάξιμο, βγάζει μια 337 στην Ηρ.Πολυτ. και Ναυπλίου γωνία στο Χαλάνδρι, μήπως είναι αυτή; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από Kozanitis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα