Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω στο κέντρο της Αθήνας έχω και καφάο στο ίδιο τετράγωνο ,στα διπλανά τετράγωνα υπάρχει επιλογή για οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και στο δικό μου μόνο για πενηντάρα η οποία συγχρονιζει στα 29 έχω μιλήσει άπειρες φορές με την εξυπηρέτηση πελατών  αλλα μου λενε πως δεν μπορεί να αλαξει κάτι ,μπορώ να κάνω κάτι άλλο ;

CBCB286B-1A3E-4A2A-9282-8EC0CCCDC1B6.jpeg

Δημοσ.

Οχι δεν μπορεις να κανει και πολλα οσο αφορα το δικτυο του παροχου, αν αυτο ειναι το ερωτημα σου.

Αυτο που δεν μας λες ειναι πόσο μέτρησε ο οτε στην εισαγωγή της πολυκατοικίας-σπιτιού σου

Αν υπαρχει διαφορα θελεις νεα εσωτερικη εγκστασταση.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotislivanis είπε

Όσο φαίνεται και στο screenshot  ήτανε ,αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι ότι η απόσταση από το καφάο είναι Max 50 μέτρα

Μπορεί ο χαλκός μέχρι την οικοδομή, καθώς και η εγκατάσταση εντός της οικοδομής να είναι χάλια

Δημοσ.

Φιλε αν δεν ερθει τεχνικος να ελεγξει ταχυτητα στον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου δεν θα βγαλεις ακρη. Ανοιξε ξανα κληση για χαμηλη ταχυτητα κ ζητησε τεχνικο ελεγχο γραμμης η πιστωση παγιου λογω χαμηλης ταχυτητας. Κ αμα δεις και κανενα γειτονα ρωτα τι παροχο κ τι ταχυτητες εχει

Δημοσ.

Για αρχή, βάλε το ρούτερ χωρίς σπλιττερ κλπ στη κύρια πρίζα του σπιτιού (πόσες έχεις; )

Θα πρέπει να απομονώσεις την υπόλοιπη εσωτερική εγκατάσταση από τη γραμμή που έρχεται από τον κατανεμητή..

Αν θελήσεις τηλεφωνία και στα άλλα δωμάτια, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσεις μια διπλή τηλεφωνική πρίζα..

Για αυτό, φωτογραφία από την τηλεφωνική πρίζα θα βοηθούσε.., επίσης δε θέλουμε να έχει κάποιου είδους προστασία (όπως πυκνωτές κλπ)

Κάνε αυτά τα βασικά.., ξέρω πολλές περιπτώσεις που απλά διαχώρισα την εσωτερική από τον κατανεμητή και από 30-32mbps σχεδόν τερμάτισαν τη γραμμή (50+) 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Μάλλον παίρνει VDSL από Α/Κ και όχι από καμπίνα. Δεν βλέπω να λέει “Vectoring” στα στατιστικά του...

Δεν έχουν αναβαθμιστεί όλες οι καμπίνες σε προφίλ vectoring..

Ανάλογα την περιοχή..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Για αρχή, βάλε το ρούτερ χωρίς σπλιττερ κλπ στη κύρια πρίζα του σπιτιού (πόσες έχεις; )

Θα πρέπει να απομονώσεις την υπόλοιπη εσωτερική εγκατάσταση από τη γραμμή που έρχεται από τον κατανεμητή..

Αν θελήσεις τηλεφωνία και στα άλλα δωμάτια, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσεις μια διπλή τηλεφωνική πρίζα..

Για αυτό, φωτογραφία από την τηλεφωνική πρίζα θα βοηθούσε.., επίσης δε θέλουμε να έχει κάποιου είδους προστασία (όπως πυκνωτές κλπ)

Κάνε αυτά τα βασικά.., ξέρω πολλές περιπτώσεις που απλά διαχώρισα την εσωτερική από τον κατανεμητή και από 30-32mbps σχεδόν τερμάτισαν τη γραμμή (50+) 

Το σπίτι Ανακαινίστηκε πριν ένα χρόνο και έχουμε βάλει καινούργιο και καλό καλώδιο μέχρι το υπόγειο της πολυκατοικίες που εκεί γίνεται η σύνδεση με των ΟΤΕ και δεν έχει άλλη μπρίζα 😥

11 ώρες πριν, SaFiS είπε

Μάλλον παίρνει VDSL από Α/Κ και όχι από καμπίνα. Δεν βλέπω να λέει “Vectoring” στα στατιστικά του...

Η καμπίνα παντος που είναι δίπλα μου Φενετε καινουρια 

13 ώρες πριν, pp6210 είπε

Φιλε αν δεν ερθει τεχνικος να ελεγξει ταχυτητα στον κατανεμητη της πολυκατοικιας σου δεν θα βγαλεις ακρη. Ανοιξε ξανα κληση για χαμηλη ταχυτητα κ ζητησε τεχνικο ελεγχο γραμμης η πιστωση παγιου λογω χαμηλης ταχυτητας. Κ αμα δεις και κανενα γειτονα ρωτα τι παροχο κ τι ταχυτητες εχει

Τους έχω πάρει 100 φορές τηλέφωνο και δεν ψήνονται τα στείλουν τεχνικό για την λένε του φαίνεται OK γραμμή απλά μέχρι εκεί φτάνει και ζήτησα και χαμηλότερο πάγιο αλλά μου είπαν ότι το μόνο μπορώ να κάνω είναι να κάνω είναι Adam

Δημοσ.

Για χαμηλή ταχύτητα συνήθως δεν ασχολούνται πολύ

Αν τους πεις τη μαγική λέξη ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, πες 3-4 τη μέρα τότε στέλνουν τεχνικό..

Έτσι είπα σε φίλο να πει, ήρθε τεχνικός μέτρησε στο κουτί και δήλωσε αλλαγή του εναέριου καλωδίου (μονοκατοικία)

Μετά από λίγες μέρες ήρθε εργολάβος και άλλαξε το καλώδιο του ΟΤΕ..

Μόνο έτσι βλέπω και παίρνουν πιο σοβαρά την αποστολή τεχνικού..

Συνάντησε τον αν είναι δυνατόν, ζήτα μήπως σε αλλάξει ζεύγος αν είναι διαθέσιμο..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Για χαμηλή ταχύτητα συνήθως δεν ασχολούνται πολύ

Αν τους πεις τη μαγική λέξη ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, πες 3-4 τη μέρα τότε στέλνουν τεχνικό..

Έτσι είπα σε φίλο να πει, ήρθε τεχνικός μέτρησε στο κουτί και δήλωσε αλλαγή του εναέριου καλωδίου (μονοκατοικία)

Μετά από λίγες μέρες ήρθε εργολάβος και άλλαξε το καλώδιο του ΟΤΕ..

Μόνο έτσι βλέπω και παίρνουν πιο σοβαρά την αποστολή τεχνικού..

Συνάντησε τον αν είναι δυνατόν, ζήτα μήπως σε αλλάξει ζεύγος αν είναι διαθέσιμο..

Ααα καλό ακούγετε αυτό αλλά δεν βλέπουν πως δεν γίνοντε ; 

Δημοσ.

Ίσως και να βλέπουν.., αλλά με το που άκουσαν αποσυνδέσεις (πες τουλάχιστον 3 τη μέρα) τότε είπαν οκ θα στείλουμε τεχνικό..

Ζήτα να σε καλέσει στο κινητό για να συνεννοηθείς..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Ίσως και να βλέπουν.., αλλά με το που άκουσαν αποσυνδέσεις (πες τουλάχιστον 3 τη μέρα) τότε είπαν οκ θα στείλουμε τεχνικό..

Ζήτα να σε καλέσει στο κινητό για να συνεννοηθείς..

Οκ θα το δοκιμασω και θα σας στιλω 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Επίσης δες στον κατανεμητή της πολυκατοικίας τον 3ψήφιο κωδικό που λέει σε ποια καμπίνα είσαι..

Επιβεβαίωσε πως είσαι όντως στην ίδια,  αλλιώς κάνε μια βόλτα στη γειτονιά μέχρι να βρεις την καμπίνα με τον ίδιο κωδικό..

Δημοσ.

Τους πήρε τηλέφωνο και δηλώσαμε βλάβη με αποσύνδεσης ευτυχώς έπιασα σε μια  πολύ ευγενική κοπέλα και μου είπε ότι θα έρθει τεχνικός να δει μήπως χρειαστεί να αλλάξουμε καλώδιο , Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...