Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 36 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Καλησπέρα, Μόλις είδα ότι το ΚΤΕΟ μου λήγει στις 26/3 συνεπώς πρέπει να πάρω από αύριο τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού. Η άδεια του οχήματος είναι από Ηράκλειο Κρήτης, εγώ αυτή τη περίοδο είμαι Αθήνα . 1) μπορώ να το περάσω σε δημόσιο ΚΤΕΟ εδώ στην Αθήνα;( Ρωτάω επειδή η άδεια είναι από Ηράκλειο Κρήτης) και σκέφτηκα το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού επειδή είναι σχετικά πιο κοντά μου 2) διάβασα κάτι σχετικά με πυροσβεστήρα, φαρμακείο και τρίγωνο. Πρέπει υποχρεωτικά να τα έχω αυτά; 3) επίσης το αυτοκίνητο έχει πολύ ελαφρύ φιμε στα τζάμια (όχι παρμπρίζ) Το αυτοκίνητο είναι ένα swift του 2005 , τα ρωτάω όλα αυτά επειδή είναι το πρώτο ΚΤΕΟ που περνάει όσο το έχω εγώ. Φυσικά και μπορείς, στα ιδιωτικά δεν κοιτάνε τρίγωνα, πυροσβεστήρες φαρμακεία (στο πρόσφατο ΚΤΕΟ που πέρασα μου έκαναν δώρο το φαρμακείο) για τις μεμβράνες, όταν είναι να δώσεις τα κλειδιά άνοιξε όλα τα παράθυρα !!!
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, hp8 είπε covid -19 λέμε- είπαμε Ο κυρ Νίκος έβγαλε ανακοίνωση Την είδα, αλλά δεν θυμάμαι να είπε κάτι για ραντεβού στα ΚΤΕΟ, είπε πως από Δευτέρα θα λειτουργήσουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής με ραντεβού.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Σιγα τωρα μην σου ζητήσουν φαρμακείο και μεσα να εχεις και τεστ covid-19😂
hp8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Την είδα, αλλά δεν θυμάμαι να είπε κάτι για ραντεβού στα ΚΤΕΟ, είπε πως από Δευτέρα θα λειτουργήσουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής με ραντεβού. απο το περασμένο μήνα ισχύουν απ όσο θυμάμαι και γράφει παρακάτω https://www.gocar.gr/news/feed/35015,Lockdown_To_isxyei_me_KTEO_kai_synergeia.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα