Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις είδα ότι το ΚΤΕΟ μου λήγει στις 26/3 συνεπώς πρέπει να πάρω από αύριο τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού. Η άδεια του οχήματος είναι από Ηράκλειο Κρήτης, εγώ αυτή τη περίοδο είμαι Αθήνα .

1) μπορώ να το περάσω σε δημόσιο ΚΤΕΟ εδώ στην Αθήνα;( Ρωτάω επειδή η άδεια είναι από Ηράκλειο Κρήτης) και σκέφτηκα το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού επειδή είναι σχετικά πιο κοντά μου 

2) διάβασα κάτι σχετικά με πυροσβεστήρα, φαρμακείο και τρίγωνο. Πρέπει υποχρεωτικά να τα έχω αυτά;

3) επίσης το αυτοκίνητο έχει πολύ ελαφρύ φιμε στα τζάμια (όχι παρμπρίζ)

Το αυτοκίνητο είναι ένα swift του 2005 , τα ρωτάω όλα αυτά επειδή είναι το πρώτο ΚΤΕΟ που περνάει όσο το έχω εγώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzagaritos είπε

Καλησπέρα,

Μόλις είδα ότι το ΚΤΕΟ μου λήγει στις 26/3 συνεπώς πρέπει να πάρω από αύριο τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού. Η άδεια του οχήματος είναι από Ηράκλειο Κρήτης, εγώ αυτή τη περίοδο είμαι Αθήνα .

1) μπορώ να το περάσω σε δημόσιο ΚΤΕΟ εδώ στην Αθήνα;( Ρωτάω επειδή η άδεια είναι από Ηράκλειο Κρήτης) και σκέφτηκα το δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού επειδή είναι σχετικά πιο κοντά μου 

2) διάβασα κάτι σχετικά με πυροσβεστήρα, φαρμακείο και τρίγωνο. Πρέπει υποχρεωτικά να τα έχω αυτά;

Το αυτοκίνητο είναι ένα swift του 2005 , τα ρωτάω όλα αυτά επειδή είναι το πρώτο ΚΤΕΟ που περνάει όσο το έχω εγώ.

Φυσικα και μπορεις εδω

Ναι ειναι απαραιτητα 

Για ελαφρυ φιμε δεν θα εχεις προβλημα .Κι εγω εχω .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα και μπορεις εδω

Ναι ειναι απαραιτητα 

Για ελαφρυ φιμε δεν θα εχεις προβλημα .Κι εγω εχω .

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση

Ρωτάω για τους πυροσβεστήρες κλπ επειδή πρόσφατα πέρασε φίλος το αυτοκίνητο και δεν του είπαν κάτι σχετικά με αυτό . Ήταν σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ δεν ξέρω αν έχει σημασία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση

Ρωτάω για τους πυροσβεστήρες κλπ επειδή πρόσφατα πέρασε φίλος το αυτοκίνητο και δεν του είπαν κάτι σχετικά με αυτό . Ήταν σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ δεν ξέρω αν έχει σημασία

Ειναι υποχρεωτικα .Το αν εκαναν στραβα ματια ..............Σχεδον ολοι σε ιδιωτικα παμε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

1  Ναι αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβου σε οποιοδηποτε κτεο λόγο covid-19

2 ναι

3 αν απο το 2005 δεν εχεις περάσει έχεις και πρόστιμο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

2 ναι

Ειπε οτι ληγει 26/3 οποτε δεν εχει προβλημα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

2 ναι

Καλά όχι προφανώς το αμάξι πέρασε ΚΤΕΟ 2 χρόνια πριν. Πιο πολύ για το θέμα φαρμακείου και πυροσβεστήρα ρωτάω.

Άρα για περισσότερες πιθανότητες να μην έχω θέμα να κλείσω σε ιδιωτικό?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειπε οτι ληγει 26/3 οποτε δεν εχει προβλημα 

έχεις δίκιο  ειδα το 2005 :)

Το αυτοκίνητο είναι ένα swift του 2005 , τα ρωτάω όλα αυτά επειδή είναι το πρώτο ΚΤΕΟ που περνάει όσο το έχω εγώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Καλά όχι προφανώς το αμάξι πέρασε ΚΤΕΟ 2 χρόνια πριν. Πιο πολύ για το θέμα φαρμακείου και πυροσβεστήρα ρωτάω.

Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα φτηνο σετ που εχει και τριγωνο (με επιφυλλαξη αλλα νομιζω κι αυτο ειναι απαραιτητο) 

Επισης να ελγξεις τα λαστιχα σου να ειναι σε ανεκτη τουλαχιστον κατασταση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Πιο πολύ για το θέμα φαρμακείου και πυροσβεστήρα ρωτάω.

και τα δυο είναι απαραίτητα να τα εχεις στο αυτοκινητο   και όχι μόνο για το κτεο αλλά και για την δίκη σου ασφάλεια  και κυρίως ο πυροσβεστηρας ο οποίος πρέπει και να λειτουργεί και οχι απλώς να υπάρχει

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά έχω σκοπό να τα πάρω όλα αυτά, αλλά όπως ξέρετε ολα τα μαγαζιά είναι κλειστά, ειδικά εδώ Αθήνα ούτε click away και λόγω δουλειάς ο χρόνος είναι υπερβολικά περιορισμένος

Ήθελα να ξεμπερδευω με ΚΤΕΟ και να τα κανονίσω μετά αυτά (φαρμακείο κλπ)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Γενικά έχω σκοπό να τα πάρω όλα αυτά, αλλά όπως ξέρετε ολα τα μαγαζιά είναι κλειστά, ειδικά εδώ Αθήνα ούτε click away

αν το αυτοκίνητο το έχεις 2 μήνες άντε να το προσπεράσω Μήπως το έχεις παραπάνω  ?;)

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, hp8 είπε

Δεν ισχύει, το περασμένο Σαββάτο που πήγα σε ΙΚΤΕΟ με δέχτηκαν κανονικά χωρίς να έχω ραντεβού.

17 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Πιο πολύ για το θέμα φαρμακείου και πυροσβεστήρα ρωτάω.

Θεωρητικά είναι υποχρεωτικό να τα έχεις, στην πράξη όμως σχεδόν ποτέ δεν τα ζητάνε. Για τα ιδιωτικά μιλάω, σε δημόσιο έχω πάνω από 10 χρόνια να πάω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δεν ισχύει, το περασμένο Σαββάτο που πήγα σε ΙΚΤΕΟ με δέχτηκαν κανονικά χωρίς να έχω ραντεβού

covid -19 λέμε- είπαμε  Ο κυρ Νίκος έβγαλε ανακοίνωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κατι για οσους εχουν υγραεριο οπως εγω .

Χρειαζεται καθε φορα να εχουμε μαζι την αρχικη υπεθυνη δηλωση του εγκατασταστη του υγραεριου .Δεν ισχυει να εχουμε προσφατη υπεθυνη δηλωση εγκαταστατη για την καλη λειτουργια αν και καποια ΚΤΕΟ την δεχοντε .

Επισης στα 10 χρονια η δεξαμενη θελει αλλαγμα και να ξαναπερασει το ΙΧ ΚΤΕΟ εγκαταστασης .Του χρονου ειμαι για αλλαγη δεξαμενης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...