Halidin Karahus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας , ειμαι αρκετές ωρες στον υπολογιστή , σχολή - διάβασμα - δουλειές - gaming , μιας και χάλασε η καρεκλα μου θελω να παρω μια καινούργια. Η πρώτη που εχω στο μυαλο μου ειναι η FURY NFF-1712 AVENGER XL GAMING η οποία ειναι σε προσφορά στα 115€ , αυτο που με προβληματίζει είναι οτι λέει XL και εχω υψος ~175, ειδα ομως την καρεκλα της SECRET LAB συγκεκριμένα της OMEGA η οποία θεωρείτε για άτομα <180cm εχει ακριβως τις ιδιες διαστάσεις. Η δεύτερη ειναι της POWERTECH η οποία δεν ξερω ποσο βολκή και καλή είναι . Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας εαν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη , επίσης εαν εχετε μια απο αυτες ακούω τα σχολια σας. Ευχαριστώ!
supererviss Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Έχω την Sharkoon Skiller SGS2 και μπορώ να πω πως ειναι μια καλή καρέκλα για τα χρήματα που την είχα παρει, αλλα δεν μπορώ να πω οτι είναι και πολυ άνετη, και το ίδιο λένε γενικα για της gaming καρέκλες.
Sa1as Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Για καρέκλα γραφείου και όχι για μπούρδες (τύπου bucket) που γίνονται μόδα, εκτός κι αν είσαι οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους καθισμάτων ή σκοπεύεις να κάνεις καμιά ανάβαση ξέρω 'γω ... MARKUS Περιστρεφόμενη καρέκλα, Μαύρο | IKEA Ελλάδα MARKUS Περιστρεφόμενη καρέκλα, Γκρι | IKEA Ελλάδα EDIT : Δες και σε άλλο παρόμοιο ποστ Καρέκλα γραφείου full mesh @Work Iliac 259€ (-90€) - Σελίδα 2 - Προσφορές - Insomnia.gr Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από Sa1as 1
@topos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, Sa1as είπε Για καρέκλα γραφείου και όχι για μπούρδες (τύπου bucket) που γίνονται μόδα, εκτός κι αν είσαι οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους καθισμάτων ή σκοπεύεις να κάνεις καμιά ανάβαση ξέρω 'γω ... MARKUS Περιστρεφόμενη καρέκλα, Μαύρο | IKEA Ελλάδα MARKUS Περιστρεφόμενη καρέκλα, Γκρι | IKEA Ελλάδα EDIT : Δες και σε άλλο παρόμοιο ποστ Καρέκλα γραφείου full mesh @Work Iliac 259€ (-90€) - Σελίδα 2 - Προσφορές - Insomnia.gr Στο μόνο που δεν βολεύουν οι καρέκλες του ikea είναι τα υποβραχιονα τους(armrests) που είναι σταθερά κ σχετικά χαμηλά. Κατά τα άλλα είναι άνετες για πολύωρη χρήση, έχουν 10 χρόνια εγγύηση και αρκετά καλή κατασκευη(έχω 2,5 χρόνια την jarvallet και κατά καιρούς κλείνω κ 16ωρα) Και markus είναι αρκετά καλή, απλά εμένα μου "έπεφτε" μικρή, για άτομα μέχρι ~1.85 είναι μια χαρά. Υ.γ Προτίμησε την υφασμάτινη από την δερμάτινη.
paramedic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δες το παρακάτω βίντεο πριν κάνεις οτιδήποτε. Την Markus έχω και εγώ. Μέχρι 3-4 ώρες gaming είσαι πολύ άνετος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα