Tsino Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλημέρα στην ομάδα, σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το παραπάνω. Έχει 95Κ χλμ, και το είδα σε καλή κατάσταση. Έχει κανείς εμεπειρία ? Από αξιοπιστία, ζημιές κλπ ? Κάθε άποψη δεκτή ! Ευχαριστώ.
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Tsino είπε Καλημέρα στην ομάδα, σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το παραπάνω. Έχει 95Κ χλμ, και το είδα σε καλή κατάσταση. Έχει κανείς εμεπειρία ? Από αξιοπιστία, ζημιές κλπ ? Κάθε άποψη δεκτή ! Ευχαριστώ. Με ποιο κινητήρα κοιτάζεις ; Ζημιές από όσο έχω ακούσει βγάζουν στο βολάν συμπλέκτη . Τώρα τα χιλιόμετρα είναι αληθινά ; Είναι εισαγωγής μήπως ; Πως εκείνες ότι είναι σε καλή κατάσταση , πήγε σε κάποιο μηχανικό για έλεγχο . Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις /ετησίως ;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Tsino είπε Καλημέρα στην ομάδα, σκέφτομαι να πάρω μεταχειρισμένο το παραπάνω. Έχει 95Κ χλμ, και το είδα σε καλή κατάσταση. Έχει κανείς εμεπειρία ? Από αξιοπιστία, ζημιές κλπ ? Κάθε άποψη δεκτή ! Ευχαριστώ. Τιμή ?
Tsino Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, meletis_m said: Με ποιο κινητήρα κοιτάζεις ; Ζημιές από όσο έχω ακούσει βγάζουν στο βολάν συμπλέκτη . Τώρα τα χιλιόμετρα είναι αληθινά ; Είναι εισαγωγής μήπως ; Πως εκείνες ότι είναι σε καλή κατάσταση , πήγε σε κάποιο μηχανικό για έλεγχο . Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις /ετησίως ; Τα χιλιόμετρα είναι αληθινά, τον εμπιστεύομαι, είναι μέσω κοινού φίλου, θα εκτεθεί αν λέει ψέματα. Ελληνικής αντιπροσωπείας, από leasing, Από αύριο θα το πάω και σε μηχανικό να το δεί. Περίπου 15.000 χλμ το χρόνο. 1 hour ago, arispz said: Τιμή ? 8000 Ευρώ Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από Tsino
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Tsino είπε Τα χιλιόμετρα είναι αληθινά, τον εμπιστεύομαι, είναι μέσω κοινού φίλου, θα εκτεθεί αν λέει ψέματα. Ελληνικής αντιπροσωπείας, από leasing, Από αύριο θα το πάω και σε μηχανικό να το δεί. Περίπου 15.000 χλμ το χρόνο. 8000 Ευρώ Στα ίδια χρήματα είναι τα αντίστοιχα Astra.
Tsino Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 21 minutes ago, arispz said: Στα ίδια χρήματα είναι τα αντίστοιχα Astra. Θα τα κοιτάξω αν και ενδιαφέρομαι για το εν λόγω. Έχεις εμπειρία από το corsa?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Tsino είπε Θα τα κοιτάξω αν και ενδιαφέρομαι για το εν λόγω. Έχεις εμπειρία από το corsa? Από corsa όχι, αλλά από Astra 1600 diesel του 2017 που είναι παρά πολύ καλό, και χωρίς κανένα πρόβλημα στα 110,000 χλμ. Σαν αντικατάστασης είχα για μια εβδομάδα παλαιότερο Astra diesel με τον 1.3 κινητήρα, καμία σχέση με τα 1.6, πολύ αργος και με αυξημένη κατανάλωση, σε σημείο που νόμιζα ότι ήταν βενζίνη !!!
TuXaKoS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Το έχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από 10/2015. 88.000 χιλιόμετρα κανένα απολύτος πρόβλημα. Μέση κατανάλωση 4.5l/100. Θα το ξαναέπαιρνα σίγουρα 1
giorgosvet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Κινητήρας FIAT. Σε fiat Punto που έχει γνωστός έχει κάνει πάνω από 300 Χιλ. Χλμ χωρίς κάτι σημαντικό.
terry308 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε Το έχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από 10/2015. 88.000 χιλιόμετρα κανένα απολύτος πρόβλημα. Μέση κατανάλωση 4.5l/100. Θα το ξαναέπαιρνα σίγουρα 43 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Κινητήρας FIAT. Σε fiat Punto που έχει γνωστός έχει κάνει πάνω από 300 Χιλ. Χλμ χωρίς κάτι σημαντικό. Με καδενα δεν είναι; Ή θυμάμαι άλλης χρονιάς; 3 ώρες πριν, Tsino είπε Τα χιλιόμετρα είναι αληθινά, τον εμπιστεύομαι, είναι μέσω κοινού φίλου, θα εκτεθεί αν λέει ψέματα. Έχουν εκτεθεί κι άλλοι... και μετά ο νέος κάτοχος άλλαξε κινητήρα...
petaw-se-oneiro Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Εχω εγώ φίλε μου corsa του 15. Πολύ καλό και σβέλτο για μεσα στην πόλη. Εγώ καιω μεικτή ~5λτ/100 αλλά όχι με ιδιαίτερα ήρεμη οδήγηση. Το astra με τον κινητήρα αυτό πιστεύω θα είναι νωχελικο λόγω παραπάνω βάρους. Μην πάρεις με το 6 αρι σασμάν το κορσακι. Αυτά τα λίγα. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα. 1
NickTG Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Είχαμε κάμποσα τέτοια στη δουλειά ως εταιρικά. Δεν είχαν βγάλει κάποιο θέμα. Ο κινητήρας καλός, το αμάξι άνετο αλλά βαρετό. Κατανάλωση σταθερά κάτω από 5.5 με χρήση στο λεκανοπέδιο Αττικής. 1
filarhos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Το έχω σε punto με όλα τα ίδια εκτός από τον κινητήρα που έχω την αναβάθμιση του... Τα 8 είναι πολλά στα 7 θα ήταν κάπως πιο τίμιο αν είναι σε άψογη κατάσταση εξωτερικά εσωτερικά και δεν έχει και κάποιο μηχανικό θέμα (έλεγχος σε μηχανικό) και αν ήταν η καλή έκδοση που είχε 15-16χιλ€, βέβαια τα περισσότερα τα αγόραζαν με 14... Συστήνονται τα συγκεκριμένα μαζί με το suzuki swift που είχαν τον κινητήρα της FIAT (θα τα βρεις με 75-80-85-90-95 ίππους) που με σωστή συντήρηση ξεπερνάει τα 500χιλχλμ χωρίς προβλήματα... Υ.Γ. Όταν ήταν να το αγοράσω το είχε ήδη φίλος, τέλος τους '14 αγορά. Στα μάτια μου το punto ήταν καλύτερο σε όποια διαφορά μπορούσα να δω. Καλύτερο σε σχεδιασμό και ποιότητα, (εκτός του πάνω πλαστικού και η καλύτερη έκδοση είχε μεγαλύτερη οθόνη, δεν έφτανα καμία από τις δυο ακριβές οπότε...) και μου έκαναν και μεγαλύτερη έπτωση 😄 στη FIAT ... Άλλη διαφορά λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση (+ τα τέλη κυκλοφορίας) και περισσότερο θόρυβο από τον κινητήρα (έβαλε μόνωση στο καπό και βελτιώθηκε η κατάσταση)... 1
PedroG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 παρτο με κλειστα ματια αν ξερεις οτι ειναι και προσεγμενο ....εχω παρει 2 οπελ κορσα στα τελευταια 6 χρονια και ετοιμαζομαι να πουλησω το 2ο διετιας και να ξαναπαρω παλι οπελ κορσα:!
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Στις 21/3/2021 στις 6:19 ΜΜ, meletis_m είπε Ζημιές από όσο έχω ακούσει βγάζουν στο βολάν συμπλέκτη . Έχει βολάν ο συμπλέκτης; Πρώτη φορά τ' ακούω. Ή εννοείς ότι βγάζουν ζημιά στο βολάν και στο συμπλέκτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα