Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν κανεις ολες τις αναβαθμισεις cpu-ram-ssd περιπου 120 ευρω.

Θα νομιζεις οτι απλα αλλαξες μηχανημα και θα το χαιρεσαι για πολυ καιρο ακομα στο εγγυωμαι.

1 λεπτό πριν, andreas-d είπε

ειχα και καθε δυο μερες μπορει και παραπανω κατι κουλα εκανε και εχανα τα windows 

δηλαδη να μεινω οπως ειμαι με ανταπτορα καρτα γραφικων και μνημη αντε και ssd

αν επαιρνα mobo kai i3 10xx σην την καρτουλα δε θα τσουλαγε καλυτερα

Το mobo και ο 10100 συν μνημες εστω και 8gb θα πας 200-250,εαν βαλεις και τα καινουργια πραγματα λογικα θα παρεις κι ενα τροφοδοτικο,συν ενα δισκο θα πας 300+

Η αποφαση ειναι δικη σου.

https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_nkw=4670k&_sacat=0&_sop=2

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreas-d είπε

οκ, ξεκιναω ψαξιμο 

αλλα γιατι ο OCZ-VERTEX450 που εχω κανει κολπα με τα windows 

Τωρα μιλας για δισκο 8 ετων.....τον τσεκαρες με κανενα προγραμμα;

Δημοσ.

οχι δεν εχω ιδεα αλλα θα παρω αλλο για σιγουρα δυο φορες του ειχα περασει  windows γιατι μου εβγαζε μπλε οθονη με καποιο σφαλμα καθε λιγο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, andreas-d είπε

ειχα και καθε δυο μερες μπορει και παραπανω κατι κουλα εκανε και εχανα τα windows 

δηλαδη να μεινω οπως ειμαι με ανταπτορα καρτα γραφικων και μνημη αντε και ssd

αν επαιρνα mobo kai i3 10xx σην την καρτουλα δε θα τσουλαγε καλυτερα

Προφανώς... και πάλι θα είχες το θέμα με το μόνιτορ, χρειάζεσαι να πάρεις cpu(90)-mobo(70)-ram(40-80)=ssd(20) ίσως και psu(45) αν είναι παλιό. Μιλάμε για αναβάθμιση 250-300 ευρώ απέναντι σε 50. Διαλέγεις και παίρνεις.

edit: sorry δες είδα τις απαντήσεις...

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 3
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/3/2021 στις 3:19 ΜΜ, andreas-d είπε

Στο παραπάνω σύστημα προσθεσα ssd 870evo και 8gb ακόμα ram. Τώρα έχω αυτή την κάρτα γραφικών gpu asus PH-GTX1050-2G 

Τη πρέπει να κάνω όταν τη βάλω  για να δουλέψει εφόσον μέχρι τώρα είμαι με τα γραφικα της cpu. Την βάζω και δουλεύει η πρέπει να κάνω κάτι στο bios. Θέλει drivers η θα την αναγνωρίσουν τα Windows 10.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Στο παραπάνω σύστημα προσθεσα ssd 870evo και 8gb ακόμα ram. Τώρα έχω αυτή την κάρτα γραφικών gpu asus PH-GTX1050-2G 

Τη πρέπει να κάνω όταν τη βάλω  για να δουλέψει εφόσον μέχρι τώρα είμαι με τα γραφικα της cpu. Την βάζω και δουλεύει η πρέπει να κάνω κάτι στο bios. Θέλει drivers η θα την αναγνωρίσουν τα Windows 10.

τιποτα δεν κανεις θα στη διαβασει και απλα θα βαλεις τα drivers , απλα βγαλε ρευματα κανε αποφορτιση βαλε το καλωδιο στην καρτα και οχι στην μητρικη και μετα προχωρας

https://www.asus.com/Motherboards-Components/Graphics-Cards/Phoenix/PH-GTX1050-2G/HelpDesk_Download/

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

τιποτα δεν κανεις θα στη διαβασει και απλα θα βαλεις τα drivers , απλα βγαλε ρευματα κανε αποφορτιση βαλε το καλωδιο στην καρτα και οχι στην μητρικη και μετα προχωρας

Ευχαριστώ θα την βάλω αύριο.

Παλιά σε ένα core 2 duo που είχα έπρεπε κάτι να κάνω στο BIOS γιαυτό ρώτησα.

Καλώδιο εννοείς το hdmi.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas-d είπε

Ευχαριστώ θα την βάλω αύριο.

Παλιά σε ένα core 2 duo που είχα έπρεπε κάτι να κάνω στο BIOS γιαυτό ρώτησα.

Καλώδιο εννοείς το hdmi.

οτι ειχες συνδεδεμενο στη μητρικη εννοω , τα αφαιρεις απο εκει αν υπαρχει κατι

Δημοσ.

τελικα εβαλα την καρτα γραφικων και ολα καλα εκανα και μια αναβαθμιση σε windows 11 αλλα δεν ειδα και τρελη διαφορα στο minecraft παραδειγμα. μαλλον θελει καλη αναβαθμιση το pc για να μπορω να παιζω κανα game της προκοπης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...