Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα παλιο pc: gigabyte soc1150 , ga h81m-d2v ,  intel i3 4130, 4gb ram, και υπαρχει και μια gpu asus PH-GTX1050-2G εκτος υπολογιστη γιατι δεν εχει hdmi η οθονη μου.

το pc κολαει αφανταστα οταν παιζει η κορη μου minecraft, roblox  και κατι αλλα  τετοια χαζα και σπανια lol ο γιος μου.

θελω να μου προτεινεται ενα συστημα που να μην εχει προβλημα με αυτα τα παιχνιδια .

οθονη θα αγοραστει καινουργια  ωστε αν γινεται να βαλω και την καρτα γραφικων που εχω η αγορα θα γινει απο γερμανια μιας και ειμαι μονιμος κατοικος.

χρηματα που μπορω να διαθεσω μεχρι 600 ευρω με οθονη.

σε ετοιμα συστηματα εχω βρει αυτα, η υπαρχει αλλη λυση αναβαθμιζοντας το παλιο και αξιοποιωντας την PH-GTX1050-2G

CAPTIVA »Power Starter R54-471 TFT Bundle« Business-PC-Komplettsystem (27 Zoll, AMD Ryzen 5, 16 GB RAM, 1000 GB HDD, 240 GB SSD) online kaufen | OTTO

CAPTIVA »Power Starter I60-075 TFT Bundle« Business-PC-Komplettsystem (27 Zoll, Intel Core i5, UHD Graphics 630, 16 GB RAM, 500 GB SSD) online kaufen | OTTO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, andreas-d είπε

εχω ενα παλιο pc: gigabyte soc1150 , ga h81m-d2v ,  intel i3 4130, 4gb ram, και υπαρχει και μια gpu asus PH-GTX1050-2G εκτος υπολογιστη γιατι δεν εχει hdmi η οθονη μου.

Βάλε ένα ανταπτοράκι hdmi σε vga για να κουμπώσεις την 1050 με την οθόνη και καθάρισες με ελάχιστα χρήματα. Άντε το πολύ πολύ να βάλεις κι άλλη ram ( η μητρική σου σηκώνει μέχρι 2Χ8 gb) και θα είσαι κομπλέ για light gaming.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565297_565361/HDMI-VGA.html

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 3
Δημοσ.

σωστος αλλα κανει δουλεια το ανταπτορακι γιατι παλια ειχα ενα στο ps3 και ηταν χαλια μαυρα μεχρι να παρω tv hdmi.

μνημη εχω μια 8gb και εναν i3 4170 μικρη διαφορα, απο του κουνιαδου μου που καθεται με μητρικη ga h81m-s2h αλλα οταν τα κουμπωνω παει να δουλεψει και σταματαει.

Δημοσ.

Αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα η δυνατότητα να δοκιμάσετε το ανταπτορακι και τις μνήμες στο pc θα είναι το ιδανικό. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τους ρωτήσεις. Λογικά θα κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

κοστιζει 70 ευρο μεταχειρισμενος και με βλεπω να πηγαινω και για τροφοδωτικο αφου θα ανεβασω καταναλωση με ολα αυτα θα αξιζει

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι πρέπει να κολλάει με τόσο χαζά όπως λές παιχνίδια. Θα μπορούσες να μας πεις την πλήρη σύνθεση; Να υποθέσω, υπάρχει ssd; Βάλε την gpu και όλα θα είναι καλά.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565297_565361/HDMI-VGA.html

αντάπτορες απ'ο 5 ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.

τα κουμπωσα ολα απο το αλλο pc και δεν δουλευει  θα προσπαθησω παλι, μηπως εχει να κανει με το bios? καποια ρυθμιση επειδη αλλαζω υλικο

το ανταπτορακι θα το παραγγειλω σημερα σιγα τα λεφτα και θα δω τη παιζει.

Δημοσ.

Ποιά κούμπωσες; Τι δεν έπαιξε;  Ram έχεις 2x2gb ή 1x4gb; Γράψε μας πλήρη σύνθεση για καλύτερη εικόνα. Επίσης τι τροφοδοτικό έχεις; Η κάρτα σου είναι μόλις 75 watt και είναι πιθανό να σηκώνει το τροφοδοτικό χωρίς αλλαγή.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια πρωτα απο ολα σας ευχαριστω 

τη συνθεση την εχω βαλει απλα το δικο μου εχει onboard grafik ενω το αλλο pc που υπαρχει ειναι ελαφρως καλυτερο αλλα επειδη δεν δουλεψαν μεταφεροντας τα στο δικο μου ειπα να εκανα αναβαθμιση να αποφυγω την φασαρια,

τα windows10 einai apo format και ο δισκος ειναι hdd υπαρχει και ssd αλλα 128 και παλαιος εκανε κουλα και τον εχω ρεζερβα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andreas-d είπε

κοστιζει 70 ευρο μεταχειρισμενος και με βλεπω να πηγαινω και για τροφοδωτικο αφου θα ανεβασω καταναλωση με ολα αυτα θα αξιζει

Δεν γνωριζω τι τροφοδοτικο εχεις (πες μας μοντελο) αλλα μιλαμε απο 54w σε 84w = 30w με λιγα λογια.

Θα παρεις τουλαχιστον 20% αποδοση ακομα με τα 70 ευρω κι ετσι θα επιμηκυνεις ουσιαστικα τη ζωη του υπολογιστη σου,αφου θα μπορει να διαχειριστει με μεγαλυτερη ευκολια εφαρμογες-παιχνιδια.

Σημαντικο εαν υπαρχει ssd στην ολη ιστορια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreas-d είπε

τα windows10 einai apo format και ο δισκος ειναι hdd υπαρχει και ssd αλλα 128 και παλαιος εκανε κουλα και τον εχω ρεζερβα.

Αμεσα αλλαγη σε ssd εστω 128 με 20 ευρω για τα windows

Aπο αυτον θα ερθει η μεγαλη διαφορα στην αποδοση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, προφανώς δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνεις, όμως το pc σου για την χρήση που το θες δεν θα το άλλαζα.

Όπως είπε πολύ σωστά ο JDROGAS ssd χτες, μιλάμε για εξάρτημα που το παίρνεις ακόμη και σε νέο σύστημα και κοστίζει από 19 ευρώ, με την διαφορά που δίνει να είναι τεράστια. Συμπληρώνεις ακόμη 4gb ram με κόστος 20 περίπου ευρώ και βάζεις την κάρτα σου μαζί με ένα ανταπτοράκι...θα δεις άλλο μηχάνημα

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.

ειχα και καθε δυο μερες μπορει και παραπανω κατι κουλα εκανε και εχανα τα windows 

δηλαδη να μεινω οπως ειμαι με ανταπτορα καρτα γραφικων και μνημη αντε και ssd

αν επαιρνα mobo kai i3 10xx σην την καρτουλα δε θα τσουλαγε καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...