Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μεχρι πριν ενα μηνα που δουλευα (προσφατα συνταξιουχος)  καθε μηνα στς 15 και 30 απο μισθοδοσια μου εμπαιναν  1200 και 1000 ευρω .

Μεσα στον ιδιο μηνα τελευταια εργασιμη καθε 15νθημερου

Δεν αφηνα υπολοιπο πανω απο 1200 ευρω και δεν ειχα προβλημα ενω θα επρεπε .

Δοκίμασα από περιεργια τώρα επειδή έχω πιάσει το όριο αυτό το μήνα έβαλα από atm 5ευρω, Τα τσίμπησαν άμεσα

Δημοσ.

δε καταλαβαίνω γιατι απορείτε πάντως. Πολύ καλά γίνεται.

Το ακατάσχετο υπάρχει για να προστατεύει κάποιους ανθρώπους διότι ο άλλος πρέπει να ζήσει και δεν είναι δυνατόν να τον αφήσουν χωρίς χρήματα και να του πούνε κόψε το λαιμό σου επειδή χρωστάς (αν κι εδώ δε συμφωνώ και τόσο). Σε μια χώρα όμως με βασικό μισθό κάτω από 600€ δε γίνεται κάποιος να παίρνει 1200+ το μήνα και να μη πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Είναι τέρμα για τέρμα παράλογο. Σας φαίνεται λογικό να παίρνει ο άλλος 1200€ το μήνα και να λέει δε πληρώνω και άλλοι να ζούνε με τα μισά;

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nojom είπε

δε καταλαβαίνω γιατι απορείτε πάντως. Πολύ καλά γίνεται.

Το ακατάσχετο υπάρχει για να προστατεύει κάποιους ανθρώπους διότι ο άλλος πρέπει να ζήσει και δεν είναι δυνατόν να τον αφήσουν χωρίς χρήματα και να του πούνε κόψε το λαιμό σου επειδή χρωστάς (αν κι εδώ δε συμφωνώ και τόσο). Σε μια χώρα όμως με βασικό μισθό κάτω από 600€ δε γίνεται κάποιος να παίρνει 1200+ το μήνα και να μη πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Είναι τέρμα για τέρμα παράλογο. Σας φαίνεται λογικό να παίρνει ο άλλος 1200€ το μήνα και να λέει δε πληρώνω και άλλοι να ζούνε με τα μισά;

Αυτή είναι και η λογική, δεν διαφώνησε κανένας με αυτό.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ο λογαριασμός μου δεν ήταν ακατασχετος κ μου δεσμευσαν τα χρήματα. 6οο ήταν. Μπορώ τώρα που τον έκανα ακατασχετο να τα ξεδεσμευσω? 

Στις 17/11/2022 στις 11:46 ΠΜ, Zazula είπε

Επειδή παρατηρώ πως υπάρχουν εύλογα οι σχετικές ανησυχίες, ας βάλω και μια εικόνα από το πώς αποτυπώνεται μια αντικατάσταση ακατάσχετου στο σύστημα:

spacer.png

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kapa123456 είπε

Ο λογαριασμός μου δεν ήταν ακατασχετος κ μου δεσμευσαν τα χρήματα. 6οο ήταν. Μπορώ τώρα που τον έκανα ακατασχετο να τα ξεδεσμευσω? 

Όχι τα ξεχνας και προχωράς παρακάτω καλώς ή κακώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...