Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Οποίος μπορεί να με βοηθήσει σε μια απορία που έχω! Έχω ακατάσχετο λογαριασμό που παράλληλα είναι κ της μισθοδοσίας μου. Αυτό το μνμα έχω κάνει καταθέσεις 1662.80€ κ το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι τώρα μηδενικο. Στις 24 του μήνα θα πληρωθώ το μισθό μου. Γνωρίζετε εάν μου τα δεσμεύσουν; Αν ήταν από άλλη πηγή είμαι σίγουρος ότι  θα δεσμευτούν 

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nabuko είπε

Γιατί να τα δεσμεύσουν?

Προφανώς γιατί χρωστάει και το πρώτο πράγμα που κάνει το κράτος πρός διεκδίκηση των οφειλών είναι η κατάσχεση λογαριασμών.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν το υπολοιπο δεν ειναι πανω απο 1250 ευρω δεν εχεις προβλημα.

Μια μικρη διωρθωση , δεν εχει σημασια το υπολοιπο αν μεσα στο μηνα γινουν καταθεσεις/αναληψεις και ξεπερασεις τα 1250 τοτε τα τσιμπαει η εφορια , δεν μπορεις δηλαδη να βαζεις 1250 , αναληψη και μετα να κανεις ξανα καταθεση αλλα 1250 και να κανεις αναληψη την δευτερη καταθεση θα παει κατασχεση

μονη εξαιρεση ειναι επιδοματα (πχ ειδικου σκοπου , επιδομα οαεδ Και αλλα παρομοια) που δεν υπολογιζοντε στο ακατασχετο

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Μια μικρη διωρθωση , δεν εχει σημασια το υπολοιπο αν μεσα στο μηνα γινουν καταθεσεις/αναληψεις και ξεπερασεις τα 1250 τοτε τα τσιμπαει η εφορια , δεν μπορεις δηλαδη να βαζεις 1250 , αναληψη και μετα να κανεις ξανα καταθεση αλλα 1250 και να κανεις αναληψη την δευτερη καταθεση θα παει κατασχεση

μονη εξαιρεση ειναι επιδοματα (πχ ειδικου σκοπου , επιδομα οαεδ Και αλλα παρομοια) που δεν υπολογιζοντε στο ακατασχετο

Δεν ισχυει αυτο ....Τουλαχιστον στην πραξη .

• Moderators
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ισχυει αυτο ....Τουλαχιστον στην πραξη .

εγγυημενα ισχυει το εμαθα με το δυσκολο τροπο

• Like 1
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

εγγυημενα ισχυει το εμαθα με το δυσκολο τροπο

πριν ενα μηνα και κατι την πατησαμε ακριβως το ιδιο ελεγε και ο λογιστης του αφεντικου οτι αν τα βγαλω και ξανα κανει καταθεση μετα δεν θα εγω προβλημα , η εφορια τσιμπησε ~500 ευρω

αν μεσα στο μηνα μπηκαν καποιο επιδομα απο αυτα που ανεφερα πιο πανω δεν μετρανε στα 1250

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Έτσι είναι ακριβώς! Απλα ο χρόνος είναι τώρα το θέμα. Σε πόση ώρα ενημερώνονται κ θα μου τα κατασχέσουν ! Μάλλον λεπτά θα είναι η απευθείας μόλις μπουν θα κατασχεθούν 

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aggelos_de είπε

Έτσι είναι ακριβώς! Απλα ο χρόνος είναι τώρα το θέμα. Σε πόση ώρα ενημερώνονται κ θα μου τα κατασχέσουν ! Μάλλον λεπτά θα είναι η απευθείας μόλις μπουν θα κατασχεθούν 

σε εμενα εγινε αμεσα φανηκαν δεσμευμενα με το που εγινε η καταθεση

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι, το έμαθα και εγώ με τον δύσκολο τρόπο. Παλαιότερα η Αλφα το έκανε χειροκίνητα και ίσως υπήρχε περίπτωση να την γλυτώσεις, τώρα όμως νομίζω ότι γίνεται αυτόματα. 

Δημοσ.

Κατάθεση με ποιο τρόπο έγινε; Μισθοδοσία;;

Με ποιο τρόπο έγινε κατάθεση; Μισθοδοσία; Γιατί από ΑΤΜ που δοκίμασα μου τα εβγαλε κ μένα δεσμευμένα κατ ευθείαν. 

Δημοσ.

Μεχρι πριν ενα μηνα που δουλευα (προσφατα συνταξιουχος)  καθε μηνα στς 15 και 30 απο μισθοδοσια μου εμπαιναν  1200 και 1000 ευρω .

Μεσα στον ιδιο μηνα τελευταια εργασιμη καθε 15νθημερου

Δεν αφηνα υπολοιπο πανω απο 1200 ευρω και δεν ειχα προβλημα ενω θα επρεπε .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Μεχρι πριν ενα μηνα που δουλευα (προσφατα συνταξιουχος)  καθε μηνα στς 15 και 30 απο μισθοδοσια μου εμπαιναν  1200 και 1000 ευρω .

Μεσα στον ιδιο μηνα τελευταια εργασιμη καθε 15νθημερου

Δεν αφηνα υπολοιπο πανω απο 1200 ευρω και δεν ειχα προβλημα ενω θα επρεπε .

Δλδ χρήματα μισθοδοσίας προλάβαινες  κ τα εβγαζες; Συγνώμη για τον ενικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...