tseleks Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 καλησπερα σας θα ηθελα να σας μιλησω για το προτζεκτ μου. Σ ενα βαθος χρονου 2 ετων απο τωρα ας πουμε, θελω να φτιαξω ενα πληρες PC GAMING SET UP! στην κατοχη μου αυτην την στιγμη εχω: PC: dell (ετοιμος) mini ttower CPU: AMD 12 9800 RAM : 8GB 2400MHZ MOBO : μια 350 (που δεν παιρνει αναβαθμησεις ) OEM GPU : 1050 2GB MEMORY : NMVE 256GB , 256 HDD MONITOR TV 32inch 720p HEADSET Logitech ενσηρματα G PRO gaming MOYSE Razer deathadder essential CONTROLER 2 Logitech (1 ασυρματο ,1 ενσυρματο) πληκτρολογιο ενα απλο. Ολη αυτην την σκεψη την εκανα εφοσον εχω δει οτι τα πραγματα εχουν φτασει στο τερμα .Καθως με 4κ και 120hz νομιζω οτι θα με καλυπτει αν οχι για παντα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα Οι απαιτησεις μου .......... αρκετο χωρο αποθυκευσης 20 tb 4κ αναλυση 120hz Μια μεγαλη τηλεοραση και ενα μονιτορ 27-32 inch Ηχοσυστημα dolby atmos ή αν υπαρχει και καλυτερο για να βλεπω και τανιες παιζω τα παντα απο παιχνιδια απο ΑΑΑ εως ρετρο !!!!!BUDGET!!!!!!!!!!!! Δεν εχω οριο στα χρηματα αλλα δεν θελω να κανω και υπερβολες π.χ 300 για πυργο ή 4000 τηλεοραση ????ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ??? αρχικα πορευομαι με αυτα που εχω και θελω να τα παιρνω λιγα λιγα για να μην μου φανουν πολλα και οι μεγαλες αγορες στο τελος 1.Τι να αγορασω πρωτα ετσι ωστε να το συνδυασω με αυτα που εχω ηδη? (σκεφτηκα πυργο και τρφοδοτικο) 2.Με ποια σειρα πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να τα αγορασω ? 2.Αν χρειαζεται να περιμενω να βγει καποια νεα τεχνολογια μεσα σσα αυτα τα δυο χρονια?(το μονο που ξερω ειναι για το ddr στις ram οτι θα βγει νεο και για τα μονιτορ οτι τωρα ξεκινησαν να βγαινουν hdmi 2.1) 3.AMD ή INTEL? 4. PC build προταση Ευχαριστω για τον χρονο σας (μπορω να τα στεισω μονος μου δεν με πειραζει να ειναι απο διαφορετικα μαγαζια)
nickol-us Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μάλλον δε θα βοηθήσω οτι πω αλλά αν κάνεις αναβάθμιση σε βάθος χρόνου 2 ετών όπως λες θα μπλέξεις τα μπούτια σου. Θα βλέπεις τις νέες γενιές cpu και νέες τεχνολογίες να έρχονται και θα στεναχωριέσαι. Καλύτερα μια κι έξω να πάρεις κάτι και να το χαρείς. Οι gpu αυτό τον καιρό είναι στα ύψη και δεν υφίσταται να μιλάμε για gaming σύστημα. Θεωρητικά περιμένουμε ddr5 όπως σωστά είπες (μάλλον μέσα στο 21;) και σε λίγες μέρες επίσημα κυκλοφορούν intel 11th gen. Μέσα στη χρονιά λογικά θα έχουμε κι άλλη γενιά intel (alder lake), σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Κοινώς όπως σου είπα σε 2 χρόνια βάθος χρόνου θα γίνει πραγματικός χαμός. Μάζευε λεφτά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή η άποψή μου 3 1
3DJIN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 δεν υπαρχει no limit -ειδικα με τις τιμες των vga,δωσε το max σε λεφτα που δινεις.
Nik1239 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, tseleks είπε Ευχαριστω φιλε μου Πάρε τώρα οθόνες και ότι περιφερειακά θες και σε δύο χρόνια παίρνεις τον υπολογιστή ώστε να έχουν έρθει νέες τεχνολογίες και να φτιάξουν οι τιμές 1
tseleks Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, 3DJIN είπε δεν υπαρχει no limit -ειδικα με τις τιμες των vga,δωσε το max σε λεφτα που δινεις. 4000-4500 ευρω με λογικες τιμες σε καρτες γραφικων 13 ώρες πριν, Nik1239 είπε Πάρε τώρα οθόνες και ότι περιφερειακά θες και σε δύο χρόνια παίρνεις τον υπολογιστή ώστε να έχουν έρθει νέες τεχνολογίες και να φτιάξουν οι τιμές σκεφτομουν τωρα μοιτορ γιατι θα μετακομισω απο το 22' και σκοπευα τοτε να παρω γιατι τωρα δεν εχω χωρο για τηλεοραση,αλλα απο την αλλη τωρα ξεκινησαν να βγαινουν μονιτρορ με hdmi 2.1 ή λες να με καλυπτει το 2κ 144h Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από tseleks
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Για μενα δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το σκεπτικο.Ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για προιοντα τεχνολογιας. Θα αγοραζεις κατι και σε 6-8 μηνες θα βγαινει καινουργιο εσενα απλα θα απαξιωνεται θα το βλεπεις και θα στενοχωριεσαι. 1
tseleks Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Στις 22/3/2021 στις 11:05 ΠΜ, JDROGAS είπε Για μενα δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το σκεπτικο.Ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για προιοντα τεχνολογιας. Θα αγοραζεις κατι και σε 6-8 μηνες θα βγαινει καινουργιο εσενα απλα θα απαξιωνεται θα το βλεπεις και θα στενοχωριεσαι. δηλαδη να μην φτιαξω high end pc ποτε? και να μην παρω μια Oled pote?
nickol-us Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, tseleks είπε δηλαδη να μην φτιαξω high end pc ποτε? και να μην παρω μια Oled pote? Μάζεψε χρήματα και πάρε το με την μια, να ικανοποιήσει τα θέλω σου και να το χαρείς, σε βάθος 2 ετών που θα το ολοκληρώσεις πάλι high end δεν θα είναι...
tseleks Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μάζεψε χρήματα και πάρε το με την μια, να ικανοποιήσει τα θέλω σου και να το χαρείς, σε βάθος 2 ετών που θα το ολοκληρώσεις πάλι high end δεν θα είναι... Το σκεπτικο μου ειναι οτι οι τηλεορασεις εχουν φτασει στο τερμα 4κ 120hz δεν θα χρεαιστεις ποτε κατι παραπανω.οσο για τα κομματια του pc ας πουμε ενα κουτι ποσο καλυτερο θα ειναι σε 2 χρονια ή ενα τροφοδοτικο και ενας ssd ή ενα πληκτρολογιο? Εκανα ενα προχειρο πλανο αγορων 1. τροφοδοτικο και κουτι (ετσι ωστε να κουμπωσουν στο ηδη υπαρχων) 2. σκληρους δισκους(παλι κουμπωνουν στο παλιο) 3.αν και με το καλο μεχρι τοτε αγορα μονιτορ hdmi 2.1 αν οχι tv (ισως και αγορα xbox seriesx) 4.Περιφερειακα(ηχοσυστημα ) 5.tv. 6.mobo/cpu/ram/gpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα