Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας θα ηθελα να σας μιλησω για το προτζεκτ μου.

Σ ενα βαθος χρονου 2 ετων απο τωρα ας πουμε, θελω να φτιαξω ενα πληρες PC GAMING SET UP!

στην κατοχη μου αυτην την στιγμη εχω:

PC: 

dell (ετοιμος) mini ttower

CPU: AMD 12 9800

RAM : 8GB 2400MHZ

MOBO : μια 350 (που δεν παιρνει αναβαθμησεις ) OEM

GPU : 1050 2GB

MEMORY : NMVE 256GB , 256 HDD

MONITOR 

TV 32inch 720p

HEADSET

Logitech ενσηρματα G PRO gaming 

MOYSE 

Razer deathadder essential

CONTROLER

2 Logitech (1 ασυρματο ,1 ενσυρματο) πληκτρολογιο ενα απλο.

Ολη αυτην την σκεψη την εκανα εφοσον εχω δει οτι τα πραγματα εχουν φτασει στο τερμα .Καθως με 4κ και 120hz νομιζω οτι θα με καλυπτει αν οχι για παντα για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα

Οι απαιτησεις μου ..........

αρκετο χωρο αποθυκευσης 20 tb

4κ αναλυση

120hz

Μια μεγαλη τηλεοραση και ενα μονιτορ 27-32 inch 

Ηχοσυστημα   dolby atmos ή αν υπαρχει και καλυτερο για να βλεπω και τανιες

παιζω τα παντα απο παιχνιδια απο ΑΑΑ εως ρετρο

!!!!!BUDGET!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω οριο στα χρηματα αλλα δεν θελω να κανω και υπερβολες π.χ 300 για πυργο ή 4000 τηλεοραση 

????ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ???

αρχικα πορευομαι με αυτα που εχω και θελω να τα παιρνω λιγα λιγα για να μην μου φανουν πολλα και οι μεγαλες αγορες στο τελος

1.Τι να αγορασω πρωτα ετσι ωστε να το συνδυασω με αυτα που εχω ηδη? (σκεφτηκα πυργο και τρφοδοτικο)

2.Με ποια σειρα πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να τα αγορασω ?

2.Αν χρειαζεται να περιμενω να βγει καποια νεα τεχνολογια  μεσα σσα αυτα τα δυο χρονια?(το μονο που ξερω ειναι για το ddr στις ram οτι θα βγει νεο και για τα  μονιτορ οτι τωρα ξεκινησαν να βγαινουν hdmi 2.1)

3.AMD ή INTEL?

4. PC build προταση

Ευχαριστω για τον χρονο σας

(μπορω να τα στεισω μονος μου δεν με πειραζει να ειναι απο διαφορετικα μαγαζια)

Δημοσ.

Μάλλον δε θα βοηθήσω οτι πω αλλά αν κάνεις αναβάθμιση σε βάθος χρόνου 2 ετών όπως λες θα μπλέξεις τα μπούτια σου. Θα βλέπεις τις νέες γενιές cpu και νέες τεχνολογίες να έρχονται και θα στεναχωριέσαι. Καλύτερα μια κι έξω να πάρεις κάτι και να το χαρείς. Οι gpu αυτό τον καιρό είναι στα ύψη και δεν υφίσταται να μιλάμε για gaming σύστημα. Θεωρητικά περιμένουμε ddr5 όπως σωστά είπες (μάλλον μέσα στο 21;) και σε λίγες μέρες επίσημα κυκλοφορούν intel 11th gen. Μέσα στη χρονιά λογικά θα έχουμε κι άλλη γενιά intel (alder lake), σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Κοινώς όπως σου είπα σε 2 χρόνια βάθος χρόνου θα γίνει πραγματικός χαμός. Μάζευε λεφτά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή η άποψή μου

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tseleks είπε

Ευχαριστω φιλε μου

Πάρε τώρα οθόνες και ότι περιφερειακά θες και σε δύο χρόνια παίρνεις τον υπολογιστή ώστε να έχουν έρθει νέες τεχνολογίες και να φτιάξουν οι τιμές 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, 3DJIN είπε

δεν υπαρχει no limit -ειδικα με τις τιμες των vga,δωσε το max σε λεφτα που δινεις.

4000-4500 ευρω με λογικες τιμες σε καρτες γραφικων

13 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Πάρε τώρα οθόνες και ότι περιφερειακά θες και σε δύο χρόνια παίρνεις τον υπολογιστή ώστε να έχουν έρθει νέες τεχνολογίες και να φτιάξουν οι τιμές 

σκεφτομουν τωρα μοιτορ γιατι θα μετακομισω απο το 22' και σκοπευα τοτε να παρω γιατι τωρα δεν εχω χωρο για τηλεοραση,αλλα απο την αλλη τωρα ξεκινησαν να βγαινουν μονιτρορ με hdmi 2.1 ή λες να με καλυπτει το 2κ 144h

Επεξ/σία από tseleks
Δημοσ.

Για μενα δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το σκεπτικο.Ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για προιοντα τεχνολογιας.

Θα αγοραζεις κατι και σε 6-8 μηνες θα βγαινει καινουργιο εσενα απλα θα απαξιωνεται θα το βλεπεις και θα στενοχωριεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/3/2021 στις 11:05 ΠΜ, JDROGAS είπε

Για μενα δεν υπαρχει λογικη σε αυτο το σκεπτικο.Ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα για προιοντα τεχνολογιας.

Θα αγοραζεις κατι και σε 6-8 μηνες θα βγαινει καινουργιο εσενα απλα θα απαξιωνεται θα το βλεπεις και θα στενοχωριεσαι.

δηλαδη να μην φτιαξω high end pc ποτε? και να μην παρω μια Oled pote?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tseleks είπε

δηλαδη να μην φτιαξω high end pc ποτε? και να μην παρω μια Oled pote?

Μάζεψε χρήματα και πάρε το με την μια, να ικανοποιήσει τα θέλω σου και να το χαρείς, σε βάθος 2 ετών που θα το ολοκληρώσεις πάλι high end δεν θα είναι...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μάζεψε χρήματα και πάρε το με την μια, να ικανοποιήσει τα θέλω σου και να το χαρείς, σε βάθος 2 ετών που θα το ολοκληρώσεις πάλι high end δεν θα είναι...

Το σκεπτικο μου ειναι οτι οι τηλεορασεις εχουν φτασει στο τερμα 4κ 120hz δεν θα χρεαιστεις ποτε κατι παραπανω.οσο για τα κομματια του pc ας πουμε ενα κουτι ποσο καλυτερο θα ειναι σε 2 χρονια ή ενα τροφοδοτικο και ενας ssd ή ενα πληκτρολογιο? 

Εκανα ενα προχειρο πλανο αγορων

1. τροφοδοτικο και κουτι (ετσι ωστε να κουμπωσουν στο ηδη υπαρχων)

2. σκληρους δισκους(παλι κουμπωνουν στο παλιο)

3.αν και με το καλο μεχρι τοτε αγορα μονιτορ hdmi 2.1 αν οχι tv (ισως και αγορα xbox seriesx)

4.Περιφερειακα(ηχοσυστημα )

5.tv. 

6.mobo/cpu/ram/gpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...