Gkodosis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας. Επειδή προχωρησα σε αλλαγή υλικού, συγκεκριμένα: μητρική, σκληρό δίσκο, επεξεργαστή και μνήμη ram, για υπολογιστή που προοριζεται για απλή χρήση (εννοώ δεν είναι για επαγγελματική χρήση). Είχα αλλάξει κάποια στιγμή παλιότερα τα windows κάνοντας φορμάτ, από τα windows 7, αγόρασα λοιπόν από ηλεκτρονικό κατάστημα άδεια - κλειδί για τα windows 10, και τα εγκατέστησα. Κάνοντας λοιπόν χτες τη διαδικασία: Command prompt, προκειμενου να δω τί άδεια είναι αυτή που έχω, μου βγήκε ένα παραθυρο που γράφει τα εξής: Windows script host Όνομα: Windows (R) Professional edition Περιγραφή: Windows Operating System, RETAIL channel Μερικός αριθμός - κλειδί προϊόντος: ΟJBGT Κατάσταση άδειας χρήσης: Με άδεια χρήσης. Από αυτό, καταλαβαίνετε αν αυτό το κλειδί μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά το φορματ στο καινούριο μου υλικό (μητρική, σκληρό δίσκο, επεξεργαστή, μνήμη ram) ; Ευχαριστώ
Misternikitas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Τα Retail κλειδιά έχουν πολλαπλές χρήσεις. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα μετά, αρκεί να βάλεις τη σωστή έκδοση των windows.
fotaras76 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 55 λεπτά πριν, Gkodosis είπε Καλησπέρα σας. Επειδή προχωρησα σε αλλαγή υλικού, συγκεκριμένα: μητρική, Κάθε κλειδί windows ισχύει μόνο για τη μητρική που έχει το pc. Άρα όταν αλλάζεις μητρική χρειάζεται και άλλο κλειδί. 1
Gkodosis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ παιδια για το χρόνο σας. Απλά εγώ δεν έχω πολλες γνώσεις, γι αυτό και ρωτάω. Μου έχετε δώσει δυο διαφορετικες απαντήσεις. Αν ξέρει κάποιος υπεύθυνα ας μου απαντήσει σας παρακαλώ. Αν βοηθαει, με τη διαδικασία command prompt, απ ότι φαίνεται στις πληροφορίες το κλειδί είναι retail (ανεβάζω και φωτογραφία) Κι όπως είπα και πριν, τα Windows δεν ήταν προεγκατεστημένα. Τα αγόρασα ξεχωριστά Ας απαντήσει κάποιος που πραγματικα γνωρίζει παρακαλω. Ευχαριστώ
pnick Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 https://support.microsoft.com/en-us/windows/reactivating-windows-10-after-a-hardware-change-2c0e962a-f04c-145b-6ead-fb3fc72b6665 1
Gkodosis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Σας ευχαριστω και πάλι για τις απαντήσεις σας. Ωστόσο, όπως σας είπα και προηγουμένως, δεν εχω τις δικές σας γνώσεις. Γι αυτό ζητώ την πολυτιμη βοήθεια σας. Με το προηγουμενο link, δεν κατάλαβα τίποτα. Απλά, αφού έκανα command prompt, και μου βγήκε το παράθυρο που επισυνάπτω, αν κατάλαβα καλά, το κλειδί - άδεια που εχω, είναι Retail. 1) Μπορεί κάποιος να μου πει, αν όντως ισχύει, απ το εικονίδιο που επισυνάπτω, ότι είναι όντως η άδεια retail? 2) Αν είναι retail η άδεια, μπορώ να τη χρησιμοποίησω στο νέο μου συστημα, και να μην αγοράσω νέα άδεια; Ευχαριστώ
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Gkodosis είπε είναι όντως η άδεια retail? Ναι. 8 ώρες πριν, Gkodosis είπε 2) Αν είναι retail η άδεια, μπορώ να τη χρησιμοποίησω στο νέο μου συστημα Ναι, εκτός αν το σύστημα βρίσκεται σε επιχείρηση. Επίσης, για να ενεργοποιήσετε το κλειδί στο νέο πύργο και να μην έχετε θέματα με τηλεφωνική ενεργοποίηση, απενεργοποιήστε το κλειδί από τον υπάρχοντα πύργο με τις εξής εντολές στο CMD: slmgr /dlv slmgr /upk “κωδικό από activation id” *Μετά από κάθε εντολή πατάτε Enter. 1
Gkodosis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ναι. Ναι, εκτός αν το σύστημα βρίσκεται σε επιχείρηση. Επίσης, για να ενεργοποιήσετε το κλειδί στο νέο πύργο και να μην έχετε θέματα με τηλεφωνική ενεργοποίηση, απενεργοποιήστε το κλειδί από τον υπάρχοντα πύργο με τις εξής εντολές στο CMD: slmgr /dlv slmgr /upk “κωδικό από activation id” *Μετά από κάθε εντολή πατάτε Enter. Σας ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα