stcp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 https://www.e-shop.gr/ssd-western-digital-sn750-black-wds100t3xhc-1tb-with-heatsink-nvme-m2-2280-pcie-gen3-p-PER.304922 Περιορισμενο στοκ. Στα 168,90Ε Σκρουτζ: 185Ε με μεταφορικα Πλαισιο:199,90Ε
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Οποιος δει ιστορικο τιμων στο σκρουτζ, μπορει να καταλαβει οτι δεν ειναι προσφορα ουσιαστικα (145-165 σχεδον μονιμα η χαμηλη), παρα μονο της στιγμης και αν, αφου ουτε 10% δεν υπαρχει τωρα υπολογιζοντας και τα μεταφορικα στα επομενα μαγαζια. 2
kkatzos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Έχει παίξει και από Amazon τελική στα 125-130€ αρκετές φορές. Αντι-προσφορά και κλείδωμα.
sarpan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, kkatzos είπε Έχει παίξει και από Amazon τελική στα 125-130€ αρκετές φορές. Αντι-προσφορά και κλείδωμα. Όντως, 125 τον είχα πάρει με μεταφορικά από Αγγλία
x_revenge Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Αυτο που πουλαει το e-shop ειναι εδω: https://www.skroutz.gr/s/19310318/Western-Digital-SN750-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-WDS100T3XHC-WDBGMP0010BNC-WRSN.html Εσεις μαλλον μιλατε για αυτο: https://www.skroutz.gr/s/17641884/Western-Digital-SN750-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-WDS100T3X0C.html Η διαφορα ειναι οτι το ενα ερχεται με ψυκτρα και το αλλο οχι, το αν αξιζει το κρινει ο καθενας αλλα συμφωνω πως βαση τιμων ουσιαστικα δεν υπαρχει προσφορα.
stcp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Ολοι γραφετε ποσο εκανε και ποσο τον ειχατε δει ή αγορασει καποτε (απο Amazon.uk προ Brexit φανταζομαι!). Οι τιμες και στα αποθηκευτικα εχουν παρει ανηφορα. Το θεμα ειναι ποσο εχει αυτη τη στιγμη, αν καποιος τον θελει αμεσα (οπως εγω που ξεμεινα απο χωρο). Εφοσον νομιζετε οτι Κλειδωστε το ή διαγραψτε το. Εγω τον παρηγγειλα, την αναγκη μου την καλυψα. Ευχαριστω. 4
Dr.Tesla Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/Black-High-Performance-interne-Gaming-WDS100T3X0C-00SJG0/dp/B07MQ468S8?th=1 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από Dr.Tesla 1 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, x_revenge είπε Αυτο που πουλαει το e-shop ειναι εδω: https://www.skroutz.gr/s/19310318/Western-Digital-SN750-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-WDS100T3XHC-WDBGMP0010BNC-WRSN.html Εσεις μαλλον μιλατε για αυτο: https://www.skroutz.gr/s/17641884/Western-Digital-SN750-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-WDS100T3X0C.html Η διαφορα ειναι οτι το ενα ερχεται με ψυκτρα και το αλλο οχι, το αν αξιζει το κρινει ο καθενας αλλα συμφωνω πως βαση τιμων ουσιαστικα δεν υπαρχει προσφορα. Αυτοι που μιλανε για του αμαζον μαλλον τα εχουν μπερδεψει, αν κρινω και απο το τελευταιο σχολιο με το λινκ του αμαζον. Εγω στο σχολιο μου, μιλω σαφως για του τιτλου, με την ψυκτρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, stcp είπε Ολοι γραφετε ποσο εκανε και ποσο τον ειχατε δει ή αγορασει καποτε (απο Amazon.uk προ Brexit φανταζομαι!). Οι τιμες και στα αποθηκευτικα εχουν παρει ανηφορα. Το θεμα ειναι ποσο εχει αυτη τη στιγμη, αν καποιος τον θελει αμεσα (οπως εγω που ξεμεινα απο χωρο). Εφοσον νομιζετε οτι Κλειδωστε το ή διαγραψτε το. Εγω τον παρηγγειλα, την αναγκη μου την καλυψα. Ευχαριστω. Εσυ καλα εκανες και καλυψες την αναγκη σου. Το περι ανηφορας ειναι σχετικο, υπαρχουν πολυ καλυτερες τιμες ανα GB στους ssd και σημερα. Δεν υπαρχει λογος να θυμωνεις για κατι, το λεω γιατι διακρινω μια επιθετικοτητα στο σχολιο σου. Εδω ειμαστε στις προσφορες. Μπορεις να διαβασεις τις οδηγιες αν δεν γνωριζεις την ενοτητα. Η αληθεια οπως και να εχει (ειτε αρεσει ειτε οχι) ειναι αυτη: 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Οποιος δει ιστορικο τιμων στο σκρουτζ, μπορει να καταλαβει οτι δεν ειναι προσφορα ουσιαστικα (145-165 σχεδον μονιμα η χαμηλη), παρα μονο της στιγμης και αν, αφου ουτε 10% δεν υπαρχει τωρα υπολογιζοντας και τα μεταφορικα στα επομενα μαγαζια. Και οπως βλεπεις το θεμα μενει ανοικτο ως εγραψα ως μια οριακοτατη προσφορα και ΑΝ. Αν ηταν για διαγραφη ή κλειδωμα θα το ειχα κανει. (οπως μπορει μαλιστα ο καθενας να δει, το κλειδωσα μετα το αρχικο σχολιο μου, αλλα σε 1-2 λεπτα το ξανανοιξα ως μια οριακη για σημερα περιπτωση.
Dr.Tesla Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτοι που μιλανε για του αμαζον μαλλον τα εχουν μπερδεψει, αν κρινω και απο το τελευταιο σχολιο με το λινκ του αμαζον. Ανέβασα Link με την ψύχτρα στα 132 ( χωρίς μεταφορικά). Με ή χωρίς ψύκτρα η διαφορά είναι περίπου 10-15 ευρώ, αναλογα με τα εκπτωτικά που κινούνται.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Ανέβασα Link με την ψύχτρα στα 132 ( χωρίς μεταφορικά). Με ή χωρίς ψύκτρα η διαφορά είναι περίπου 10-15 ευρώ, αναλογα με τα εκπτωτικά που κινούνται. Ναι, η εικονα με την οποια ανοιγει η σελιδα ειναι λαθος ειναι του σκετου, εχει και τα δυο στην ιδια σελιδα για την ακριβεια, σε αλλες εικονες πιο κατω εχει και τον αλλον, στις επιλογες παρολα αυτα λεει ΜΕ ψυκτρα. 142,70 ειναι η τελικη απο αμαζον. Σκετο λινκ μην δινετε ποτε. Παντα αναφεροντας τελικη τιμη μαζι. Το βαζω εγω λοιπον με την εικονα (ειναι και παριεργως περιεργες οι ημερομηνιες παραλαβης, γρηγορα τον λεει με τα απλα μεταφορικα) : Καλυτερα για μενα να ανοιξεις τοπικ για το αμαζον.
Dr.Tesla Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 @matrixxx Το ανέβασα γιατί μίλησαν για το co.uk και τις τιμές. Προσφορά δεν είναι σε καμία περίπτωση, στα φυσιολογικά του παίζει για την Ευρώπη. Σταδιακά όλα τα SSD τσιμπάνε κανένα 5ευρω μείωση ανά μερικούς μήνες λόγου του οversupply από τις αρχές του '20. Εκτός αν κάτι πάρει πάω από 10-20% έκπτωση με κουπόνι δύσκολα μπορεί να δικαιολογηθεί προσφορά στους δίσκους. Ειδικά αυτό το 2μηνο που παίζουν στάσεις εργασίας στις κεντρικές αποθήκες της amazon, είναι γκρι ζώνη η αγορά από εκεί.
zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, stcp είπε Ολοι γραφετε ποσο εκανε και ποσο τον ειχατε δει ή αγορασει καποτε (απο Amazon.uk προ Brexit φανταζομαι!). Οι τιμες και στα αποθηκευτικα εχουν παρει ανηφορα. Το θεμα ειναι ποσο εχει αυτη τη στιγμη, αν καποιος τον θελει αμεσα (οπως εγω που ξεμεινα απο χωρο). Εφοσον νομιζετε οτι Κλειδωστε το ή διαγραψτε το. Εγω τον παρηγγειλα, την αναγκη μου την καλυψα. Ευχαριστω. Οι τιμές στους δίσκους και στις μνήμες δεν έχουν πάρει την ανηφόρα αλλά -εδώ και πολύ καιρό- την κατηφόρα!
jgeorgiou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι μνήμες RAM είναι 20-30% πάνω από σε σχέση με τα Xριστούγεννα και οι ssd +5..10% Οι τιμές θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ανεβαίνουν τους επόμενους μήνες. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από jgeorgiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις