Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε καμιά ιδέα πως να την βγάλω;Δοκίμασα μιτοτσιμπιδο ,πενσα,αλλά κατσαβίδια και Άλλεν .

IMG_20210321_121149.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε παρομοια κατασταση, ειχα κανει 2 μικρες εγκοπές με ενα dremel, σαν δυο μικρα φαγωματα φαντασου το, αντικριστα στην ακρη της βιδας και επειτα με ενα πλατυ ισιο κατσαβιδι την ξεβιδωσα ευκολα. 

Φυσικα η βίδα παει για πεταμα μετα. 

2η λυση που χρησιμοποιουν οι μηχανολογοι ειναι να κολλησεις ενα κατσαβιδι πανω στην βιδα, ειτε με κολλα 2 συστατικων(σιδηρου) ειτε με κολλητηρι. 

Επεξ/σία από p_under
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλύπτεις με αλουμινόχαρτο όλα τα γύρω και αφήνεις ένα μικρό κενό που να φαίνεται η βίδα και λίγα χιλιοστά γύρω της.

ζέσταμα με θερμοπίστολο ή πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλότερη σκάλα για περίπου 20δευτερόλεπτα.

κουνάς την ψύκτρα από την αριστερή μεριά όπως στη φωτογραφία με το χέρι ελαφρά λίγο αριστερά και λίγο δεξιά ενώ κρατάς τη βίδα με το μυτοτσίμπιδο όσο γίνεται. κάποια στιγμή θα χαλαρώσει και θα δεις την ψύξκτρα να κουνιέται πιο ελεύθερα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, p_under είπε

Σε παρομοια κατασταση, ειχα κανει 2 μικρες εγκοπές με ενα dremel, σαν δυο μικρα φαγωματα φαντασου το, αντικριστα στην ακρη της βιδας και επειτα με ενα πλατυ ισιο κατσαβιδι την ξεβιδωσα ευκολα. 

2η λυση που χρησιμοποιουν οι μηχανολογοι ειναι να κολλησεις ενα κατσαβιδι πανω στην βιδα, ειτε με κολλα 2 συστατικων(σιδηρου) ειτε με κολλητηρι. 

Ευχαριστώ

2 ώρες πριν, p_under είπε

Ευχαριστώ

2 ώρες πριν, greekfragma είπε

καλύπτεις με αλουμινόχαρτο όλα τα γύρω και αφήνεις ένα μικρό κενό που να φαίνεται η βίδα και λίγα χιλιοστά γύρω της.

ζέσταμα με θερμοπίστολο ή πιστολάκι μαλλιών στη χαμηλότερη σκάλα για περίπου 20δευτερόλεπτα.

κουνάς την ψύκτρα από την αριστερή μεριά όπως στη φωτογραφία με το χέρι ελαφρά λίγο αριστερά και λίγο δεξιά ενώ κρατάς τη βίδα με το μυτοτσίμπιδο όσο γίνεται. κάποια στιγμή θα χαλαρώσει και θα δεις την ψύξκτρα να κουνιέται πιο ελεύθερα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και εγώ είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και έκανα αυτό που λέει ο φίλος. Έκανα 2 εγκοπές με προσοχή και χρησιμοποίησα πλατύ ίσιο κατσαβίδι

• Like 1
Δημοσ.

Λόγο φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα,ελπίζω το Σαββατοκύριακο, ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας για τις λύσεις σας, σίγουρα θα έχω αποτέλεσμα με τις ιδέες σας.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...