nickol-us Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, actorius είπε Ε παρεα!! Νεα και τελευταια παραλαβη! Απλα να αναφερω οτι ειναι απο jmctech και ηρθαν σε 8 εργασιμες. Πρωτη φορα ψωνισα απο εκει. Το σκ θα κατσω να το στησω με ησυχια να το ευχαριστηθω επιτελους και να δειξω και καμια ολοκληρωμενη φωτογραφια. Με 1650 καρτα βεβαια λιγο ντροπη αλλα ο,τι εχει ο καθενας καλο ειναι! Απλά δεν παίζει να περίμενα τόσες μέρες... κι από τον ύπνο θα έκοβα(που λέει ο λόγος ) για να το στήσω 1
JDROGAS Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε οι διαφωνίες ήταν για το θέμα που είχα ανοίξει εγώ με τις προσφορές σε 1660 / 580 και έφαγαν άκυρα τα παιδιά που πρόλαβαν να παραγγείλουν και με πληρωμή. Τις κατέβασε , έδωσε άκυρα και μετά τις έβαλε με διπλάσιες + τιμές Το σχόλιο που σου είχαν κάνει περί διαφήμισης δεν πήγαινε ότι διαφημίζεις εσύ , εννοούσαν ότι κάνουμε διαφήμιση με τα ποστ που ανοίγουμε στις προσφορές ενώ μετά τις ακυρώνει (στο γράφω εδώ τώρα που σε πέτυχα γιατί δεν πρόλαβα να στο γράψω στο άλλο) Κοιταξε αυτο με τις καρτες εγινε παντου απ'οτι καταλαβα στα περισσοτερα καταστηματα μικρα-μεγαλα.Εγω απλα εβαλα την προσφορα γιατι ψαχνει πολυς κοσμος Β560 σε καλη τιμη.😉 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Απλά δεν παίζει να περίμενα τόσες μέρες... κι από τον ύπνο θα έκοβα(που λέει ο λόγος ) για να το στήσω Κι εγω το ιδιο δεν αντεχω 😁 2
tsofras Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Κοιταξε αυτο με τις καρτες εγινε παντου απ'οτι καταλαβα στα περισσοτερα καταστηματα μικρα-μεγαλα.Εγω απλα εβαλα την προσφορα γιατι ψαχνει πολυς κοσμος Β560 σε καλη τιμη.😉 Κι εγω το ιδιο δεν αντεχω 😁 Μωρέ εσύ μία χαρά έκανες απλά σου εξήγησα την ιστορία 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε Απλά δεν παίζει να περίμενα τόσες μέρες... κι από τον ύπνο θα έκοβα(που λέει ο λόγος ) για να το στήσω Έχω στήσει και στις 02.00 το βράδυ γιατί τότε ξέμπλεξα με δουλειές , οικογένεια απλά για να το έχω έτοιμο το πρωί . Ένιωθα ότι θα με φώναζαν μέσα απο τα κουτιά αν τα άφηνα έτσι Α επίσης -χτύπα ξύλο- σε περίπτωση για κανα DOA δεν έχεις χάσει χρόνο 1
actorius Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Και εμενα με τρωει προφανως να το στησω αλλα εχω πολλα τρεξιματα και δε θελω να κανω τιποτα βιαστικα. Εχω πολυ πολυ καιρο να στησω καινουριο build και θελω να το απολαυσω! Τα ειδα τα θεματα που βαλατε στις προσφορες γι'αυτο ανεφερα το καταστημα απλα για να πω τη δικη μου εμπειρια. Anyway! Παμε παρακατω. Επομενο ποστ οσο πιο συντομα μπορω με φωτος και benchmarks. Ευχαριστω ξανα ολους οσοι ειχατε τη διαθεση να με βοηθησετε! 3
alexmpl Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, actorius είπε Ε παρεα!! Νεα και τελευταια παραλαβη! Απλα να αναφερω οτι ειναι απο jmctech και ηρθαν σε 8 εργασιμες. Πρωτη φορα ψωνισα απο εκει. Το σκ θα κατσω να το στησω με ησυχια να το ευχαριστηθω επιτελους και να δειξω και καμια ολοκληρωμενη φωτογραφια. Με 1650 καρτα βεβαια λιγο ντροπη αλλα ο,τι εχει ο καθενας καλο ειναι! Καλορίζικα και να τα χαρείς! Και εγώ από jmctech έχω παραγγείλει από 20/3 cpu,mobo,m2,case όλα με χρόνο παράδοσης 8-14. Γιατί οι τιμές του ήταν οι καλύτερες με διαφορά. Από την προηγούμενη εβδομάδα έφθασαν όλα εκτός από την msi a-pro z590. Στο τηλέφωνο αρχές της προηγούμενης εβδομάδας μου χαν πει την περιμένουν τέλος της εβδομάδας. Την Δευτέρα μου παν Τρίτη με Τετάρτη. Σήμερα μου παν από βδομάδα, Δευτέρα το πολύ Τρίτη. Ίσως να έτυχε απλά σε μένα. Ίσως να είναι 50-50. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από alexmpl 1
actorius Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 @alexmpl ευχαριστω κ εσυ να τα χαρεις και καλο build. Θεωρω με την τρελα και την κατασταση που επικρατει σε μεταφορες, αποστολες κλπ διεθνως, δεν ειναι περιοδος που μπορουν και τα μαγαζια να εχουν ξεκαθαρη εικονα. Εσενα πχ σου εκατσε στραβη με τη mobo. Εγω απο την αλλη, στην αρχικη παραγγελια εκανα και προσθηκη τις μνημες την επομενη μερα χωρις να αλλαξει κατι, ολα 4-10 μερες ελεγαν κ ηρθαν εντος οριου. Υπομονη και με το καλο να παραλαβεις! 2
actorius Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πλακωθηκα στην εργασια (steam downloads 😋) και ξεχασα να ανεβασω καμια φωτογραφια. Ενα τελευταιο ευχαριστω σε ολους! Και ενα bench να δουμε τι καταφεραμε... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από actorius 6
Sakiz105 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 28 λεπτά πριν, actorius είπε Πλακωθηκα στην εργασια (steam downloads 😋) και ξεχασα να ανεβασω καμια φωτογραφια. Ενα τελευταιο ευχαριστω σε ολους! Και ενα bench να δουμε τι καταφεραμε... Με γεια! Ζηλεύω το κουτί γιατί για να το πάρω μου βγαίνει 115 ευρώ 1
actorius Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 @Sakiz105 ευχαριστω! Και εγω ζηλευω την 3070 και την οθονη σου αλλα ας μην το κανουμε θεμα! Δεν υπαρχει καποιος δικος σου Αθηνα να παραλαβει το κουτι να στο στειλει; Ή καποιος απο εμας εδω με κανα κτελ κατι; 1
nickol-us Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, actorius είπε Πλακωθηκα στην εργασια (steam downloads 😋) και ξεχασα να ανεβασω καμια φωτογραφια. Ενα τελευταιο ευχαριστω σε ολους! Και ενα bench να δουμε τι καταφεραμε... Πωπω μεγειές!!! Δηλαδή για να'χουμε καλό ερώτημα, αν είχες και καμιά καρτούλα της προκοπής τι σκορ θα έπιανες;;; Πωπωπωπω...φωτιά! Καλορίζικος! 2
actorius Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 @nickol-us ευχαριστω! Οταν με το καλο αναβαθμισω καρτα, ελπιζω να μη μας παρει κανας χρονος, θα ξανατρεξουμε ενα να δουμε! 2
pnick Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, actorius είπε Πλακωθηκα στην εργασια (steam downloads 😋) και ξεχασα να ανεβασω καμια φωτογραφια. Ενα τελευταιο ευχαριστω σε ολους! Και ενα bench να δουμε τι καταφεραμε... Πολύ ωραίο το σύστημα. Με υγεία να το χαρείς. Δυό πραγματάκια μόνο. Δεν μου αρέσει που έρχεται το καλώδιο τροφοδοσίας της κάρτας έτσι. Κρίμα που δεν έχει άνοιγμα η καλύπτρα του psu στο σημείο εκείνο. Απλά εμφανισιακό είναι περισσότερο, αλλά το παρατήρησα και γι' αυτό το λέω. Σε τρία κουτιά που έχω στο σπίτι (Phanteks P500A, NZXT H440, και Corsair 400Q) υπάρχει άνοιγμα κάτω από την κάρτα και πλέον το θεωρώ δεδομένο κάπως. Επίσης, προσωπική μου γνώμη είναι ο ανεμιστήρας που έχεις πάνω να μπεί μπροστά. Νομίζω καλύτερη ροή θα έχεις έτσι από μπρος προς τα πίσω. Δεν ξέρω αν με ένα ανεμιστήρα μπροστά μόνο βοηθάει να έχεις πάνω ανεμιστήρα, ή απλώς στροβιλίζει τον αέρα χωρίς να προσφέρει κάτι. Αν θέλεις κάνε μια δοκιμή με 2 ανεμιστήρες μπροστά και κανένα επάνω. Κατά τα άλλα, κουκλί γενικώς. 2
actorius Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) @pnick ευχαριστω, να εισαι καλα! Λοιπον το κουτι μια χαρα εχει 3 ανοιγματα απο κατω, απλα εγω δε σκεφτηκα να περασω το καλωδιο της καρτας απο εκει!🤡 Θα το κανω ομως γιατι και εμενα με ενοχλει! Οπως και ενα μικρο παθετικ μπλε λεντακι που εχει η καρτα δεν το αντεχω! 😄 Για τον πανω ανεμιστηρα αν σου πω οτι οταν το εστηνα το σκεφτομουν αλλα λεω ασε και βλεπουμε... Κατα τ'αλλα υπερευχαριστημενος και εχω ηδη μπει σε διαδικασια αναζητησης μεγαλυτερου γραφειου γιατι δε μπορω να το εχω κατω και οχι πανω στο γραφειο διπλα μου να το καμαρωνω! Down the rabbit hole... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από actorius 2
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 51 λεπτά πριν, actorius είπε @pnick ευχαριστω, να εισαι καλα! Λοιπον το κουτι μια χαρα εχει 3 ανοιγματα απο κατω, απλα εγω δε σκεφτηκα να περασω το καλωδιο της καρτας απο εκει!🤡 Θα το κανω ομως γιατι και εμενα με ενοχλει! Οπως και ενα μικρο παθετικ μπλε λεντακι που εχει η καρτα δεν το αντεχω! 😄 Για τον πανω ανεμιστηρα αν σου πω οτι οταν το εστηνα το σκεφτομουν αλλα λεω ασε και βλεπουμε... Κατα τ'αλλα υπερευχαριστημενος και εχω ηδη μπει σε διαδικασια αναζητησης μεγαλυτερου γραφειου γιατι δε μπορω να το εχω κατω και οχι πανω στο γραφειο διπλα μου να το καμαρωνω! Down the rabbit hole... Μία απο τα ίδια και εγώ είχα βάλει ήδη την μητρική και βαρέθηκα να την βγάλω μετά για να βγάλω το καλώδιο Μεγειές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα