Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Όσον αφορά εφαρμογες youtube κτλ τα ανέφεραν και πάνω, πιστεύω λίγα άτομα υπάρχουν που δεν γνωρίζουν vanced πλέον. 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Επισης δεν εχεις Youtube, βαζεις υποχρεωτικα εναλλακτικες, που μακαρι να λειτουργουν παντα, αλλα δεν το ξερουμε αυτο. Εχω γραψει ηδη γι αυτο οπως βλεπεις. Μην αρχισετε παλι να μιλατε ολοι για την εφαρμογη αυτη ή αλλη και φυγουμε απο το θεμα οπως σε αλλο τοπικ προ 3μηνου που ειχαν γραφτει 2 σελιδες και τελικα εφτασαν να "τσακωνονται". Δεν ειναι το τοπικ για αναφορα εναλλακτικων εφαρμογων, κακως τις αναφερετε μπορω να πω 😛 Οσο για το "απο browser" ειναι σαφως λυση αναγκης που σε μερικα πραγματα μαλιστα δεν λειτουργει σχεδον καθολου αφου καμια σχεση τα apps με σελιδα web. Δεν με καλυψε αυτη η λυση. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εχω γραψει ηδη γι αυτο οπως βλεπεις. Μην αρχισετε παλι να μιλατε ολοι για την εφαρμογη αυτη ή αλλη και φυγουμε απο το θεμα οπως σε αλλο τοπικ προ 3μηνου. Δεν ειναι το τοπικ για αναφορα εναλλακτικων εφαρμογων, κακως τις αναφερετε μπορω να πω 😛 Οσο για το "απο browser" ειναι σαφως λυση αναγκης που σε μερικα πραγματα μαλιστα δεν λειτουργει σχεδον καθολου αφου καμια σχεση τα apps με σελιδα web. Δεν με καλυψε αυτη η λυση. Ναι συμφωνώ ότι είναι λύση ανάγκης και για αυτό ανέφερα ότι για κάποιον που το θέλει βασικά για τραπεζικές συναλλαγές ίσως καλύτερα να πάει κάπου αλλου. Έχω περάσει κάποιο διάστημα με αυτήν την λύση και επειδή εγώ προσωπικά δεν έκανα κάποια στιγμή πολλές συναλλαγές οπότε δεν ήταν και το πρωταρχικό μου σημείο προσοχής στην αγορά κινητού εκείνη την περίοδο , με βόλεψε αρκετά μπορώ να πω. Web view, zoom pinch κτλ αλλά ναι, έκανα δουλίτσα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Οσο για το αλλο που γραφεις, το εχω αναφερει επισης ηδη, να ξερεις ομως πως οτι κανεις απο εκει περναει μεσα απο αλλον: Στις 21/3/2021 στις 12:40 ΜΜ, matrixxx είπε Ολες τις δυνατες λυσεις δοκιμασα, ακομα και κατι hacks κλπ. Ουτε με αυτα ηταν ολα οκ. Τα οποια τελικα τα εβγαλα για διαφορους λογους κυριως ασφαλειας.
default Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο τελευταιο σχολιο σου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω matrixxx διοτι διαβαζοντας στο https://www.xda-developers.com/googlefier-easily-install-gms-huawei-honor-devices/ φαινεται οτι μπορεις ουσιαστικα να εγκαταστησεις τις GMS οποτε το τηλ θα αποκτησει ισως την πληρη λειτουργικοτητα του πραγμα που ενδεχομενως διαφοροποιει του κατα ποσο αποτελει προσφορα η οχι το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Δεν εχω ψαξει περισσοτερο για το Googlefier δηλαδη του κατα ποσο ειναι ευκολο να το εγκαταστησεις σε συνδυασμό με το ποσο ασφαλες ειναι. Πιστευω ομως οτι καλο θα ειναι για τους παραπανω λογους να αφησεις τα σχολια ανοιχτα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από default
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, default είπε Πιστευω ομως οτι καλο θα ειναι για τους παραπανω λογους να αφησεις τα σχολια ανοιχτα. Δεν το καταλαβαινω αυτο καθολου. Τι σημαινει ανοιχτα; Και τι εκλεισα; Επι του αλλου που λες, μιλω για αλλο που εβαλα, δεν το γνωριζω το g00glefier αλλα φανταζομουν οτι δουλευει με τον ιδιο τροπο με εκεινο που ειχα βαλει. Μακαρι να κανω λαθος, να ειναι διαφορετικο και να δουλευεις αμεσα με τους σερβερς και οχι μεσω τριτων. Ξαναλεω ομως, οτι αναφορα σε εφαρμογες καλο ειναι να μην γινεται εδω, δωστε το πολυ πολυ κανεναν συνδεσμο αν εχει συζητηθει σε αλλη ενοτητα σε ειδικο τοπικ, να μεινουμε εδω στην γενικη κουβεντα και να μην χαθουμε με σχολια επι των εφαρμογων των πειρατικων με ή χωρις εισαγωγικα. ΥΓ. Δεν ξερω αν το εχεις βαλει, μιας και λες "διαβαζοντας φαινεται....". Επειδη ομως ειχα πιστεψει οσα εγραφαν μερικοι (μας βολευει επειδη ειναι φτηνα να τα πιστεψουμε) και εκανα κινηση και μετα διαπιστωσα οτι ΔΕΝ διορθωνεται η ελλειψη οπως ελεγαν, παροτι εφαγα μερες να ψαχνω και να βαζω λυσεις, εγραψα την εμπειρια μου. Γραψτε παρακαλω μονο εμπειριες και οχι εικασιες επειδη διαβασατε καπου κατι, βοηθηστε πραγματικα. Δεν εχω να προσθεσω εγω κατι αλλο στο τοπικ. Οσα ειχα τα εγραψα.
ipal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, default είπε Στο τελευταιο σχολιο σου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω matrixxx διοτι διαβαζοντας στο https://www.xda-developers.com/googlefier-easily-install-gms-huawei-honor-devices/ φαινεται οτι μπορεις ουσιαστικα να εγκαταστησεις τις GMS οποτε το τηλ θα αποκτησει ισως την πληρη λειτουργικοτητα του πραγμα που ενδεχομενως διαφοροποιει του κατα ποσο αποτελει προσφορα η οχι το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Δεν εχω ψαξει περισσοτερο για το Googlefier δηλαδη του κατα ποσο ειναι ευκολο να το εγκαταστησεις σε συνδυασμό με το ποσο ασφαλες ειναι. Πιστευω ομως οτι καλο θα ειναι για τους παραπανω λογους να αφησεις τα σχολια ανοιχτα. Απ' ότι έχω διαβάσει , το αναφέρει και ο ίδιος εξ άλλου, το googlefier και αυτό χρησιμοποιει το κινέζικο lznet . το οποίο μάλιστα δεν λειτουργεί καν πια; κάτι τέτοιο έχω δει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όσοι το σκέφτεστε μπείτε σε κάνα my phone Η xda forum και διαβάστε πρόσφατες σελίδες με σχόλια χρηστών τι δουλεύει και τι όχι. Τα διάφορα Ινδικά tech sites & τα youtube howto δεν είναι αξιόπιστα .
S90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σας. Το παράγγειλα με κουπόνι 50 ευρω που ειχα κ βγηκε στα 99,00 ευρω. Μια πρόχειρη αναζητηση που εκανα πριν το παραγγειλω , μου εδωσε να καταλαβω οτι μπαινουν σχεδον ολα κ σχετικα ευκολα (να σημειωσω οτι δεν προβαινω σε τραπεζικες συναλλαγες μεσω κινητου απο άποψη), για τον λογο αυτο παραθέτω σχετικο βιντεακι υπόψιν σας . Καθε άποψη σεβαστή. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μπαλωματα ειναι αυτα και με τεραστια κενα ασφαλειας μαλιστα κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι λυσεις. Ακομα θα δουλεψει καμια βδομαδα μετα θα σταματησει. Εχουμε γραψει ηδη παραπανω για αυτα τα hacks. Διαβασε αν θες. Εχουμε περασει απο τον δρομο, αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν δεν σου αρκουν καποιες αποψεις... 1
S90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μπαλωματα ειναι αυτα και με τεραστια κενα ασφαλειας μαλιστα κατα τη γνωμη μου. Δεν ειναι λυσεις. Ακομα θα δουλεψει καμια βδομαδα μετα θα σταματησει. Εχουμε γραψει ηδη παραπανω για αυτα τα hacks. Διαβασε αν θες. Εχουμε περασει απο τον δρομο, αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν δεν σου αρκουν καποιες αποψεις... Αν το έχετε δοκιμασει και δεν λειτουργεί, δεν εχω λογο να σας αμφισβητήσω. Το λέω γιατι σαν hardware πραγματικά αξίζει σε αυτά τα χρήματα
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Ειναι ο λογος που εκανα και εγω την δοκιμη. Η δικη μου αγορα ηταν ακομα καλυτερο vfm (ενα ταμπλετ) και τελικα με τα στραβα του δεν το εχω μετανιωσει για την ωρα. Αλλα εδω νομιζω οτι ειναι μια περιπτωση που η ζυγαρια μενει στη μεση ισορροπωντας. Αν ηταν 30 ευρω πιο κατω θα ελεγα δοκιμαστε το. 2
Doubt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, S90 είπε Αν το έχετε δοκιμασει και δεν λειτουργεί, δεν εχω λογο να σας αμφισβητήσω. Το λέω γιατι σαν hardware πραγματικά αξίζει σε αυτά τα χρήματα Μπορεί να μη σου λειτουργήσει εξαρχής, γιατί ας πούμε το βίντεο είναι παλιό, ή μπορεί να μη λειτουργεί μερικώς ή ολικώς μετά από λίγο καιρό. Καλύτερα να κάνεις την επιλογή σου με βάση το χειρότερο σενάριο, δηλαδή πως δεν θα έχεις GMS. Δεν είναι 100% απαγορευτικό για όλους τους χρήστες. 2
atabertass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Παρέλαβα σήμερα το κινητάκι για την γυναίκα μου, πολύ όμορφο, περστηκαν gms μεσα σε 10 λεπτά. Έκανε μια αναβάθμιση και τα κράτησε, παραμένει σε Android 9 προς το παρόν ακόμη.
S90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, atabertass είπε Παρέλαβα σήμερα το κινητάκι για την γυναίκα μου, πολύ όμορφο, περστηκαν gms μεσα σε 10 λεπτά. Έκανε μια αναβάθμιση και τα κράτησε, παραμένει σε Android 9 προς το παρόν ακόμη. Καλορίζικο φίλε....το δικό μου ειναι ακόμα στη συσκευασια γιατι είναι δώρο. Θες να μας πεις με ποιόν τρόπο πέρασες τα GS?
atabertass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, S90 είπε Καλορίζικο φίλε....το δικό μου ειναι ακόμα στη συσκευασια γιατι είναι δώρο. Θες να μας πεις με ποιόν τρόπο πέρασες τα GS? Με αυτον τον τρόπο https://youtu.be/T9-VjqtN0L8 1
S90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, atabertass είπε Με αυτον τον τρόπο https://youtu.be/T9-VjqtN0L8 Χαίρομαι που σου λειτουργεί μια χαρά! Η αλήθεια ειναι το κινητό στα χρήματα αυτά ηταν πειρασμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα