Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Ειναι off topic αλλα σε οσουσ ψαχνονται σε αυτη την κατηγορια τιμης υπαρχει και το huawei p smart z(σε πολυ παρομοιο σχεδιασμο με αυτο του θεματος). Εχει google services, πηρε android 10 και οι ενημερωσεις ασφαλειας ειναι ως 01/21 προς το παρον(δηλαδη πληρως ενημερωμενο). Φυσικα ειναι κινητο του 19 οποτε δεν θα κρατησουν για καιρο, αλλα ειναι μια οκ επιλογη στα 135 τωρα στο σκρουτζ.
baskon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 4 minutes ago, Dharma108 said: Ειναι off topic αλλα σε οσουσ ψαχνονται σε αυτη την κατηγορια τιμης υπαρχει και το huawei p smart z(σε πολυ παρομοιο σχεδιασμο με αυτο του θεματος). Εχει google services, πηρε android 10 και οι ενημερωσεις ασφαλειας ειναι ως 01/21 προς το παρον(δηλαδη πληρως ενημερωμενο). Φυσικα ειναι κινητο του 19 οποτε δεν θα κρατησουν για καιρο, αλλα ειναι μια οκ επιλογη στα 135 τωρα στο σκρουτζ. Το ενδιαφέρον με το κινητό του θέματος είναι ότι έχει δυνατά χαρακτηριστικά.. 6+256GB..KIRIN 810 (Antutu ~ 300.000) Αυτό που αναφέρεις με 4-64 και KIRIN 710 απλά είναι ένα φθηνό τηλέφωνο διετίας με google store. Δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Και χωρίς τρύπες στην οθόνη έτσι. Μονο μείον το μωβ χρώμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, baskon είπε Το ενδιαφέρον με το κινητό του θέματος είναι ότι έχει δυνατά χαρακτηριστικά.. 6+256GB..KIRIN 810 (Antutu ~ 300.000) Αυτό που αναφέρεις με 4-64 και KIRIN 710 απλά είναι ένα φθηνό τηλέφωνο διετίας με google store. Δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν διαφωνω.......
Mike83GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, default είπε Το Honor φαινεται καλη περιπτωση ως hardware αλλα οπως παντα αν δεν υπαρχει η αντιστοιχη υποστηριξη σε software τοτε το αποτελεσμα ειναι μαλλον μη αποδεκτο, γιαυτο και η πτωση τιμης. Εγω προσπαθησα αλλα δε προλαβα το xiaomi που ανεφερε ο Mike83GR γιατι πρεπει να αλλαξει κινητο η γυναικα μου και το θεωρω πιο βιωσιμη λυση διχως να χρειαζεται να παιδευομαι. Αν ο Mike83GR αλλαξει γνωμη για το αν θα παραλαβει το xiaomi ας μου στειλει πμ να δουμε αν μπορω να το παρω εγω. Ίσως θα το παραλάβω γιατί έχω ένα p30 lite που δεν με βολέψε τόσο και θα το δώσω. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω ένα εκπτωτικο από κωτσόβολο 10€ που στην ουσία αν σε ενδιαφέρει το honor θα σου βγει 139€ 1
default Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, Mike83GR είπε Ίσως θα το παραλάβω γιατί έχω ένα p30 lite που δεν με βολέψε τόσο και θα το δώσω. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω ένα εκπτωτικο από κωτσόβολο 10€ που στην ουσία αν σε ενδιαφέρει το honor θα σου βγει 139€ Σε ευχαριστω αλλα η γυναικα μου δουλευει fb, insta και δε ξερω τι αλλο και δε νομιζω οτι θελω να περασω τους επομενους μηνες ψαχνοντας στα φορουμ για το πως θα δουλεψουν ολα αυτα.
Seldon68 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Σε ευχαριστω αλλα η γυναικα μου δουλευει fb, insta και δε ξερω τι αλλο και δε νομιζω οτι θελω να περασω τους επομενους μηνες στο νοσοκομειο με διασειση. . Στο εφτιαξα 😎
Doubt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, default είπε Σε ευχαριστω αλλα η γυναικα μου δουλευει fb, insta και δε ξερω τι αλλο και δε νομιζω οτι θελω να περασω τους επομενους μηνες ψαχνοντας στα φορουμ για το πως θα δουλεψουν ολα αυτα. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε τέτοιες εφαρμογές, αλλά σε πιο εξειδικευμένες π.χ. τραπεζών, fintech και άλλες. Εγώ όταν είχα δοκιμάσει ας πούμε το καλοκαίρι δεν έβρισκα τη revolut, οπότε δεν είχε νόημα να συνεχίσω την προσπάθεια. Μακάρι να βρει το δρόμο της η εταιρεία (και η huawei) θα πάρει χρόνο όμως.
eaglos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Για κάποιον/α που ασχολείται με φωτογραφίες, βίντεο, social, δεν χρησιμοιεί gmail ή email γενικότερα, δεν ασχολείται με google maps και δεν έχει πρόβλη- μα να βλέπει youtube μέσα από τον browser, μια χαρά δυνατά ειναι τα Huawei. Επίσης μια χαρά, για κινητό που θα δώσεις σε άτομα μόνο για τηλέφωνο, sms, φωτογραφίες. Για όποιον όμως ασχολείται με τραπεζικές συναλλαγές μέσω κινητού και εξε- τάζει σοβαρά την ασφάλεια της συσκευής, δεν είναι λύση.
Boubis1411 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Τόσες μάρκες υπάρχουν μην έχετε εμμονή με αυτούς... Μακριά μέχρι να πάρουν τα επίσημα. 1
ipal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, eaglos είπε Για κάποιον/α που ασχολείται με φωτογραφίες, βίντεο, social, δεν χρησιμοιεί gmail ή email γενικότερα, δεν ασχολείται με google maps και δεν έχει πρόβλη- μα να βλέπει youtube μέσα από τον browser, μια χαρά δυνατά ειναι τα Huawei. Επίσης μια χαρά, για κινητό που θα δώσεις σε άτομα μόνο για τηλέφωνο, sms, φωτογραφίες. Για όποιον όμως ασχολείται με τραπεζικές συναλλαγές μέσω κινητού και εξε- τάζει σοβαρά την ασφάλεια της συσκευής, δεν είναι λύση. πάντως οι ελληνικές τραπεζικές εφαρμογές βλέπω υπάρχουν στο app store της huawei. δε γνωρίζω, δεν δουλεύουν σωστά;
kostasw Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, ipal είπε πάντως οι ελληνικές τραπεζικές εφαρμογές βλέπω υπάρχουν στο app store της huawei. δε γνωρίζω, δεν δουλεύουν σωστά; Κι εγώ να συμπληρώσω από αυτά που διάβασα ότι μόνο το Google maps θα είναι το θέμα; τόσο άχρηστες είναι οι υπόλοιπες εφαρμογές;
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, kostasw είπε Κι εγώ να συμπληρώσω από αυτά που διάβασα ότι μόνο το Google maps θα είναι το θέμα; τόσο άχρηστες είναι οι υπόλοιπες εφαρμογές; Αλλη μια για παραδειγμα που δεν δουλευει ειναι οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ google, οι οποιες ειναι η καλυτερη εφαρμογη για ειδησεις αφου παραμετροποιειται, διωχνεις οσες πηγες δεν θες. Μια εφαρμογη που εχει η Huawei για ειδησεις, σε αναγκαζει να τρως σ$@%$ αφου δεν μπορεις να διωξεις πηγες που δεν εκτιμας και εχει ολες του συρμου μεσα. Απο αυτο και μονο χαλασε η εικονα που ειχα φτιαξει κακως οπως φαινεται για την huawei ως "ανεξαρτητη" ή "εναλλακτικη" δυναμη και "απορω" γιατι την σαμποταρει η Αμερικη 😛 Οικονομικα και μονο τα συμφεροντα προφανως. Εχουμε ακουσει το "να σπας την τηλεοραση σου" για οσα προσπαθει να σου "περασει", να σπας και το κινητο σου ή το ταμπλετ; Κριμα. Επισης δεν εχεις Youtube, βαζεις υποχρεωτικα εναλλακτικες, που μακαρι να λειτουργουν παντα, αλλα δεν το ξερουμε αυτο. Νetflix με αναλυση SD. Και η λιστα συνεχιζεται, δεν δουλευω πολλες εφαρμογες για να πω αλλες. 2 2
hlias1980 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι μόνες εφαρμογές που έχω θεμα που δεν λειτουργούν είναι το Android auto και cast σε chromecast. Σε όλες τις άλλες βρίσκεις ή τις ίδιες ή εναλλακτικές τους. Για τράπεζες υπάρχουν επίσημες στο app gallery, κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν όλες, για youtube βάζεις YouTube vanced, για Netflix HD κατεβάζεις έκδοση Netflix 3.9, επίσης το όλο λειτουργικό είναι πολύ smooth χωρίς gms και με phone clone περνούν όλες σχεδόν οι εφαρμογές, όλες οι επαφές και ρυθμίσεις από το παλιό τηλέφωνο ή ταμπλέτ. Δεν χρειάζεται τόσο πόλεμος για τα Huawei, δεν είμαι fanboy, αλλά την δουλειά σου την κάνεις παραπάνω από ικανοποιητικά, απλώς θέλει λίγο ψάξιμο, δεν είναι αυτό που λεγαμε παλιά plug and play. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από hlias1980 Διόρθωση ορθογραφίας
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Στις 21/3/2021 στις 12:40 ΜΜ, matrixxx είπε Απο 173€ τελικη με τα μεταφορικα σε πολυ καλυτερο χρωμα , για να εχουμε καλυτερη εικονα για την αγορα. https://www.skroutz.gr/s/24157325/Honor-9X-Pro-256GB-Midnight-Black.html?from=sku_color_variations Εγω ασχοληθηκα πολυ (matepad 10.4) και δεν ειμαι κομπλε. Ολες τις δυνατες λυσεις δοκιμασα, ακομα και κατι hacks κλπ. Ουτε με αυτα ηταν ολα οκ. Τα οποια τελικα τα εβγαλα για διαφορους λογους κυριως ασφαλειας. Ειναι θεμα για πολλους, αλλους μπορει να μην τους ενοχλησει πολυ. Σχετικο ειναι. Καλο ειναι να το γνωριζουν. Και ξαναλεω, ηλπιζα να αλλαξει κατι με την αλλαγη, ηταν σκεψη που με εκανε να προχωρησω σε αγορα Δεκεμβριο, αλλα δεν αλλαξε. Θα μεινει ετσι. Εγώ σε τηλέφωνο ενός συναδέλφου ένα googlifier νομίζω λέγεται κατέβασα οπότε πέρασε κανονικά τα πάντα από Google. Όσον αφορά εφαρμογες youtube κτλ τα ανέφεραν και πάνω, πιστεύω λίγα άτομα υπάρχουν που δεν γνωρίζουν vanced πλέον. Όσον αφορά τραπεζικές συναλλαγές, αν αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει κάποιον καλό είναι να πάει αλλού. Αν και από browser από οσο γνωρίζω, αν και όχι στο 100% κάνεις την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα